N natalia beneta Početnik Poruka 4 20.01.2014. u 18:08 - Studije u becu? #1 Zanima me da li neko ima iskustva? Zelela bih da odem tamo na studije.. Sta mi je potrebno i kakav je zivot?
Zanima me da li neko ima iskustva? Zelela bih da odem tamo na studije.. Sta mi je potrebno i kakav je zivot?
kanarinka Elita Poruka 16.443 21.01.2014. u 11:21 - Studije u becu? #2 http://forum.krstarica.com/showthread.php/118359-Studiranje-u-Beču
N natalia beneta Početnik Poruka 4 22.01.2014. u 18:01 - Studije u becu? #3 hvala. tacnije interesuje me gastronomija-poslasticarstvo,da li neko ima nekog iskustva u tome? da li uopste postoji faks za tako nesto,kako se zove?
hvala. tacnije interesuje me gastronomija-poslasticarstvo,da li neko ima nekog iskustva u tome? da li uopste postoji faks za tako nesto,kako se zove?
kanarinka Elita Poruka 16.443 24.01.2014. u 21:33 - Studije u becu? #4 natalia beneta: hvala. tacnije interesuje me gastronomija-poslasticarstvo,da li neko ima nekog iskustva u tome? da li uopste postoji faks za tako nesto,kako se zove? Kliknite za proširenje... Dadoh ti link gde mozes pitati....
natalia beneta: hvala. tacnije interesuje me gastronomija-poslasticarstvo,da li neko ima nekog iskustva u tome? da li uopste postoji faks za tako nesto,kako se zove? Kliknite za proširenje... Dadoh ti link gde mozes pitati....