Суец на хрватски начин Хрватска копа канал Дунав – Сава

Нека граде, и нек им је са срећом... бар се неће шаховница виорити на неком броду испред Гардоша или Калемегдана.
Заобићи ће Брчко, Сремску Митровицу, Шабац, Обреновац, Београд, Земун :p, Нови Сад, Бачку Паланку. Добро за њих, добро и за нас.

За нас је најважније да се Велика и Јужна Морава, као и Вардар, са македонске и грчке стране темељним радовима оспособе за пловидбу...

То би донело велике геостратешке предности Србији...

Ух, било би екстра... седнем на брод у Земуну, прокрстарим целу Србију и Македонију, те северну Грчку и ето ме на Паралији! Стварно супер!!!

Bilo bi ektra i da Zemun bude prvak drzave al ce ispasti i iz druge lige , kakav crni kanal do Grcke kad mi nismo sposobni da za 20 godina zavrsimo auto -put od Leskovca do Preseva ,

Bilo bi ektra i da Zemun bude prvak drzave al ce ispasti i iz druge lige , kakav crni kanal do Grcke kad mi nismo sposobni da za 20 godina zavrsimo auto -put od Leskovca do Preseva ,

...'aj dobro...nego, zašto tebe banovaše crni Svetoliče ????:shock::shock:

Ili je to ono " ko će koga, nego svoj do mojega...upss...svojega" ?:cry:

Полако, Светоличе, полако.... све ће доћи на ред па и пловни систем Таурунум - Тесалоники.
Ако је могло кроз баварска брда моћи ће и кроз моравско-вардарску долину.

Полако, Светоличе, полако.... све ће доћи на ред па и пловни систем Таурунум - Тесалоники.
Ако је могло кроз баварска брда моћи ће и кроз моравско-вардарску долину.
pa u bavarskim brdima mnoze da se proizvodi Mercedes i BMW pa ne znaci da moze i u sumadijskim ili moravskim

pa u bavarskim brdima mnoze da se proizvodi Mercedes i BMW pa ne znaci da moze i u sumadijskim ili moravskim

У Шумадијским брдима се производе Југићи... кад га још мало технички дотерају и промене му име, биће то добра машина. :D

Старом идејом о градњи пловног канала коју подржава и Немачка, Хрватска жели да „заобиђе” пловидбу преко Београда и скрати водени пут до средње Европе.

..

ma nema veze, bitno je da im mi dovedemo gasovod do granice:lol:

Back