Stvari koje volimo

gost 305017

Primećen član
Poruka
881
Evo jedna tema kao pandan onoj mrziteljskoj temi. :mrgreen:

Dakle, ovde pisete sta to u zivotu volite. To mogu biti neke sitnice (koje zivot znace :)), mogu biti i neke krupnije stvari u zivotu, neke osobe...ma sta god vam padne na pamet.

Pa da pocnemo.

Volim da dam trojku vise nego leba da jedem. :)

20140319091339.jpeg

I ja bilijar (očajno mi ide) i pikado (tu razvaljujem) :D

Pikado nisam igrao otkad sam bio klinac (jednom prilikom samo i to proslog leta, ali u pivnici posle nekoliko krigli tako da smo svi ocajno gadjali xD), a sto se tice bilijara do prosle godine sam bio pacer, ali sam za par meseci bas fino napredovao jer sam igrao veoma cesto pa sam navezbao i pokupio fore od iskusnijih).

Bilijar je predivna igra.

Tesla o bilijaru: Bilijar je najsuptilnija igra perfekcije i logičnosti, satkana od šahovske kombinatorike, zakona fizike i izvanredne povezanosti čovečijeg uma i telesne motorike. :D

Poslednja izmena:
Počeo sam da volim moju bradu, izgleda da mi donosi više sreće no obično :lol:
sinoć likuša koja mi je pohvalila bradu (jer poslednji put kad me je videla bio sam ćelav i obrijan i mrtav pijan i nosio sam kaktus u ruci) i nešto kasnije mi je gurnula jezik u grkljan :mrgreen: if nothin else xD
A onda sam uspeo da zabacim mamac jednoj likuši, i sad samo čekam da se upeca; već je znatiželjna, posmatra i gleda kad i kako da ugrize. Uspeo sam da je "otvorim" pa se prikazala ranjivom, a tad je za zver najbolji tren da ujede :per: No, upravo to što se otvorila i rekla svoje najveće želje ( a to je da bude voljena i u braku) počinje da me plaši da možda ne zaglibim dublje no što želim, if ya know what i mean :cool: A ujebane su ove žene s mog faksa, upravo na taj način. Zagorelo majku mu... još priznade da je nevina, i eto srranja :mrgreen:
Ne može brada baš sve probleme da sredi xD

Počeo sam da volim moju bradu, izgleda da mi donosi više sreće no obično :lol:
sinoć likuša koja mi je pohvalila bradu (jer poslednji put kad me je videla bio sam ćelav i obrijan i mrtav pijan i nosio sam kaktus u ruci) i nešto kasnije mi je gurnula jezik u grkljan :mrgreen: if nothin else xD
A onda sam uspeo da zabacim mamac jednoj likuši, i sad samo čekam da se upeca; već je znatiželjna, posmatra i gleda kad i kako da ugrize. Uspeo sam da je "otvorim" pa se prikazala ranjivom, a tad je za zver najbolji tren da ujede :per: No, upravo to što se otvorila i rekla svoje najveće želje ( a to je da bude voljena i u braku) počinje da me plaši da možda ne zaglibim dublje no što želim, if ya know what i mean :cool: A ujebane su ove žene s mog faksa, upravo na taj način. Zagorelo majku mu... još priznade da je nevina, i eto srranja :mrgreen:
Ne može brada baš sve probleme da sredi xD

Mozes li mirno da spavas?

E moj Direche, devojacku srecu unistavas.

Mislio sam bez da koristi psihoaktivne supstance.

Eh pa sad, par piva svakako pomaže da zaspim, šta ću, previše misli u glavi no to "rušenje devojačke sreće" nije jedna od njih xD
Ne znam šta je po tvom mišljenju najbolja solucija, ja mogu da joj obećam možda neku vezu, na neodređeno, sve je to kul, malo bleje, sesa, učenja (ona je ultra-nerd inače), ali sad brate da je plodim i uzgajam decu u ebenoj kolibi u šumi jer ne bi imali ni za šta drugo, eh u tom smeru neću da preokrenem život :lol:

Back