- Poruka
- 2.646
...ali,sta sa tim interesovanjima?
...ne razumem, emotivno ne znace puno dok se ne omirisete uzivo...makar je meni potrebno mnogo vise od interesovanja, druge stvari su mi vaznije...
...za prijateljstvo slicno vazi...moja najbolja prijateljica i ja nismo slicnih interesovanja pa opet mislim da bolju drugaricu nikada necu imati...to sto sam saglasna sa nekim povodom nekog pitanja u medjuljudskim odnosima malo znaci...
...ova tema mi lici na udruzenje razlicitih koji imaju samo jednu slicnost a to je forum...kada bih prosirila malo temu dosla bih do potrebe da komunikacija bude netrasparentna jer onu transparentnu iz nekog razloga odbacujemo...sto me dovodi do zakljucka da je nekim ljudima lakse da iskazu sebe tako sto se delimicno kriju...pitanje je, zasto uzivo ljudi ne iskazu sebe iskrenije?
U nekim stvarima ti i ona ste morale biti slicne inace ne biste se mogle ni mirisati. Odrasle zajedno, formirale se zajedno, neka slicnost mora da postoji..., a ako i ne postoji tu ste iz navike i iskrenog prihvatanja jedno drugog. Slicnost nije garancija za uspesne medjuljudske odnose, ali neces se sigurno druziti sa vehabijom ili bivsim robijasem ako nisi u necemu slicna njemu.
Jasno mi je da u ljubavi ne treba traziti kopiju sebe, vec ono nesto sto nas zadovoljava i ispunjuje, a ako je to slicnost sa drugim onda je to stvar slucaja.
Zasto ljudi sebe uzivo kriju?? Iz nekog razloga se u sirem drustvu cesto potencira na povrsnosti i zgubidanskim razgovorima, gluvarenju ili blejanju takoreci

Previse zavisti i podmuklosti moze biti prisutno da bi nekom sebe dao na tacni tek tako.
A i povrsnost je sveprisutna.

Rijaliti sou, VB i slicno, ja se bar nadam da ce gejmerska kulutura malo preokrenuti stvari, ali realno i od toga slaba vajda.

- - - - - - - - - -
Kada bi forum postao VR u smislu matrixa ti bi mogao da odes na kafu sa Njujorcankom ne silazeci sa planine u Srbiji ako zivis na planini.Ostvaruje se lakse kontakt i u samoj toj cinjenici je dato da je ovo nesto sasvim drugacije od stvarnog zivota a to je citava poenta tema. Da je oboje isto realno iste bi bile i reakcije .
I ajde stavimo siguronosne provere u smislu da tvoj RL izgled mora biti isti.

Pristup dosta menja stvari. Interesi nestaju, a nesto drugo postaje bitnije.
Poslednja izmena: