Stvorena za mene

gost 349039

Aktivan član
Poruka
1.234
"STVORENA ZA MENE " za drage forumašice nazaiv teme je "STVOREN ZA MENE "

Od tinejdzerskih dana sam očekivao da postoji na ovoj planeti sad ili u budućnosti , osoba koja je SVORENA za mene .
da li ste vi forumaši imali takav umišljaj da postoji neko drugačiji od drugih , stvoren baš za vas , neko koga ste pronašli
, neko ko vam je dostižan ili nedostižan , neko koga imate a nemate , nemate a čekate . Koga očekujete ?

Ono sto ja sanjam,ona koju bih voleo svim svojim bicem.Ona sa kojom u snovima vodim ljubav<pa sam sav mokar kada se probudim.To je moja zivotna neostvarena
ljubav.To je Anzelina Zoli.Dao bih ceo svoj ostatak zivota,za jednu divlju ljubavnu noc sa njom.

Ne znam, ne da je stvoren za mene ali da ima par ljudi možda pet deset ili sto na planeti sa kojima bih se savršeno dopunjavala, pitanje je da li ćemo sresti nekog od njih tokom života.
Znači postoji/postoje sigurno samo možda nećemo saznati. : ))))

"STVORENA ZA MENE " za drage forumašice nazaiv teme je "STVOREN ZA MENE "

Od tinejdzerskih dana sam očekivao da postoji na ovoj planeti sad ili u budućnosti , osoba koja je SVORENA za mene .
da li ste vi forumaši imali takav umišljaj da postoji neko drugačiji od drugih , stvoren baš za vas , neko koga ste pronašli
, neko ko vam je dostižan ili nedostižan , neko koga imate a nemate , nemate a čekate . Koga očekujete ?

nemam ocekivanja, uvek cista glava
vise volim da ceprkam, da razradjujem, da uzimam ono sto je skriveno

i sve su dostizne :cool:
vezbam jako i tu su :mrgreen:

Back