gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
Haljina! Ali je vise ne bih nosila crnu ... zuta ili boja cimeta... zavisi od boje kose...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:dakle,sta je po vasem misljenju,vise sexy da devojka nosi - SUKNJU ILI HALJINU ? ? ?
pitam posto se inace razmisljam da li da za maturu obucem suknju i majicu ili haljinu :?
ja bih pre haljinu,ali svi kazu da mi bolje stoje suknje... :mad:
sta je po vama bolje?
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:dakle,sta je po vasem misljenju,vise sexy da devojka nosi - SUKNJU ILI HALJINU ? ? ?
pitam posto se inace razmisljam da li da za maturu obucem suknju i majicu ili haljinu :?
ja bih pre haljinu,ali svi kazu da mi bolje stoje suknje... :mad:
sta je po vama bolje?
pikax:Nije bitno..bitno je da se dobro osecas u tome.![]()
bundeva:(ako im kelis dodje i ovde, nosice sve farmerice..)
ZoricaS.:e, ja mislim da je to jedna od zescih predrasuda!
ja se najbolje osecam u majici i gacama, ali tako ne mogu nigde!
hocu da kazem, ne mozes bas uvek da nosis samo ono u cemu se dobro osecas, zar ne?
Hellen:Jaooo...сваке године идем на матурске вечери и имам свашта да видим!
Девојка која целе године носи фармерке и патике, а онда се напрасно натакари на штиклетине па хода као на штулама, а упаради се у неке шљаштеће волане и карнере са отворима на све стране...а не уме да изнесе ни ту хаљину ни тај стил....па буде смејурија....:?
Таквих има јако много, то су оне које мисле да за једно вече могу да буду нешто што нису...и лепо се види да се не сналазе у тој гардероби и ципелама, да им није пријатно и да нису ''своје''....
Значи, не значи да треба да обуче мајицу и гаће, него нешто у чему ће се осећати пријатно, а не нешто што ће јој покварити провод!
bundeva:(bas mi lepo ovde da malo virkam pod haljine i suknje..)
bundeva:(bas mi lepo ovde da malo virkam pod haljine i suknje..)
pumps:Da. To izgleda mnogo smešno. Što bi rekli kao piletu "grudi"
Ali smatram da svaka devojka mora znati što da obuče i obuje u datoj prilici.
Na maturske večeri ili na prijeme, naravno da ne smemo dozvoliti sebi "luksuz" pojaviti se u STARKAMA ili FARMERKAMA. Složićeš se, zar ne?
Za sve treba učenje i vežba.
geisha:tako je ko sto sam rekla zavisi od prilike do prilike....
zna se u skoli na faksu sta se nosi...zna se da na pogreb ne mozes tako obucen da odes....ili pak na svadbu.....zna se sta da obuces za bal itd.....zna se sta da obuces za koktel party.....ma za sve prilike ima odeca.... :grin:
Da, stvarno ima jako, jako malo opste obrazovanih...pumps:Svakako... To je pitanje OPŠTE KULTURE.
Mada, vidim da nas ima jako, jako malo opšte obrazovanih![]()
Ja se dobro osecam kada nosim ( odgovarajucu )suknju ili haljinu..ZoricaS.:e, ja mislim da je to jedna od zescih predrasuda!
hocu da kazem, ne mozes bas uvek da nosis samo ono u cemu se dobro osecas, zar ne?