Sujeta svuda oko nas

Kao sto naslov kaze kako vi reagujete na tudje izlive ljubomore , povredjene sujete i ostalog?Da li uopste reagujete ili ne ?
To je ono kada sve ruzno postane lepo , a lepo ruzno , kada ne smete da imate ni 50 eura vise od nekog u dzepu jer ste onda drzavni neprijatelj No.1 ...
Kako se nosite sa time , da li uspevate da ostanete korektni i dalje , tipa samo se nasmejete i nastavite dalje ili odreagujete nekako ?

Tema dusu dala za ovaj pdf :)

Istina je da ova tema nije za mene. A jos me mrzi da citam odgovore forumasica koji me inace jako zanimaju. Tako da cu neki drugi put pazljivo procitati.

Kao sto naslov kaze kako vi reagujete na tudje izlive ljubomore , povredjene sujete i ostalog?Da li uopste reagujete ili ne ?
To je ono kada sve ruzno postane lepo , a lepo ruzno , kada ne smete da imate ni 50 eura vise od nekog u dzepu jer ste onda drzavni neprijatelj No.1 ...
Kako se nosite sa time , da li uspevate da ostanete korektni i dalje , tipa samo se nasmejete i nastavite dalje ili odreagujete nekako ?

evo upravo zavrsih jedna koflikt na tu temu i naidjoh na ovo sad...
najbolje je nista ne objasnjavati, ko moze...
ko zeli da te ukapira, njemu obrazlozenje ne treba, a ostalima je uzalud objasnjavati...
Nisi nikome duzan da se pravdas za to sto jesi, a sto nikoga ne ugrozava!

- - - - - - - - - -

ako je od nekog za koga sam mislila da sam mu draga,pogodi me
povucem se i dalje sam fina i kulturna,ali vise se ne dajem cela
:ok:(Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego sto je ponovo dodelite korisniku smokva.)

- - - - - - - - - -

znas sta ne oprasta se kesh i kres ribica,tu muski nastupaju podlo i smradovski,postaju zenske hijene
Ma ne oprasta se nista...

Samo jednom sam primetio da je neko bio ljubomoran na mene ali to je toliko mizerno i toliko glupo da nije vredno ni pomena ni reakcije.
Inace,mislim da niko nema razloga da budem ljubomoran na mene.Bas ne vidim ni jedan razlog.
A i nisam taj tip koji ce reci da je neko ljubomoran na mene jer je o meni rekao nesto lose.To je previse nadmeno.

Back