Софија
Legenda
- Poruka
- 54.559
Ако маже 3х дневно сумпор није ни чудно што има свраб.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba mi pomoc, imao sam sugu, koristio sam benzoil benzoat, 5 dana sam se mazao, 6 dan sam isprao sve sa sebe...dermatolog mi je rekao da sam izlecen...
al me brine peckanja po telui nekad svrab mali imam...sto se tice dal je uvec jaci ili slabiji, to peckanje se desi ne vezano za vreme, i nekad kratak svrab...rekla mi je doktorka da je to normalno i da se mazem kremom za telo, mazo sam se dva puta i jos uvek toga ima nekad...dali treba duze vreme da prodje to ili sta je?? hvala
Normalno je to peckanje,totalno ste ispostili kozu sa benzolatom,on je vrlo jak!
Samo nastavite da mazete kremu koju vam je prepisala doktorka,vremenom ce sve prestati.
u pravu si al je moja teorija da je laksa garderoba..da se vise pije tecnosti i koza prociscava..vise znoji..i sunce je dobro za kozu mada neki tvrde drugacije..samo da pogledamo posle mora kakva nam je koza
Samo da te pitam, posto se jako tripujem vise, nekad me i zasvrbi al na kratko...jel to sve posledica benzolata? Hvala na odogovorima...Normalno je to peckanje,totalno ste ispostili kozu sa benzolatom,on je vrlo jak!
Samo nastavite da mazete kremu koju vam je prepisala doktorka,vremenom ce sve prestati.
jao de me nadje sad ide zima sto se ne videsmo na proleceU pravu si i za ovo. To mi nije padalo na pamet, a bas je tako. Letim idem gola ( aj ne bas sasvim), bosa uvek, nigde nista ne zulja, steze,
a kada pocne ladno onda cizme, carape ( pa i gace, jel), brus, sve nesto steze i bas me ta mesta i svrbe.
Samo da te pitam, posto se jako tripujem vise, nekad me i zasvrbi al na kratko...jel to sve posledica benzolata? Hvala na odogovorima...
Па да, исушио си кожу .![]()
Moram priznati da mi se bas i ne daje dermatologu 2000 za pregled, posto sam sad jos sigurniji da je suga. Procitao sam negde ranije da je vrlo jednostavno napraviti kuci kremu na bazi sumpora, kupi se sumpor u prahu i izmesa se sa necim, e sad jos kad bih znao sa cim i u kojoj razmeri?![]()
Znaci ljudi svasta pisu po forumima ali ovako nesto nikada nisam procitala....
Izvini sto se smejem ali sam da pravis sulfur da bi lecio sugu je van svake pameti...
A sto je van svake pameti? Stvarno sam citao da ljudi to rade, takodje kupe recimo Permethrin 10% pa ga izmesaju sa necim i naprave od njega Permethrin 5%, slicno rade i sa Ivermectin-om. Ne secam se da sam procitao na tim stranim forumima da se bilo ko iscudjavao tome...
Tacnije Ivermectin. Naravno, pa vec sam napisao gore, jedan od lekova koji se u svetu izmedju ostalog prepisuje za sugu, zasto pitas?Pa neka bude da sam ja prva koja se iscudjava...i dalje sam u istom fazonu...
Znas li ti uopste u koje svrhe se koristi Ivermetrin???
Trenutno mogu samo kod privatnog, razlog nebitan. Nazvao sam nekoliko razlicitih dermatoloskih ordinacija i cene pregleda su oko 2000 dinara.I da pitam jos nesto,ako imas socijlano zasto lepo ne odes kod doktora u dom zdravlja po uput pa lepo odes na kliniku za kozne bolesti ili pak u zavod za kozne bolesti???A u krajnjoj liniji ne znam odakle ti cena pregleda 2000 dinara,pregled kosta 6oo dinara i mislim da je jednostavnije nego da izigravas doktora samom sebi.
Tacnije Ivermectin. Naravno, pa vec sam napisao gore, jedan od lekova koji se u svetu izmedju ostalog prepisuje za sugu, zasto pitas?
Trenutno mogu samo kod privatnog, razlog nebitan. Nazvao sam nekoliko razlicitih dermatoloskih ordinacija i cene pregleda su oko 2000 dinara.
Kako god tvoja volja ja sam pokusala da te odvucem na pravi put da se ne igras bas toliko sa svojim zdravljem....no nisam uspela...Svako dobro zelim ti da se uspesno resis sugarca koji te je napao...![]()