Stvari koje mrzimo

ne, to odavno nisam bio
i čemu taj retardirani smajli, dobro još nisi napisala "miiica", imam osećaj da je to falilo samo.

možda jesam ogorčen, sjeban, mrzovoljan, nagao, besan i pijan, ali zaljubljen... fak nou

ne, to odavno nisam bio
i čemu taj retardirani smajli, dobro još nisi napisala "miiica", imam osećaj da je to falilo samo.

možda jesam ogorčen, sjeban, mrzovoljan, nagao, besan i pijan, ali zaljubljen... fak nou

ma to je autoportret.
i nisam mislila miiica nego vid ovog ogorcenog, sjebanog, mrzovoljnog, naglog, besnog i pijanog, pa se jos i zaljubio eee nesrecnika :lol:
ne znam zasto mi je smesno, za to se izvinjavam.
nemoj da se duris za svaku glupost, molim te :)

ćuti krepto, idi i uči :mrgreen:

ontopik, kad smo već kod toga,
mrzim što svi preuveličavaju svoje muke i nevolje pre ispitnog roka što se učenja tiče, patetišu i jadikuju, a kako ja vidim - niko ništa ne uči. Pa ni ja sam :D
Mislim, uzmem bakćem se pomalo sa tim srranjima, ali ništa ozbiljno. Kontam da svi ozbiljno sednu i zagreju stolicu zadnje dve večeri.

:lol:
Ja se samo uzdam da ovaj prvi ispit iz poetika prođem kako god, jer sam to stvarno najmanje učio a sada me toliko mrzi da se jebavam sa Platonom... drugi je ruski, dan nakon poetika, ni to ne diram al sam barem uzeo maksimum iz predispitnih. Ona moja želja da imam tu desetku, sada polako nestaje kad vidim koliko me mrzi da se jebavam sa tim.

A inače, ne znam da li bi mi verovao kada bih ti rekao da najviše iščekujem dramu :D Ako sam nešto spremao, to je to. Pritom, želim da gledam kako Pilipovićka gazi neke ljude :mrgreen: A ja još ako izvučem Edipa, pa ne mogu da ne briljiram :cool:

spremi onu temu život i delo za poetike, to voli da daje u prvom roku :lol:
a iok, šta ćeš s tim? :mrgreen:

To sam i mislio, a uz to i kritiku pesništva. Ovo drugo mi je sve sumnjivo xD

A iok sam ostavio za drugi rok... pored toga, u februaru još i španski :D Mislim da ću imati vremena da spremim, Egipat sam iščitavao tu i tamo, onaj sumerski ep, ostaje mi Gilgameš, overiću skripte, Grčku već znam otprilike al to ću učvrstiti još i za dramu.
I eto, šta bude nek bude. Ima dosta ljudi još koji su ostavili za februar jer nisu predali seminarski na vreme za prvi rok.

ja sam radio, kako beše ide ona tema, Platonova dijalektika, to je isto zezanje, treba ti 2 sata da spremiš, uzmeš malo gugl malo neku dobru istoriju filozofije i to je to :lol:
jao seminarski, mojne me podsećaš, ja to imam za šekspira i nemam blage kad ću da napišem, mnogo me smara :lol:

Ja sam mislio da je to zaljubljenost, ali onda dođem kući, izdrkam i prođe me :mrgreen:

65542b3b1cee8dc92517ea2927f560c5.png

mrzim pite
sve vrste pita
slatke slane ujebane uvijene tvrde meke
proklinjem onoga ko ih je izumeo, mater mu sadističku!

I inače mrzim sve sada
ne mogu da sednem za sto a da još neko jede jer ću poludeti i doći u situaciju gde bi teglom ajvara gađao onog pored dok srče mljacka, kašlje, grebe po tanjiru.
I kevu bih zaklao sada, otkad je na godišnjem, a to se još i poklapa sa mojim kvazi-odmorom, stalno pravi neku buku, ujutru čangrlja po kuhinji, pojačava TV, pa onda uguši kuću hranom spremajući hiljadu srranja koja ne mogu ni da primirišem. I pitu ebenu je spremila jutros, ebenu pitu sa krompirom!!!

Back