joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
8) Volela bih da cujem sta su vam matorci govorili o izboru muzike?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bune se.joGooOOD:8) Volela bih da cujem sta su vam matorci govorili o izboru muzike?
haha a moja mama kad god vidi nekog metalca na TVu kaže "to je sve nadrogirano"Ana_0802:Pa uobicajena reakcija je nesto tipa "oni tvoji drekavci", ali znaju da ja to volim, pa se mire sa cinjenicom. Hahaha...mama prepoznaje Rammstein na 100m, muziku, spotove!!!
Ju :wink: Ma nEje bash tako... ali nema veze... nego da ja odgovorim na temu... moji su mi u pocetku pravili malu frku oko toga, ''kako slusas te drekavce, pa zasto smo te slali u muzicku skolu, bla, bla...''LPhoklica:haha a moja mama kad god vidi nekog metalca na TVu kaže "to je sve nadrogirano"Ana_0802:Pa uobicajena reakcija je nesto tipa "oni tvoji drekavci", ali znaju da ja to volim, pa se mire sa cinjenicom. Hahaha...mama prepoznaje Rammstein na 100m, muziku, spotove!!!(a nije ni toliko daleko od istine...)
lako je tebi... :wink:VisionOfDisorder:mozda pre 7 godina...
Maideni moduće da ne dolaze u junu, pa je onda bilo priče da dođu u Avgustu ali u avg. su zauzeti idu na turneju u USA, a onda postoji priča da se pregovara za septembar (početkom sep.)Uglavnom nista nije sigurno dok se ne pojavi na njhovom oficijalnom sajtu.Lanfear:... i da, pustili su me da idem na Maidene u junu![]()
![]()
!!!!!Skroooz sam happy
!
Znachi imas dugu kosu??? WrhNight Prowler:Maideni moduće da ne dolaze u junu, pa je onda bilo priče da dođu u Avgustu ali u avg. su zauzeti idu na turneju u USA, a onda postoji priča da se pregovara za septembar (početkom sep.)Uglavnom nista nije sigurno dok se ne pojavi na njhovom oficijalnom sajtu.Lanfear:... i da, pustili su me da idem na Maidene u junu![]()
![]()
!!!!!Skroooz sam happy
!
- Rammstain valjda ne dolazi?
A sto se tice teme
Moje ne interesuje šta slušam (barem tako izgleda)
Nisu se bunili, niti su se mesali u moj izbor
Samo me teraju da se ošišam (malo)
![]()
DJ_MaRe:Sve ostalo stranosta si bre odvrnuo toliko, ionako se dere na stranom jeziku, nista se ne razume (vrhunac roditeljske gluposti
)
Izgleda da si me zamijenio sa nekim... ja sam zhensko :wink:vangelistexas:Eh.....meni se matorci i dalje bune. Briga ih je sta slusam, ali samo da nije glasno jer zivim u stanu...
Ponekad se zablindiram i kukam sto nikada nisam isao u muzicku skolu al jbg...sta ces.
Sto se tice fazona oblacenja u crno kompletno....mislim da sam prevazisao taj period i varijanta znak \m/...to me je odavno proslo....otkad sam postao veliki hair metalacsad sam u jeansu uglavnom a keva i cale naravno, ista prica kao sa Lanfearom ili kime god vec: teraju me da se osisam...
A sto se tice muzike koje oni znaju, mene je ipak keva uvela u svet sa grupom Deep Purple, a sada zna za Nightwish, gotivi ihA zna bome i za Judas Priest i od toga joj rastu rogovi
![]()