FashionGirl
Početnik
- Poruka
- 48
Koji je nacin da se dve dijametralno suprotne osobe koje zive u zajednici sloze?Kada je druga osoba previse temperametna tvdoglava i inadzija i ne za rec razgovor i kompromis.Pr ja hocu da resim problem razgovorom a moja majka se inati,bezi od kuce,ne zeli dogovor,nego sve resava svadjom i nasiljem.Sve sam stvarno pokusala ali ne znam vise sta da radim.Ja imam 20 a ona 50 godina a ponasa se kao da ima 5 godina.I malo dete je zrelije od nje.Ne znam sta da radim stvarno,oko najbanalnijih stvari ispadne problem jer je postala jako neodgovorna i usmerena na svoje potrebe.Kad joj nesto nije po volji pocne da se inati da ide od kuce kao da je mala,a ja ostajem da se zderem posle svakog naseg razgovora.Pocela je da zaboravlja,postala je osetljivija i trvdoglavija a uvek je to bila ali sad u vecoj meri.Ne znam sta da radim.Pokusala sam na lep nacin,pokusala sam i na ruzan nacic ali nju kao da nista ne dotice.Da li se inatim i ja?Ona se tako ponasala uvek u razumnim granicama,poslednje dve godine to je drasticno.Koji je izlaz za ovakav problem.Kako se izboriti sa ovakvim ponasanje kod roditelja?