Stvari koje mrzimo

zašto mora da postoji uslov da bi se o nekome pričalo? ja imam dva traktora i sedam ektara a ti imaš samo jedan traktor i pet ektara, daklem ja sam pametniji od tebe i savršeniju u svakom smislu i pogledu a ako i imam neki gaf, ti ga svakako sa svojih samo pet ektara i jednim traktorem ne moš uočiti

kakav naprednjački mentalitet

pljuc

Okej, ovo je fantastičan opis onoga što ja osećam prema mom poslu. Ali fantastičan! Toliko neverovatno veran, da ću da ga zapišem i svima tako odgovaram.

A evo šta je naša oktobarska pčelica maja ispričala o tome kako se oseća prema svom poslu. Ovo je odgovor na ovaj dole komentar lphoklice, pa vi vidite ko se našao da priča o dostignućima i uspesima. Klasična robinja, koja zavoli robovlasnika što je ovaj više izrabljuje:

Mrzi me da kucam o tome pravo da ti kažem. Pravo je za mene poput ugovorenog braka, gde ja vremenom zavolim svog muža i volim ga sve više kako ga upoznajem..ali nije da mi oko ne gleda i druge.. ali kao što rekoh mrzi me o tome da pišem.

"Nek mi stave okove, neka me zarobe, robinja sam tvoja, ubij me, robinja sam tvojaaa - volim teeee" :lol:

Ti pretpostavljam studiraš ili si završila medicinu pa si se uvredila? Takvi ste vi sa medicine, imam ja jednog u familiji što se isto tako loži, budala klasična. Ako neko kaže svom detetu da treba da jede više voća i povrća, a manje neku nezdravu hranu on skoči, prekida ga i deli neke savete čisto da ispadne pametan i da se pokaže kako je eto doktor.

To je klasičan kompleks, potroše celu mladost samo učeći i učeći, i onda ih boli kad ih neko pecne da su fah idioti i kad im dovede u pitanje najbitniju stvar u životu. "Kako to da mi kažeš, a ja ovoliko učio". E nećeš ga majci, nisam ti ja crveni krst pa da pazim na tvoja osećanja i trpim tvoja sranja.

Apsolutno ne, bavim se nečim što nikakve veze sa medicinom nema.
:)

zašto mora da postoji uslov da bi se o nekome pričalo? ja imam dva traktora i sedam ektara a ti imaš samo jedan traktor i pet ektara, daklem ja sam pametniji od tebe i savršeniju u svakom smislu i pogledu a ako i imam neki gaf, ti ga svakako sa svojih samo pet ektara i jednim traktorem ne moš uočiti

kakav naprednjački mentalitet

pljuc

Ne, nisam to rekla.
Smešno mi je da neko proziva ubedljiv najboljeg neurohirurga u zemlji da je nestručan i iskompleksiran, a sam ništa u životu nije u radio. Eto, samo toliko. Ne radi se ni o hektarima ni o traktorima niti o posedima, čisto o određenim intelektualno-profesionalnim postignućima, za koje treba i inteligencija i izuzetan trud.

Pa što onda osudjuješ mene da ništa ne znam o medicini, a ti kao znaš? Nije ovde poenta u uljetu od kanabisa, nego o psihološkom profilu ličnosti kakav je Danica Grujičić. Ja sam video i šta piše po fejsu, i ne dopada mi se to, taj profil ljudi. To prežvakavanje stoput rečenog, glumljenje nekog idealizma, ili čak stvarni pritupi idealizam na nivou toga da "treba sprečiti decu da odlaze odavde" i slično. Drugo, ona je bila kandidat predsednika Socijaldemokratskog Saveza Srbije, pametnom dovoljno.

Ne, nisam to rekla

naravno da nisi rekla

Smešno mi je da neko proziva ubedljiv najboljeg neurohirurga u zemlji da je nestručan i iskompleksiran, a sam ništa u životu nije u radio. Eto, samo toliko. Ne radi se ni o hektarima ni o traktorima niti o posedima, čisto o određenim intelektualno-profesionalnim postignućima, za koje treba i inteligencija i izuzetan trud.

pa svakako je činjenica da su medecinari najobičniji priučeni šamani. i da, upravo se o traktorima i ektarima radi. jednog dana ćeš možda shvatiti

Pa što onda osudjuješ mene da ništa ne znam o medicini, a ti kao znaš? Nije ovde poenta u uljetu od kanabisa, nego o psihološkom profilu ličnosti kakav je Danica Grujičić. Ja sam video i šta piše po fejsu, i ne dopada mi se to, taj profil ljudi. To prežvakavanje stoput rečenog, glumljenje nekog idealizma, ili čak stvarni pritupi idealizam na nivou toga da "treba sprečiti decu da odlaze odavde" i slično. Drugo, ona je bila kandidat predsednika Socijaldemokratskog Saveza Srbije, pametnom dovoljno.

