white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Znam da je verovatno veoma glupo što vas ovo pitam ali eto.
Koja verzija vam je bolja?
1.Suga
2.Lisa
Koja verzija vam je bolja?
1.Suga
2.Lisa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste.Suga. Valjda je muško. Ne zezam te nego prosto mi je teško da razaznam sa toliko šminke.
Lisa, meh. Ne volim dominantne žene.
nisam ni planirala,hvala lepo.Nego teodora jesi uspela da smuvas yodu
superNznm vidim neke okultne simbole djavolje rabote ja sam srpski domacin pu pu.
(Pljuje u nedra krsti se)
Moj djed Pero da ustane iz groba reko bi man se ti snajka toga nego pristavi rucak da se jede pa namiri stoku valjalo bi se na njivu pohitat prije prve kise.
nije ni dolazio hvala BoguTeo draga ode ti voz
nisi jedini na ovom svetu Yodice.Ne zna Teodora šta je propustila. Pismenog, elokventnog, inteligentnog, obrazovanog. Imam jednu falinku. Nisam iz Južne Koreje. He he.
Na tvoju žalost.nisi jedini na ovom svetu Yodice.
Ne baš. Meni je super.Na tvoju žalost.
Neznanje je blagoslov.Ne baš. Meni je super.![]()
Molim te otkači se.Neznanje je blagoslov.
Molim te, otkači se*Molim te otkači se.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMolim te, otkači se*
Baš je simpatično kad čačkam Teodoru. Sagoreva kao beli fosfor je na sobnoj temperaturi.
Ah te ljubavne svadje.
Nedostaje mi kad se svadjam sa bivsom.
Kad covek nema s kim da se posvadja to ne valja.
Izvini molim te, ali ovo nisu ljubavne svađe.
Ah te ljubavne svadje.
Nedostaje mi kad se svadjam sa bivsom.
Kad covek nema s kim da se posvadja to ne valja.
Jesam ja tebi rekla da se otkačiš? I mani se te hemije više,kad je već između nas nema.Baš je simpatično kad čačkam Teodoru. Sagoreva kao beli fosfor je na sobnoj temperaturi.
Rekla jesi. Šta sa tim?Jesam ja tebi rekla da se otkačiš? I mani se te hemije više,kad je već između nas nema.![]()
mršRekla jesi. Šta sa tim?![]()
to ne prolazi kod mene.