sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
да не копирам остало...одговор је: хау јес ноу!deo sa linka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да не копирам остало...одговор је: хау јес ноу!deo sa linka
ako je ovo tadic zapreto hrvatskoj onda mogu samo da kazem - svaka cast tadicu sto si konacno pokazao da i ti imas kicmu!
jučer je Tadić u svim centrlnim dnevnicima na svim tv i radio postajama bio jedna od udarnih vesti
i gledao sam...stvarno je zapretio i mogu reći legitimno i legalno...isto tako bi i naše demokrate učinile da su na njegovom mjestu
tako da me Tadićeva pretnja nimalo ne ćudi
nije radikalna koliko od SRS, al je daleko realnija i efikasnija
na srecu vrh hrvatske ne misli kao ti. i ja bih dodao i uzaludno
dobro tebi ne bih mogao navesti taj primer
al bih mogao navesti primer i PITANJE slavoniji i klikku koji su glasali za HDZ i time za politiku HDZa
ako se budete ponasali kao srbija na kosovu, zasto ne. ali ako budete radili suprotno, usli u EU, ti mislis da ce neko traziti nezavisnost ili autonomijupitanje broj jedan:
Hoće li se Hrvatska toliko žuriti sa priznanjem Republike Srpske danas/sutra![]()
zasto bi oni trazili,ponudite im sami. takodje pogledaj pod jedan.pitanje broj dva:
Hoće li Hrvatska ukoliko jednog dana se vrate Srbi u područje bivše Krajne i stvore "kritičnu" masu za traženjem neke vrste autonomije, a u konačnici države...hoće li im to priznati![]()
sve se svodi na odogovor pod jedan. ja bih podrzao srbe ili bilo koga, ako bi vi... znas vec sta.pitanje broj tri:
Kako Bi Hrvatska reagirala da Srbija tada prizna RSK? i da joj Rusija bude potpora kao što je Amerika danas Kosovu![]()
pitanje broj 4:
Ukoliko dođe do eskalacija nasilja Srbija-Kosovo hoće li Hrvatska koja već sada ima u misijama NATOa vojnike slati vojnike i na Kosovo![]()
i
pitanje broj pet:
Poduzme li Srbija doista drastične korake i reducira hrvatski uvoz u svoju zemlju hoće li to proći "samo tako" za hrvatsko gospodarstvo![]()
a za ono Gjenerino da Srbija ovisi o nama
puste priče - vlažni snovi
međutim, istina da Srbija tim mjerama prvenstveno šteti SEBI, ali i šteti i hrvatskom izvozu (ne treba to zanemariti) u svijetu gdje se 90% vanjskopolitičkih poteza gleda kroz prizmu PARE
toliko
dobro tebi ne bih mogao navesti taj primer
al bih mogao navesti primer i PITANJE slavoniji i klikku koji su glasali za HDZ i time za politiku HDZa
pitanje broj jedan:
Hoće li se Hrvatska toliko žuriti sa priznanjem Republike Srpske danas/sutra
to su dvije razlicite stvari...ali ako se dogovore, zasto ne
pitanje broj dva:
Hoće li Hrvatska ukoliko jednog dana se vrate Srbi u područje bivše Krajne i stvore "kritičnu" masu za traženjem neke vrste autonomije, a u konačnici države...hoće li im to priznati
cak da se svi i vrate...prosla baba sa kolacima
pitanje broj tri:
Kako Bi Hrvatska reagirala da Srbija tada prizna RSK? i da joj Rusija bude potpora kao što je Amerika danas Kosovu
utopija cak kao i hipoteza
pitanje broj 4:
Ukoliko dođe do eskalacija nasilja Srbija-Kosovo hoće li Hrvatska koja već sada ima u misijama NATOa vojnike slati vojnike i na Kosovo
mislim da nece i nebi trebala
i
pitanje broj pet:
Poduzme li Srbija doista drastične korake i reducira hrvatski uvoz u svoju zemlju hoće li to proći "samo tako" za hrvatsko gospodarstvo
vjerojatno nece, ali nakon prvih gubitaka, dizanje kvalitete proizvoda i trazenje novih trzista; iako do toga nece doci, jer bi steta bila za obe drzave velika, proizvodnja im je u mnogocemu komplementarna, ipak mislim da bi za Srbiju gubitak na duze staze bio vecia za ono Gjenerino da Srbija ovisi o nama
puste priče - vlažni snovi
nemogu procijeniti jer ne poznajem dovoljno doticnoga, uglavnom se smatra ozbiljnim a ne nacinalistickim analiticarom
međutim, istina da Srbija tim mjerama prvenstveno šteti SEBI, ali i šteti i hrvatskom izvozu (ne treba to zanemariti) u svijetu gdje se 90% vanjskopolitičkih poteza gleda kroz prizmu PARE
s ovim se slazem i RH mora, kao i svi ostali gledati vlastite interese
mislim da bi bila takoder velika steta za gradane Srbije, ako bi RH uvela npr. vize[/COLOR
]toliko
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prekid-odnosa-s-hrvatskom-za-srbiju-bi-bio-suicid/
nakon masovnih prijetnji srpskih politicara RH u vezi priznanja Kosova, i cinjenice da ce RH prije ili kasnije ipak priznati Kosovo, sto mislite o ovom stavu poznatog politickog analiticara