Narode pisem opet,jer i sama volim da procitam iskustva,nekom ce znaciti.
Mom sinu,bebanu se stanje pogorsalo u smislu ne spavanja,vristanja celu noc,nenormalnog svraba i nemoci da se pocese, ne izdrzivo je bilo.

Zakazala sam hitan pregled decijeg dermatoverenologa(nadam se da sam dobro napisala) otisli smo,dokrorka je bila divna, objasnila sam joj sve,kako i koliko sam permetrina koristila, saslusala me je od reci do reci, zatim je ona krenula da prica.
Sve sam dobro radila,ali sam pogresila sto bebi glavu nisam mazala,jer sugarac ide i na glavu kod male dece,zato smo se vrteli u krug, medjutim problem je kod toga sto permetrin i dezinfekcija nikako ne mogu da se uklope, kaze i da je slab za odraslog coveka, najbolje bi bilo namazati se permetrinom i otici negde na 7 dana, sto to uglavom vecina nije u mogucnosti, otvoriti kucu da bude konstantna promaja, zatim se vratiti i ponoviti postupak i to je to.
Posto nas ima 6, suprug ja i beba smo dobili sumpor,beba 6% muz i ja po 20%, napisala nam je recept na izvestaju za kremu, u kojoj ima i didermala i neki zastitni sastojak da koza ne bi bila jos vise izritirana. U apoteci su nam to napravili. Zelene apoteke su nam izasle u susret. Mazemo se 6 dana bez kupanja i presvlacenja, zatim se kupamo i menjamo sve,sto smo nosilii i posteljunu. Stariji sinovi su dobili permetrn jer nemaju promena na kozi, Dezinfekciju vrsim svaki dan parocistacem i masinama za ves i susenje. Rece isto da u toku tih 6 dana svaka napast koja je ziva ako se zakaci na sumpor uginuce, ne moze da zivi duze od 4 dana bez domacina. Posle terapije je rekla da jos neko vreme menjam svaki dan posteljinu i odecu i da cu se sigurno resiti. Napomenula je na kraju da je takav porast ove zaraze da ima posla najvise oko toga. Ko ima novca mazace se,ko nema cesace se i siriti. Tako da vodite racuna sto se tice higjene kada odete negde, ili vidite da se neko cese.

Zaboravih da kazem da je moj bebiron posle drugog mazanja napokon prespavao noc,poceo da jede, i najvaznije meni da mu vidim osmeh na licu.

Izvinjavam se na poduzem postu. Ne zamerite