- Poruka
- 5.050
Ma ja sam oduševljen njime, da kažem za početak. Čuo sam za njega ranije, ali sam mislio da TI lično pišeš preko njega prevod za neki film ili epizodu serije ili videa generalno, što je verovatno i bilo slučaj ranije...ali SAD, braleee, sad ima automatsko generisanje prevoda. Iz mog kratkog iskustva, sa engleskog videa na engleski prevod, sa novom Whisper opcijom i medium i large modelom, je 99% precizan, problem su reči koje se ne izgovore jasno da se čuju, pa podsećaju na neku drugu, ali je to retkost, pošto sam preveo celu jednu seriju iz osamdesetih, koja nema prevod čak ni na engleski. Medjutim kasnije prevod sa engleskog na srpski, nalaze se greške, to je 10tak procenta u većini slučajeva, mada bolje prevodi od google translate, definitivno, uporedio bih ga sa chat GPT, ali se ne jednači sa njim sigurno.
Koja su vaša iskustva sa ovim programom, i da li ste čuli za njega, ako niste, da li planirate da ga isprobate?
Koja su vaša iskustva sa ovim programom, i da li ste čuli za njega, ako niste, da li planirate da ga isprobate?