Sukob istoka i zapada je osmisljen u jednom centru

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Sukob istoka i zapada je osmisljen u jednom centru. Znam da 99% misli da to nije istina i veruju da je Putin neprijatelj zapadu i obratno ali posle sledeceg videa shvaticete da je sve samo rezija za obican narod u svetu a cilj svega toga je da se ukine struja i normalan zivot obicnim ljudima, da se smanji broj ljudi na planeti na 500 miliona, da se ukine prvo papirni novac a kasnije i sam novac a i privatna svojina. Evo tog videa koji sve dokazuje gore pomenuto:

facebook

Poslednja izmena:
Poceo je 2022. sto odgovara prorocanstvu Osendovskog prema kome bi trebalo da potraje 18 godina
1667763024247.png

Долази ли година испуњења пророчанства „Краља света“?
Источник: https://salik.biz/articles/78578-nastupaet-god-ispolnenija-prorochestva-korolja-mira.html?utm_referrer=https://yandex.com/
Према истој легенди, једном у сто или више година, пре почетка следећег историјског циклуса, из Агартија долази гласник људима и уопштено говори шта ће се догодити са светом у блиској будућности. Историја садашње цивилизације представљена је ламама 1890. године, а у препричавању Осендовског је следеће:
„У педесетој години појавиће се само три велика краљевства, која ће срећно постојати седамдесет и једну годину. Онда ће бити осамнаест година рата и разарања. Тада ће народи Агарти изаћи из својих подземних пећина на површину земље.”
Пошто је гласник пренео пророчанство у региону 1890. године, онда је следећа 50. година или 1940., ако рачунамо од тренутка доласка особе из Агартија, или 1950., ако пођемо од општеприхваћене хронологије у свету. Уосталом, како кажу: деведесете, седамдесете, осамдесете и тако даље – миленијуми иду у контекст.

tekst objavljen krajem 2020.

"Jabulon je jedan veoma interesantan “bog”. On je lider Chitauli-ja (Reptoida). Na moje veliko iznenađenje, saznao sam i to da postoji puno bijelaca koji i dan danas obožavaju ovog “boga”. Mi crnci znamo o Jabulonu već vjekovima. Ali sam iznenađen time što ga obožavaju i ljudi, za koje inače tvrde da su odgovorni za mnoge manipulacije čovječanstva, tu grupu možemo nazvati njihovim pravim imenom – Masoni.
Jabulon je takođe poznat i pod imenom - Umbaba-Samahongo “kralj vladar-veliki otac sa užasnim očima”.
Kažu da tamo ispod Mjesečeve Planine postoji i dan danas njegov grad, sa mnogo blještavih zgrada napravljenih od bakra, i da je Umbaba ili Jabulon, još uvijek tamo. On navodno tamo čeka dok se ljudska bića zbrišu sa lica zemlje, pa da izađe onda napolje sa svojim narodom.
Jedan dan, dok sam živjeo u Sowietu, imao sam neočekivanu posjetu i od strane tibetanskih sveštenika. Posjetio me je jedan od njihovih najviših sveštenika, koji trenutno živi u Engleskoj, on se zove Akyong Rinpochce.
Pitao me je da li znam nešto o “gradu od bakra”, negdje u Africi. Ja sam mu odgovorio da je to ustvari Umbabin grad, grad nevidljivog boga koji se skriva duboko pod zemljom. Pitao sam ga kako on zna za to? On se inače dugo već bavio istraživanjem ovih fenomena i rekao mi je kako je jedan Veliki Lama zajedno sa grupom sveštenika otišao u Afriku da potraži ovaj grad, i kako se više nikada nisu vratili nazad.
Ja sam, gospodine, već prije bio čuo priču o grupi malih žutih ljudi koji su stigli u Afriku da potraže taj Umbabin grad, grad iz kojeg čovjek ne može živ da izađe. http://www.galaksija.com/credomutwa.htm

Poslednja izmena:
Sukob istoka i zapada je osmisljen u jednom centru. Znam da 99% misli da to nije istina i veruju da je Putin neprijatelj zapadu i obratno ali posle sledeceg videa shvaticete da je sve samo rezija za obican narod u svetu a cilj svega toga je da se ukine struja i normalan zivot obicnim ljudima, da se smanji broj ljudi na planeti na 500 miliona, da se ukine prvo papirni novac a kasnije i sam novac a i privatna svojina. Evo tog videa koji sve dokazuje gore pomenuto:

facebook

Нова фаза либерализма МОНИТаризам

facebook
ne tupi ga, kazi odmah ROTSCHILD.
Ta tema je siroj javnosti poznata vec 3 decenije , uzoj javnosti vec 100 godina a najuzoj javnosti vec 233 godine.

Back