Suknja ili Haljina???

suknja vs haljina

• suknja

• haljina

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
dakle,sta je po vasem misljenju,vise sexy da devojka nosi - SUKNJU ILI HALJINU ? ? ?
pitam posto se inace razmisljam da li da za maturu obucem suknju i majicu ili haljinu :?
ja bih pre haljinu,ali svi kazu da mi bolje stoje suknje... :mad:
sta je po vama bolje?

zavisi kakva je prilika....ja volim i suknje i haljine.....e sad na mojoj maturi sam nosila balsku haljinu, zato sto smo imali bal....al dobro znam da je u srbiji malo low key event matura.....znaci moze i suknju obuci, ali ja bih ti preporucila neku lepu haljinu, to ti je specijalna noc.....

ja nikad ne propustam priliku da se doteram za te neke svecene prilike....prosle godine moj koledj je slavio 450 godisnjicu sa velikim balom koji je trajao cele veceri, noci i zavrsio se negde oko 10 saati ujutro kad smo pojeli dorucak....kupila sam divnu zelenu haljinu na bretele, i divni zeleni sal.....bilo je krasno.....ahhhh, a ove godine sam kupila tamno crvenu suknju koja se vuce od pozadi i crni korset.....mmmmm 8-)

ali mislim da definitivno za maturu obuci haljinicu, pamtices to ceo zivot.... :wink:

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
dakle,sta je po vasem misljenju,vise sexy da devojka nosi - SUKNJU ILI HALJINU ? ? ?
pitam posto se inace razmisljam da li da za maturu obucem suknju i majicu ili haljinu :?
ja bih pre haljinu,ali svi kazu da mi bolje stoje suknje... :mad:
sta je po vama bolje?

Уф, каква дилема!:lol:
Па нисмо те видели, како можемо да знамо шта да ти препоручимо?
Чекај, јел једини критеријум за избор одеће за матурско шта је више секси??? :roll: :?
Мислим, шта ти планираш да радиш на матурском, а? :wink:

ZoricaS.:
e, ja mislim da je to jedna od zescih predrasuda!
ja se najbolje osecam u majici i gacama, ali tako ne mogu nigde!

hocu da kazem, ne mozes bas uvek da nosis samo ono u cemu se dobro osecas, zar ne?

Jaooo...сваке године идем на матурске вечери и имам свашта да видим!
Девојка која целе године носи фармерке и патике, а онда се напрасно натакари на штиклетине па хода као на штулама, а упаради се у неке шљаштеће волане и карнере са отворима на све стране...а не уме да изнесе ни ту хаљину ни тај стил....па буде смејурија....:?
Таквих има јако много, то су оне које мисле да за једно вече могу да буду нешто што нису...и лепо се види да се не сналазе у тој гардероби и ципелама, да им није пријатно и да нису ''своје''....
Значи, не значи да треба да обуче мајицу и гаће, него нешто у чему ће се осећати пријатно, а не нешто што ће јој покварити провод!

Hellen:
Jaooo...сваке године идем на матурске вечери и имам свашта да видим!
Девојка која целе године носи фармерке и патике, а онда се напрасно натакари на штиклетине па хода као на штулама, а упаради се у неке шљаштеће волане и карнере са отворима на све стране...а не уме да изнесе ни ту хаљину ни тај стил....па буде смејурија....:?
Таквих има јако много, то су оне које мисле да за једно вече могу да буду нешто што нису...и лепо се види да се не сналазе у тој гардероби и ципелама, да им није пријатно и да нису ''своје''....
Значи, не значи да треба да обуче мајицу и гаће, него нешто у чему ће се осећати пријатно, а не нешто што ће јој покварити провод!

Da. To izgleda mnogo smešno. Što bi rekli kao piletu "grudi" ;)
Ali smatram da svaka devojka mora znati što da obuče i obuje u datoj prilici.
Na maturske večeri ili na prijeme, naravno da ne smemo dozvoliti sebi "luksuz" pojaviti se u STARKAMA ili FARMERKAMA. Složićeš se, zar ne?
Za sve treba učenje i vežba.

pumps:
Da. To izgleda mnogo smešno. Što bi rekli kao piletu "grudi" ;)
Ali smatram da svaka devojka mora znati što da obuče i obuje u datoj prilici.
Na maturske večeri ili na prijeme, naravno da ne smemo dozvoliti sebi "luksuz" pojaviti se u STARKAMA ili FARMERKAMA. Složićeš se, zar ne?
Za sve treba učenje i vežba.

tako je ko sto sam rekla zavisi od prilike do prilike....
zna se u skoli na faksu sta se nosi...zna se da na pogreb ne mozes tako obucen da odes....ili pak na svadbu.....zna se sta da obuces za bal itd.....zna se sta da obuces za koktel party.....ma za sve prilike ima odeca.... :grin:

geisha:
tako je ko sto sam rekla zavisi od prilike do prilike....
zna se u skoli na faksu sta se nosi...zna se da na pogreb ne mozes tako obucen da odes....ili pak na svadbu.....zna se sta da obuces za bal itd.....zna se sta da obuces za koktel party.....ma za sve prilike ima odeca.... :grin:

Svakako... To je pitanje OPŠTE KULTURE.
Mada, vidim da nas ima jako, jako malo opšte obrazovanih :(

haljina je definitivno bolja opcija za svecane prilike, ali ako ti svi kazu da ti bolje stoji suknja, onda obuci suknju
onace obozavam i suknje i haljine, imam pun ormar istih i mislim da su sexy obe varijante
retko nosim farmerice i pantalone

Haljina definitivno, puno je svecanije i elegantnije, mada i suknja sa dobrim korsetom moze dobro da izgleda. Ali to zavisi i da li je mala ili velika matura ;-) . Imala sam haljinu i za malu maturu a planiram je i za veliku. Samo, nisam zasad nista nasla :cry: Moracu da je sijem.

Back