Stvari koje mrzimo

mrzim pite
sve vrste pita
slatke slane ujebane uvijene tvrde meke
proklinjem onoga ko ih je izumeo, mater mu sadističku!

I inače mrzim sve sada
ne mogu da sednem za sto a da još neko jede jer ću poludeti i doći u situaciju gde bi teglom ajvara gađao onog pored dok srče mljacka, kašlje, grebe po tanjiru.
I kevu bih zaklao sada, otkad je na godišnjem, a to se još i poklapa sa mojim kvazi-odmorom, stalno pravi neku buku, ujutru čangrlja po kuhinji, pojačava TV, pa onda uguši kuću hranom spremajući hiljadu srranja koja ne mogu ni da primirišem. I pitu ebenu je spremila jutros, ebenu pitu sa krompirom!!!
Mnogo si razmazen i bezobrazan.

mrzim pite
sve vrste pita
slatke slane ujebane uvijene tvrde meke
proklinjem onoga ko ih je izumeo, mater mu sadističku!

I inače mrzim sve sada
ne mogu da sednem za sto a da još neko jede jer ću poludeti i doći u situaciju gde bi teglom ajvara gađao onog pored dok srče mljacka, kašlje, grebe po tanjiru.
I kevu bih zaklao sada, otkad je na godišnjem, a to se još i poklapa sa mojim kvazi-odmorom, stalno pravi neku buku, ujutru čangrlja po kuhinji, pojačava TV, pa onda uguši kuću hranom spremajući hiljadu srranja koja ne mogu ni da primirišem. I pitu ebenu je spremila jutros, ebenu pitu sa krompirom!!!

Tebi bi trebalo polomiti vilicu i sve zube pa bi posle dva meseca na infuziji i gnječenoj banani znao ceniti pitu. :cool:

I mene nerviraju ljudi kad me ometaju u bilo čemu, bez obzira da li imaju lošu nameru. Baš kad krenem da učim ili čitam, a neko pojača TV ili muziku, sasuo bih mu kiselinu u facu da se rastopi u trenu, a da se ne prekrstim. Ali kad nemam nameru da se bavim nečim sličnim, umem i ja ometati druge (mada znatno ređe nego oni mene). Baš smo mi ljudi stoka pogana.

I mene nerviraju ljudi kad me ometaju u bilo čemu, bez obzira da li imaju lošu nameru. Baš kad krenem da učim ili čitam, a neko pojača TV ili muziku, sasuo bih mu kiselinu u facu da se rastopi u trenu, a da se ne prekrstim. Ali kad nemam nameru da se bavim nečim sličnim, umem i ja ometati druge (mada znatno ređe nego oni mene). Baš smo mi ljudi stoka pogana.

Ja sam čovek samotnjak, ne volim buku i ne volim ljude. Zato je leto moje doba, odvučem se u selo, učaurim u kućicu gde sam potpuno sam i niotkoga ne zavisim, nikome ne smetam niti mi ko smeta. Najradije bih odjebo sve dovraga, ili samog sebe, najbolje. Zato nikako ne vidim mogućnost osnivanja porodice. Nikako

Tebi bi trebalo polomiti vilicu i sve zube pa bi posle dva meseca na infuziji i gnječenoj banani znao ceniti pitu. :cool:

pfff, been there done that :lol: Ovog leta, i to sopstvenom krivicom, pao sam tako da sa sjebo čitavu levu stranu vilice, natekao ko lošebotoksovana baba :D Ipak, fala bogu pa volim supe te sam izdržao xD Nego, mene pite užasavaju ponajviše jer ih ne možeš jesti drukčije nego rukama, a pite su masne. Mrzim kada su mi masne ruke više no išta drugo. blato mogu da podnesem, neopaženo čitav dan da se krećem blatnjavih ruku, ali masne... to, smrt.

fani na neocekivano visokom mestu, po dosadasnjem utisku forumasa na slepo bih rekla mrtva trka izmedju tebe i milorada, mozda cak i usera

Wat.gif

Ja mozda ako sam ishejtovao 2 posta,ovo ostalo je sve neki neobavezni chat. i imam 87 poruka.

Back