Voleo bi da nisam imao papire. Ona bi college bio skup i moji me nebi terali da idem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
68Mustang428CJ:Voleo bi da nisam imao papire. Ona bi college bio skup i moji me nebi terali da idem.
68Mustang428CJ:Veruj mi, ne propustas nista.
Voleo bi da me nisu primili na college.
68Mustang428CJ:College, posebno ovaj moj, je sranje zivo.
Ima dobru reputaciju, ali meni se ni malo ne svidja. Za pocetak, napravili su sustem gde ima 3 semestra u godini. Moj jedan drug ima isti major kao ja, ali ide na drugi college i trebalo mu je 126 kredita da graduate. Meni treba 191 kredit.
Nastanici su katastrofa, nikoga nije briga za tobom, vecina njih se i ne trudi da ti upamti ime.
Raspored isto katastrofa. Ja se hteo registrovati za letnje casove i sve casove nude samo uvece. Kako oni ocekuju od nekoga da uzme 15 ili 18 kredita ako svi casovi pocinju u isto vreme?
Imam zamerki i na laptop. Moras preko skole da kupis laptop, ali ne bilo koji laptop vec $4,000 laptop. Ja nisam jednom koristio specijalne programe i opcije koje laptop ima jer netreba za skolu. Za $800 sam mogao kupiti odlican laptop, a ne bacati $4,000 za nesto sto mi uopste ne treba.
68Mustang428CJ:Neznam jeli legalno, ali znam da ga moras kupiti preko njih i placati.
Pozdrav za sve, i jedno pitanje za soygirl, posto si tamo vec dugo. Prebacivanje sa turisticke na F-1 vizu, za nekog ko je usao u 30-te godine (dodje leto tridesetosoygirl:Ne razumem sta ti ovo znaci, da ne mozes posle isteka studentske vize da se prijavis za drzavljanstvo 2 godine....
Prvo za drzavljanstvo se ne prijavljujes nego imas sponzore, a kad imas sponzore ne postoji takva ogranicenja, koliko ljudi su posle studentske vize dobili ili odma green card ili radnu vizu opet kazem ako imaju sponzore.
Sto se tice odgovora na ovu temu, ja sam bila AuPair pre 3 godien i upisala sam neku glupavu skolu engleskog na Manhattnu ( to ti je najjeftinija vraijanta te skole engleskog "kao satro" ucis engleski ;-) cisto radi statusa ) i trazila promenu statusa ( ne vize jer za vizu moras da se vratis u Srbiju ) u F-1 iliti studentski, i to su mi odobrili za 25 dana i sad imam studenstki status vec 3 godien...mada ja sam MORALA odma da krenem u skolu, a ne da cekam da mi posalju odobrenje statusa.
Posle kad malo skupis love i kad se snadjes onda se prebaci na koledz.
Nexx:Pozdrav za sve, i jedno pitanje za soygirl, posto si tamo vec dugo. Prebacivanje sa turisticke na F-1 vizu, za nekog ko je usao u 30-te godine (dodje leto trideseto, da li ima nekih prepreka? Posto ovde u Srbiji svi work in USA programi omogucuju da odes do 28-me godine, posle samo turisticki. Ako bih dobio turisticku, da li bi me primili u tu najjeftiniju skolu engleskog, bez sponzora? I koliko bi teoretski trebalo vremena do Green Card?
Thanks!
Hvala soygirl, znaci ipak sponzor je trenutno jedina opcija. Tamo i nemam neke rodbine, vec samo par ortaka koji su odavno u USA i imaju pasose, ali nisu upuceni u detalje oko studentskih viza. Voze kamione, solidno zaradjuju, i imaju zalihu na racunima, i generalno su spremni da pomognu. Kod njih bi i dosao za pocetak, ako uspem, pa bi me i sponzorisali na neki period sigurno. A Green Card, oni kazu da im je trebalo 5 godina stalnog legalnog boravka da bi aplicirali za drzavljanstvo, e sad da li to vazi samo za one sa radnom vizom ili mozda i za nas "uboge" studente? Znas ono: turisticka, pa F-1, pa onda sta dalje? Tu mi je velika nedoumica, pa zato pitam mozda znas... izvini ako previse detaljisem, hvala ti u svakom slucajusoygirl:Pozdrav Nexx,
teoretski gledano ne bi trebalo da bude nikakve prepreke da predjes na F-1 vizu ako te prime u skolu i ako imas fond za skolovanje. Ne moras da imas sponzora ako imas svoje pare na racunu da im prikazes - mislim da je za tu skolu engleskog dokaz o finansiranju oko 12,000 dolara za godinu dana. Ako imas te pare na svom racunu - svaka castNiko nece ovde da te primi u nikakvu skolu ako nemas dokaz o fondu za skolovanje jer cela poenta je da oni nece da mi studenti dolazimo ovde i radimo - i onda misle ako im pokazes da imas pare za studije neces da radis ovde
![]()
A ovo zadnje pitanje " koliko bi teoretski trebalo v :wink: emena do Green Card?" ne razumem - na koji nacin bi ti mogao da dobijes green card? ko bi te sponzorisao? Nije to tek tako dodjes ovde i posle nekog vremena dobijes green card - kamo srece da je tako!
Sport_Billy:....5 godina stalnog boravka sa green cardom do drzavljanstva, to je tacno ali kada vec imas green card. Ako ga nemas, mozes da boravis ovde 50 godina legalno, kao turista, student, itd... green card neces dobiti samo zahvaljujuci tome sto si boravio na njihovoj teritoriji.....