Studio MX

todor

Početnik
Poruka
13
Softver kompanije Macromedia koji bi trebao da objedini Macromedijine softvere tipa dreamweaver, flash, fireworks, coldfusion .... Ovaj do sad najpopularniji proizvod ove softverske kuce, vec sad igra presudnu ulogu u svetu webdizajna. Mogucnosti ovog softvera licno sam imao prilike videti samo u opisima na nekim web prezentacijama koje se bave tom tematikom, a ukoliko ima zainteresovanih mozete ga potraziti na internetu putem Kazza softvera i skinuti na svoj racunar ukoliko vem dugotrajno koriscenje interneta nepredstavlja problem jer je softver tezak oko 275 MB. Iako je ovaj softver preskup za standarde zivota u Srbiji sto svedoci promotivna cena od 800 dolara, a ukoliko nepreuzmete softver do 30 juna njegova nova cena iznosice 900 dolara. I jos jedna informacija Macromedia daje popust za univerzitete i ustanove tog tipa!
 
Pa ovako za pochetak, svi vrlo dobro znamo da je Macromedia najpoznatija firma za softwere pomotju kojih se izradjuju web preentacije npr. Flash MX, Dreamweaver MX, Home-Site MX itd. E pa Studio MX takodje Macromedijin proizvod se takodje bavi pravljenjem prezentacija ali sada je on okupio do sada sve poznate softwere firme Macromedia. Jos bih zeleo da dodam da ga upravo skodam sa neta i javu tju vam kakav je. :)))) !!!¡¡¡!!!
 
Djevrek je hteo reci da ga upravo skida sa internet, i da ce vam preneti svoje utiske. A dok vi ovo budete citali, djevrek i ja cemo se vec verovatno zabavljati sa mogucnostima ovog mocnog softvera!
 

Back
Top