stvarno sam tuzna...

Bila sam sa jednim deckom skoro dve godine... Volela ga jesam naravno...Al nekako dok nekoga ne izgubite ne shvatate koliko vam je ta osoba znacila...On je to shvatao i pokazivao mi je na sve nacine...a ja? pa i ne bas...Bila sam svesna te ljubavi, al opet...nisam mu to toliko pokazivala...To je bila moja prva ljubav, moje prvo sve...sad sam skroz izgzbljena...osecam se odvratno..nisam verovala da nesto moze toliko da boli...ponasam se kao zombi vec poslednja dva meseca...iako se vidjamo svakodnevno...ne zeli da bude samnom..jer misli da ga ne volim dovoljno... Verujte da sam ocajna..Kad trazim savet na forumu...Sta da uradim da mu dokazem da ga stvarno mnogo volim? Ima li neko da je prosao kroz nesto slicno...stvarno bi mi znacilo da me neko razume... Kako posle raskida...Ja trenutno imam osecaj da nikad necu moci niti smeti da volim opet..izgleda mi kao da nikad vise necu biti srecna...:(

Viđate se svaki dan i on neće da bude s tobom, malo čudno,
pretpostavljam da ti sad igraš oko njega, a on ništa, eh, baš
je skotić, pušta te da patiš, da naučiš lekciju:lol:

Ako si tuzna- placi.
Ja tako, placem a kada nestane suza onda se smijem samoj sebi, pa opet ridam, pa samosazalijevam... onda mi na pamet padaju najgori scenariji... pa opet placem... smrcka, slinavim, placem... ne izlazim iz sobe da neko ne bi zapazio sta mi se desava... skupim hrabrosti, izadjem i za koji mjesec prebolim... to je to
Naici c neko drugi, neko ko ce traziti manje ljubavi od tog tipa... tacno onoliko koliko ti mozes da das.

Bila sam sa jednim deckom skoro dve godine... Volela ga jesam naravno...Al nekako dok nekoga ne izgubite ne shvatate koliko vam je ta osoba znacila...On je to shvatao i pokazivao mi je na sve nacine...a ja? pa i ne bas...Bila sam svesna te ljubavi, al opet...nisam mu to toliko pokazivala...To je bila moja prva ljubav, moje prvo sve...sad sam skroz izgzbljena...osecam se odvratno..nisam verovala da nesto moze toliko da boli...ponasam se kao zombi vec poslednja dva meseca...iako se vidjamo svakodnevno...ne zeli da bude samnom..jer misli da ga ne volim dovoljno... Verujte da sam ocajna..Kad trazim savet na forumu...Sta da uradim da mu dokazem da ga stvarno mnogo volim? Ima li neko da je prosao kroz nesto slicno...stvarno bi mi znacilo da me neko razume... Kako posle raskida...Ja trenutno imam osecaj da nikad necu moci niti smeti da volim opet..izgleda mi kao da nikad vise necu biti srecna...:(

Imam/imao sam slichnu situaciju.
Jedini savet je ne vredi na silu.
Ako neko od vas ne moze ili nece, to je kraj.

Draga Papilotno,
Potpuno te razumem. I ja sam kroz to prosla. U mom slucaju, ja sam raskinula sa deckom, jer sam htela da se zezam sa nekim klincem.Tada sam videla da me je on jako voleo. Dok si bila sa njim isla si na sigurnu kartu i tvoja osecanja su bila siguran, medjutim sada je vec drugacije. Moras ponovo da gradis svoj zivot. S obzirom na to da od njega nema nekih reakcija ka pomirenju. Njegov korak, izvini, ali ti mozes samo da sanjas. Zato je najbolje da probas ti, ali to te moze jos vise povrediti. Veruj mi, fraza da vreme leci sve je istinita, ali nekada je potrebno da prodje dosta tog vremena. Sada da te utesim na najjednostavniji nacin, naci ces ti novog decka, bice njih jos. Meni je trenutno jedan decko u gostima. Dosao je da proslavi moj rodjendan. Pre dva meseca sam mislila da je on meni sve, da je najbolji na svetu, ali pojavio se novi. Sada sam u dilemi. Jos si mlada i ne budi ocajna.

