Како стојите са сексуалним навикама? Да ли, браћо Љисовџи, уживате у “малтретирању” партнерке током секса? Оној врсти доминације која превазилази природну сексуалну динамику између мушкарца и жене. Дајете ли јој редовне инструкције о томе како и у чему да вам отвори врата кад дођете кући? Чиме је везујете? Кравата или кожне лисице? Да ли је пре секса терате да се дира а потом свој љубавни сокић размаже по вашој мушкости пре што је “казните”? Шамарање вулве? Да ли је поседујете до те мере да од вашег погледа напрасно може да овлажи чак и у друштву?
Или пак практикујете нешто нормалнији секс?
uživam, nego šta
ovog mog volim da vezujem, da mu stisnem šake oko vrata/volim i on meni to da uradi, samo u trenutku kada kreće orgazam, ali ne uvek, ne po pravilu i navici, kažem mu kad/ i imala sam temu u vezi sa vezivanjem oko vrata
on npr ponekad ima neke želje, recimo kaže mi: ljubavi večeras nemoj haltere, nemoj lateks,nemoj gola, obuci onu čipkanu crnu haljinu i ništa od veša ispod nje, obuj najviše štikle, onda se prošetam, pipkam ga onako ovlaš da ustanovim koliko mu se dopada moj stajling trenutni
nekad se nauljimo bebi uljem kao sardine i kližemo jedno niz drugo, al nije tema to sad
nego, on npr voli da mu grickam bradže ili noktima da mu prevlačim preko mošnica, što je soft varijanta, imamo i epizode kada se grizemo, a ja retko al ipak da-umem da zagrebem noktima do krvi, kratko i snažno na birana mesta/nisu yaya da predupredim teorije zavere/
povremeno koristimo razne sexualne igračkice i naravno menjamo mesta za sex, nekad se krešemo, nekad vodimo ljubav.
To sa diranjem i pipkanjem dok partner posmatra, meni je extra ponekad takođe, ma sve mi je extra kad nema rutine.