Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Наравно, уживам пун дипломатски имунитет као члан владе Републике Српске Крајине у егзилу.Pa ne može da se koristi protiv nas kad ste vi objektivni svedok sa diplomatskim imunitetom ako se ne varam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно, уживам пун дипломатски имунитет као члан владе Републике Српске Крајине у егзилу.Pa ne može da se koristi protiv nas kad ste vi objektivni svedok sa diplomatskim imunitetom ako se ne varam
To je već drugi slučaj,a i Badri se nije bunioА шишмиш је хтео да **** Бадрија, ово постаје запетљано.
Dobarveče nepoznati gospodine, da li biste svedočili u slučaju Dodola vs marjenda u korist tužilje dodole, sve objektivno da kažeteJa nista ne priznajem
Ооо, па екипа је на окупу, мани се тих судова и коректности, сад ће да раде ченгеле.Dobarveče nepoznati gospodine, da li biste svedočili u slučaju Dodola vs marjenda u korist tužilje dodole, sve objektivno da kažete
Ako preživiš sutra taj divan ponedeljakNema potrebe da ti sudimo,može odma streljanje

A voli da ga vezuju je liNemojte se samo previše radovati unapred,sud još nije doneo odluku.Kazna može da bude veoma povoljna za Marendu![]()
Razume se...leva ruka na bibliju sve istina i samo istinaDobarveče nepoznati gospodine, da li biste svedočili u slučaju Dodola vs marjenda u korist tužilje dodole, sve objektivno da kažete

Narod protiv Badrija FlintaПрви случај Народ против Бадрија.
)))))))Nije loš. Srećan rođus!Pa ja imam najbolji muzički ukus na forumu!![]()
Pridruzujem se cestitkamaNije loš. Srećan rođus!![]()
danas da mu se ne sudi, a kad prodje rodjus napakovacemo mu svega i svacega 
Ne možete mu vi ništa, kad je rođen na Božić!Pridruzujem se cestitkamadanas da mu se ne sudi, a kad prodje rodjus napakovacemo mu svega i svacega
![]()
Da te ja ispitujem priznao bi koliko si puta ugrizao majku za sisu dok si bio beba.....Ja nista ne priznajem
Sacu zovem Cak NorisaNe možete mu vi ništa, kad je rođen na Božić!![]()
Pomiluj nas sveti čovečerešio sam danas sve da vas pomilujem
Sacu zovem Cak Norisa![]()
Uh uh ..nego, jel znaš da mali ciga ubijaDa te ja ispitujem priznao bi koliko si puta ugrizao majku za sisu dok si bio beba.....
Сложиће се и колега @Moljac64Uh uh ..nego, jel znaš da mali ciga ubija