suicid za Srbiju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cim hrvati pricaju da bi ovaj potez srbije bio "suicid za srbiju" to znaci da bi to bio suicid za njih.

sta gradjani srbije imaju od imovine u hrvatskoj? koju firmu?

NEMAJU NISTA

a oni samo u vojvodini imaju preko 50 firmi. na ovaj nacin bi smo ih ekonomski kaznili zbog neprijateljskog stava prema nasoj drzavi i naciji i vratili te firme u srpsko vlasnistvo.

mi tu nemamo nikakve stete samo korist.

a hrvati nek sami odluce dal im je bitnije da zaradjuju pare u srbiji ili da priznaju nezavisno kosovo.

na dve se stolice ne moze sedeti.

ako je ovo tadic zapreto hrvatskoj onda mogu samo da kazem - svaka cast tadicu sto si konacno pokazao da i ti imas kicmu!

jučer je Tadić u svim centrlnim dnevnicima na svim tv i radio postajama bio jedna od udarnih vesti

i gledao sam...stvarno je zapretio i mogu reći legitimno i legalno...isto tako bi i naše demokrate učinile da su na njegovom mjestu

tako da me Tadićeva pretnja nimalo ne ćudi

nije radikalna koliko od SRS, al je daleko realnija i efikasnija

evo i u današnjem izdanju i Večernjeg i Jutarnjeg lista jedna od glavnih vijesti

dakle gde ima dima ima i vatre

---------------
pa ja kažem našim hadezeovcima nek samo srljaju ko guske kroz maglu

:roll:

al kad se sjetim koje će hrvatske trgovine gorjeti po Srbiji tj. kojih tajkuna kapital....tek mi onda puca quJac...bagra lopovska...popljačkali hrvatsku...lako je tako biti gazda i "igrač" na balkanu

jučer je Tadić u svim centrlnim dnevnicima na svim tv i radio postajama bio jedna od udarnih vesti

i gledao sam...stvarno je zapretio i mogu reći legitimno i legalno...isto tako bi i naše demokrate učinile da su na njegovom mjestu

tako da me Tadićeva pretnja nimalo ne ćudi

nije radikalna koliko od SRS, al je daleko realnija i efikasnija

na srecu vrh hrvatske ne misli kao ti. i ja bih dodao i uzaludno

na srecu vrh hrvatske ne misli kao ti. i ja bih dodao i uzaludno

dobro tebi ne bih mogao navesti taj primer

al bih mogao navesti primer i PITANJE slavoniji i klikku koji su glasali za HDZ i time za politiku HDZa

pitanje broj jedan:
Hoće li se Hrvatska toliko žuriti sa priznanjem Republike Srpske danas/sutra:?:

pitanje broj dva:
Hoće li Hrvatska ukoliko jednog dana se vrate Srbi u područje bivše Krajne i stvore "kritičnu" masu za traženjem neke vrste autonomije, a u konačnici države...hoće li im to priznati:?:

pitanje broj tri:
Kako Bi Hrvatska reagirala da Srbija tada prizna RSK? i da joj Rusija bude potpora kao što je Amerika danas Kosovu:?:

pitanje broj 4:
Ukoliko dođe do eskalacija nasilja Srbija-Kosovo hoće li Hrvatska koja već sada ima u misijama NATOa vojnike slati vojnike i na Kosovo:?:

i
pitanje broj pet:
Poduzme li Srbija doista drastične korake i reducira hrvatski uvoz u svoju zemlju hoće li to proći "samo tako" za hrvatsko gospodarstvo:?:

a za ono Gjenerino da Srbija ovisi o nama:lol::lol::lol:
puste priče - vlažni snovi:roll:

međutim, istina da Srbija tim mjerama prvenstveno šteti SEBI, ali i šteti i hrvatskom izvozu (ne treba to zanemariti) u svijetu gdje se 90% vanjskopolitičkih poteza gleda kroz prizmu PARE

toliko

al bih mogao navesti primer i PITANJE slavoniji i klikku koji su glasali za HDZ i time za politiku HDZa

