TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 30.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je zbog ovih blenti poljaka, da silje na meduNe znam šta je ovim merikancima, nosači u Sredozemlju ili na Baltiku u blizini Evrope, tj kontinentalnim morima, su glineni golubovi.
pa sto pitas kada znas?Huškaju Poljake da ginu ko Ukrajinci i oni su očigledno raspoložni.
Posle te operacije Rusi su videli na svojim uredjajima dve ili vise podmornica tako da ne znaju koja je prava.Američka podmornica pokrenula je samohodni simulator kako bi podijelila sliku cilja na radaru i sredstvima za akustičku kontrolu na dva dijela ...
Не разумем. Уме ли неко да ово појасни?
Let me guess, they have a death wish.Ne znam šta je ovim merikancima, nosači u Sredozemlju ili na Baltiku u blizini Evrope, tj kontinentalnim morima, su glineni golubovi.
Jel? Pa što ste se onda toliko bili Rasprdeli o svojim navodnim raketama koje imaju tsar bombeNeće Rusi nikad ratovati na teritoriji Amerike
Pitaj učiteljicu, ona ima strpljenja prema osobama sa posebnim potrebama.Jel? Pa što ste se onda toliko bili Rasprdeli o svojim navodnim raketama koje imaju tsar bombe
Ovo je trik pitanje inače, imam posle nastavak
Боже, какве глупости. Какав Путинов кувар, какви бакрачи. Он је шеф приватне војске, која је устројена потпнуно истовентно као и Легија странаца. Ни мање ни више. Иста мета, исто одстојање. Добро, Вагнеровци јесу нешто способнији, и јефтинији, али суштина је иста. Он се захебава, а имбецили на западу се возају на његовом зајебавању. А мождаово није ни изјавио. Не би било први пут да западни медији измишљају целе приче. Стање медија на западу је такво, да би они тамо волели да почне нуклеарни рат, да би имали вруће вести."Putinov kuhar"
Šef plaćeničke grupe Wagner priznao da se direktno miješao u američke izbore
Pogledajte prilog 1251983
Ruski biznismen i šef plaćeničke grupe Wagner Jevgenij Prigožin rekao je danas da se miješao u izbore u SAD-u i da će to činiti i u budućnosti, što je prvo priznanje tog tipa.
"Mi smo se miješali (u izbore u SAD-u), mi se miješamo i nastavit ćemo se miješati. Pažljivo, precizno, hirurški i na način na koji mi to znamo", poručio je Prigožin.
Ovo je objavljeno uoči američkih izbora za kongres i senat koji se održavaju sutra širom SAD-a.
"Tokom naših preciznih operacija, odstranit ćemo oba bubrega i jetru odjednom", rekao je Prigožin. Nije pojasnio ovaj tajanstveni komentar.
Prigožin, kojeg se često naziva "Putinovim kuharom" jer njegova catering kompanija radi po ugovorima s Kremljem, službeno je optužen za sponzorisanje "farmi trolova" sa sjedištem u Rusiji koje žele utjecati na američku politiku.
U julu je američki State Department ponudio nagradu do 10 miliona dolara za informacije o Prigožinu u vezi s "angažmanom u američkom miješanju u izbore". Prigožin je pod sankcijama SAD-a, Britanije i Evropske unije.
Prigožin se donedavno držao van javnog prostora, ali je postao otvoreniji tokom rata u Ukrajini, uključujući kritikovanje učinka ruskih generala.
U septembru je javno priznao da je osnovao plaćeničku skupinu Wagner koja je povezana s Kremljem, a koja je aktivna u Siriji, Africi i Ukrajini. Prošlog petka grupa je otvorila centar za odbrambenu tehnologiju u Sankt Peterburgu, što je Prigožinov daljnji korak kojim želi istaknuti svoje vojne ambicije.
Ako sam ja to dobro shvatio, vi NATOghuzi možete da stavite šta god hoćete, da lažete koliko hoćete, sve to bez linka, nema veze.Šef plaćeničke grupe Wagner priznao da se direktno miješao u američke izbore