studiranje u sloveniji

jfpetrovgrad

Početnik
Poruka
7
Pozdrav svima,

Treba mi mala pomoc, predlog i sl...

Student sam Pravno fakulteta u NS-u a trenutno sam na stud razmeni u Sloveniji. Ovde slusam nastavu i polazem ispite na engleskom ali sam i slovenacki dosta naucio. Poceo sam da razmisljam o mogucnosti prebacivanja celih studija ovde - ja sam treca godina i ostaje mi 9 ispita do kraja.

Da li bih morao da platim skolarinu za studiranje u Sloveniji i koliko?
Da li mislite da su slovenacki fakulteti cenjeniji od nasih? Moj utisak za nekoliko meseci ovde je da nas jako cene.

Ovo mi je palo na pamet jer sam na fakultetu ostvario jako dobre kontakte i rezultate, i verujem da bih u buducnosti lako nasao posao u Sloveniji - mozda cak i na fakultetu. Kakva je situacija i sa nostrifikacijom diploma nasih fakulteta u Sloveniji i mogucnosti pronalaska posla sa istim?

Hvala!!

Pozdrav svima,

Treba mi mala pomoc, predlog i sl...

Student sam Pravno fakulteta u NS-u a trenutno sam na stud razmeni u Sloveniji. Ovde slusam nastavu i polazem ispite na engleskom ali sam i slovenacki dosta naucio. Poceo sam da razmisljam o mogucnosti prebacivanja celih studija ovde - ja sam treca godina i ostaje mi 9 ispita do kraja.

Da li bih morao da platim skolarinu za studiranje u Sloveniji i koliko?
Da li mislite da su slovenacki fakulteti cenjeniji od nasih? Moj utisak za nekoliko meseci ovde je da nas jako cene.

Ovo mi je palo na pamet jer sam na fakultetu ostvario jako dobre kontakte i rezultate, i verujem da bih u buducnosti lako nasao posao u Sloveniji - mozda cak i na fakultetu. Kakva je situacija i sa nostrifikacijom diploma nasih fakulteta u Sloveniji i mogucnosti pronalaska posla sa istim?

Hvala!!

Odgovorila sam ti na dr temi gde si isto ovo postavio...
pozd

ej zdravo meni treba informacija jedna za studiranje u sloveniji...ja inace igram ovde kosarku i zeleo bih da moja devojka upise sledece godine ovde fakultet. Sada me zanima,ona bi zelela da upise psihologiju, da li zna neko da li se placa fakultet i koje znanje slovenackog potrebno da li treba da ima zavrse neki stepen slovenackog jezika da bi upisala? Hvala unapred!

Back