a ja cu bas da pokusam da ti odogvorim, onako neutralno
pitanje broj jedan:
ako se budete ponasali kao srbija na kosovu, zasto ne. ali ako budete radili suprotno, usli u EU, ti mislis da ce neko traziti nezavisnost ili autonomiju
pitanje broj dva:
Hoće li Hrvatska ukoliko jednog dana se vrate Srbi u područje bivše Krajne i stvore "kritičnu" masu za traženjem neke vrste autonomije, a u konačnici države...hoće li im to priznati:?:
zasto bi oni trazili,ponudite im sami. takodje pogledaj pod jedan.
pitanje broj tri:
Kako Bi Hrvatska reagirala da Srbija tada prizna RSK? i da joj Rusija bude potpora kao što je Amerika danas Kosovu:?:
sve se svodi na odogovor pod jedan. ja bih podrzao srbe ili bilo koga, ako bi vi... znas vec sta.
pitanje broj 4:
Ukoliko dođe do eskalacija nasilja Srbija-Kosovo hoće li Hrvatska koja već sada ima u misijama NATOa vojnike slati vojnike i na Kosovo:?:

nema tu hoces-neces,pane uclanujes se u nesto da bi koristiosamo ono sto je lepo,to je "paket aranzman"
i
pitanje broj pet:
Poduzme li Srbija doista drastične korake i reducira hrvatski uvoz u svoju zemlju hoće li to proći "samo tako" za hrvatsko gospodarstvo:?:

delimicno si u pravu, ali ipak ce srbiju to kostati skuplje.
a za ono Gjenerino da Srbija ovisi o nama:lol::lol::lol:

međutim, istina da Srbija tim mjerama prvenstveno šteti SEBI, ali i šteti i hrvatskom izvozu (ne treba to zanemariti) u svijetu gdje se 90% vanjskopolitičkih poteza gleda kroz prizmu PARE

toliko

znaci....

kyoatia mora da ti cestitam na objektivnosti - konacno neceg dobrog od tebe.

poenta je da vi sa nama iz Srbije u trgovini ostvarujete suficit , tj profit plus imate brojna preduzeca u Srbiji dok pojedinci iz Srbije nemaju nikakva preduzeca u Hrvatskoj . Zasto je to tako nije bitno , al cinjenica je da cete prekidanjem odnosa generalnu stetu imati najvise vasa preduzeca i vasa ekonomija.

Vise necemo kupovati u Srbiji Eva sardine vec cemo kupovati neke marokanske, grcke ili spanske i tako dalje.

Za svaki proizvod uvek postoji konkurentski koji moze da ga zameni.

Cak i u vreme RSK i rata u Krajini Srbija nikada nije priznala RSK za posebnu drzavu , a ovim priznavanjem Kosova kao nezavisne drzave vi bi ste upropastili odnose sa Srbijom na veoma dugacak period.

Kakve gluposti.Zbog prekida diplomatskih odnosa sa Hrvatskom na šteti bi najviše bili na šteti naši političari,njihove porodice,familije i rođaci,koji imaju gomilu ''firmi'',uvoze gluposti,pljačkaju nas i potpisuju štetne privatizacije sa kojekakvim Todorićima.:mad:
Inače,Hrvatska nema da ponudi nikakvu robu koja je konkurentnija i kvalitetnija od robe sa dalekog istoka.

pitanje broj jedan:

to su dvije razlicite stvari...ali ako se dogovore, zasto ne
pitanje broj dva:
cak da se svi i vrate...prosla baba sa kolacima
pitanje broj tri:
utopija cak kao i hipoteza
pitanje broj 4:
mislim da nece i nebi trebala
i
pitanje broj pet:

vjerojatno nece, ali nakon prvih gubitaka, dizanje kvalitete proizvoda i trazenje novih trzista; iako do toga nece doci, jer bi steta bila za obe drzave velika, proizvodnja im je u mnogocemu komplementarna, ipak mislim da bi za Srbiju gubitak na duze staze bio vecia za ono Gjenerino da Srbija ovisi o nama:lol::lol::lol:
nemogu procijeniti jer ne poznajem dovoljno doticnoga, uglavnom se smatra ozbiljnim a ne nacinalistickim analiticarom
s ovim se slazem i RH mora, kao i svi ostali gledati vlastite interese
mislim da bi bila takoder velika steta za gradane Srbije, ako bi RH uvela npr. vize[/COLOR
]toliko

inace ja osobno sam za postivanje granica...a to zasto je s kosovom tako kako je, je druga prica

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prekid-odnosa-s-hrvatskom-za-srbiju-bi-bio-suicid/

nakon masovnih prijetnji srpskih politicara RH u vezi priznanja Kosova, i cinjenice da ce RH prije ili kasnije ipak priznati Kosovo, sto mislite o ovom stavu poznatog politickog analiticara

The page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please try the following:
  • Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
  • If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
  • Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)

Technical Information (for support personnel)
  • Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
  • Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back