O temi znam i više nego dovoljno jer živim sa lekarom, i imala sam onkološkog bolesnika u kući.
A što se tiče toga kakva je ona ličnost, lepo reče Hoklica, odvoj ono što priča, od toga ko to priča. Mora bar neko biti idealista, inače ode sve u klinac.

naravno da nisi rekla

pa svakako je činjenica da su medecinari najobičniji priučeni šamani. i da, upravo se o traktorima i ektarima radi. jednog dana ćeš možda shvatiti

Naravno da su priučeni šamani, najjednostavniji uvid u to imamo ako pogledamo kako rešavaju problem najtežih bolesti. Ili seku čoveka ili ga zrače, ako izuzmemo tehnologiju nisu se pomerili sa početne tačke od pre nekoliko vekova. Da ne pričamo o drugim stvarima, napišu ti recept za lek i tako te leče, većina ih je nestručna, skoro smo imali primer lekara koji je ubio dečaka koji je imao prelom ruke.

Većina su klasični robovi farmaceutske mafije, nego su izvikani u narodu jer je to kao prestižno zanimanje, a i oni sami polude dok završe pa se brecaju čim im neko spomene profesiju.

- - - - - - - - - -

Ne, nisam to rekla.

Ti si slepa, ili je nešto drugo u pitanju? Ne prozivam je ja na liniji stručnosti (mada bih i tu imao šta da kažem o doktorima uopšte), nego prozivam njeno izigravanje prosvetiteljke i dežurne popravljačice društva, kroz hrpu otrcanih fraza kojima se trudi da nakupi lajkove. Pročitaj ponovo šta sam prvo napisao, mada si me ti sa svojim skretanjem sa teme naterala da kažem koju i o doktorima samim po sebi.

- - - - - - - - - -

O temi znam i više nego dovoljno jer živim sa lekarom, i imala sam onkološkog bolesnika u kući.
A što se tiče toga kakva je ona ličnost, lepo reče Hoklica, odvoj ono što priča, od toga ko to priča. Mora bar neko biti idealista, inače ode sve u klinac.

Znao sam da imaš neke veze sa medicinom, još ako ti je dečko lekar ili neko od roditelja sve je jasno. Verovatno si prepozala nekog od njih u mojim opisima, pa te to nateralo na ovu više nego preteranu reakciju.

Naravno da su priučeni šamani, najjednostavniji uvid u to imamo ako pogledamo kako rešavaju problem najtežih bolesti. Ili seku čoveka ili ga zrače, ako izuzmemo tehnologiju nisu se pomerili sa početne tačke od pre nekoliko vekova. Da ne pričamo o drugim stvarima, napišu ti recept za lek i tako te leče, većina ih je nestručna, skoro smo imali primer lekara koji je ubio dečaka koji je imao prelom ruke.

Većina su klasični robovi farmaceutske mafije, nego su izvikani u narodu jer je to kao prestižno zanimanje, a i oni sami polude dok završe pa se brecaju čim im neko spomene profesiju.

- - - - - - - - - -

Ti si slepa, ili je nešto drugo u pitanju? Ne prozivam je ja na liniji stručnosti (mada bih i tu imao šta da kažem o doktorima uopšte), nego prozivam njeno izigravanje prosvetiteljke i dežurne popravljačice društva, kroz hrpu otrcanih fraza kojima se trudi da nakupi lajkove. Pročitaj ponovo šta sam prvo napisao, mada si me ti sa svojim skretanjem sa teme naterala da kažem koju i o doktorima samim po sebi.

OMG. Ovde prestajem da išta kucam, jer nemate pojma o životu, i sve što znate je da ponavljate gluposti koje je neko po novinama napisao.

OMG. Ovde prestajem da išta kucam, jer nemate pojma o životu, i sve što znate je da ponavljate gluposti koje je neko po novinama napisao.

Mora da ti je dečko ili neko od roditelja lekar. Jeste ga ubio, stavio je gips na nezalečenu ranu, i jadniku je ruka istrulela i umro je od sepse. Ako to nije ubistvo, ne znam šta je. Da je moj sin u pitanju ja bih ovog doktora zaklao, a onda bih prešao na njegovu decu, ako ih ima.

Spominjem ga jer mi je bilo čudno da neko tako pristrasno brani lekare i njihov rad, pa sam je zato pitao je li ona lekar ili studira medicinu, ona je rekla da nije ali da živi sa lekarom. Znači može da joj bude samo dečko, brat ili sestra, ili neko od roditelja, eventualno cimer mada sumnjam. Zato sam pitao.

Kakvi niski udarci. Zar se ne moze voditi diskusija bez uplitanja u licni zivot sagovonika?
Meni ovo lici kao na svadjanje seljaka na pijaci.
Seoski forum.
smil42e5144b880b9-1.gif

Back