Draga Papilotno,
Potpuno te razumem. I ja sam kroz to prosla. U mom slucaju, ja sam raskinula sa deckom, jer sam htela da se zezam sa nekim klincem.Tada sam videla da me je on jako voleo. Dok si bila sa njim isla si na sigurnu kartu i tvoja osecanja su bila siguran, medjutim sada je vec drugacije. Moras ponovo da gradis svoj zivot. S obzirom na to da od njega nema nekih reakcija ka pomirenju. Njegov korak, izvini, ali ti mozes samo da sanjas. Zato je najbolje da probas ti, ali to te moze jos vise povrediti. Veruj mi, fraza da vreme leci sve je istinita, ali nekada je potrebno da prodje dosta tog vremena. Sada da te utesim na najjednostavniji nacin, naci ces ti novog decka, bice njih jos. Meni je trenutno jedan decko u gostima. Dosao je da proslavi moj rodjendan. Pre dva meseca sam mislila da je on meni sve, da je najbolji na svetu, ali pojavio se novi. Sada sam u dilemi. Jos si mlada i ne budi ocajna.

.... :cmok: .... :rotf: .... :klap: ....

sinke brate...il ko god da si...al je ocigledno da je isti autor vile.......:whistling:.....

sinke brate...il ko god da si...al je ocigledno da je isti autor vile.......:whistling:.....

Da, to bi bilo prosto genijalno. Sinnke ( papilotna19 ) postavi temu, i posle nekog vremena joj Sinnke ( Muzicka Vila ) odgovori... Tu se Sinnke i Sinnke zgotive, i postanu naj naj naj bolje drugarice na ceeeeeeelom svetu. Znachi, Sinnke, brate - Najjachi si ubedljivo. Svaka ti chast.
P.S. Prihvati zahtev za prijateljstvo iz original profila, bre. Samo tako mogu da se kur*im :rtfm:
P.P.S. Kad' cesh vishe na to pivo?
P.P.P.S. Ja te volim :heart:

Poslednja izmena:
Evo mene opet...Hvala svima na savetima i razumevanju..al ovim druima cijim sam se glupostima makar koliko toliko nasmejala...
A sto se tice mog problema...ja i on se vidjamo svaki dan... Nade da sve bude kao pre jos uvek nema..Iako me to u neko ruku jedino drzi da se skroz ne raspadnem.. Jednostavno ne mogu da verujem da sam se nasla u ovoj situaciji...Ne mogu da verujem da je toliko tesko i da toliko boli..Stvarno ne znam kako bez njega dalje... Znam da je naivno, al nekako sam mislila da su svi prolazni, sem nas...Ne znam kad se ovo desilo... Proganja me proslost i sve nase uspomene.. I posle mesec i nesto dana meni nije ni malo lakse.. Nekad zelim da ga mrzim, al ne mogu..stvarno je to jace od mene... Osecam se kao neki zombi..nemam snage ni za sta... Sta mislite ako se ne budemo vidjali neko vreme, dal postoje sanse za nesto..da shatvi da je pogresio itd.. On i dalje tvrdi da me voli da zeli da budemo zajedno...al kaze da ga za mnoge stvari nisam slusala i da pustim ovako..pa ako se pomirimo, pomirimo...
Kaze i da ce me voleti citav zivot...i te gluposti...da ce uvek biti za mene...da ce mi on pomoci da prebolim sve ovo...da cemo to zajedno...??!??!?!?.... I sto je najgore ja se na trenutak smirim i verujem da ce sve biti ok jer imam njega pored sebe...al to je daleko manje od onoga sto zelim..UH tako mi nedostaje da budemo zajedno...Al opet ne zelim ni da ga izgubim skroz iz zivota... Verujem da vas smaram..al mi nekako lakse da vse ovo napisem...pa makar i ovako ne razumljivo i ovako nabacano... Razmisljam cak i da pustim ovako neko vreme da mu nista ne pominjem da se vidjamo ovako bzvz bez mog pritiska da budemo zajedno, prica koliko ga volim i koliko mi sve nedostaje...ne bi li sam dosao do toga...al opet sta ako nikad ne dodje..sta ako pomisli da me je sve proslo krene dalje...E to vec ne bi podnela...Uh zasto covek toliko pati kad toliko voli??????

Back