V vaggopoulou Početnik Poruka 1 14.12.2010. u 18:36 - Studije u Atini #26 Studiram u Grckoj,sve sto vas interesuje po pitanju studija pitajte.
A akica985 Početnik Poruka 1 29.12.2010. u 17:35 - Studije u Atini #28 vaggopoulou: Studiram u Grckoj,sve sto vas interesuje po pitanju studija pitajte. Kliknite za proširenje... Cao. Mene interesuju postdiplomske studije prava u Solunu, zavrsila sam pravo u Beogradu. Da li imas neke informacije?
vaggopoulou: Studiram u Grckoj,sve sto vas interesuje po pitanju studija pitajte. Kliknite za proširenje... Cao. Mene interesuju postdiplomske studije prava u Solunu, zavrsila sam pravo u Beogradu. Da li imas neke informacije?
Дади Poznat Poruka 8.502 24.05.2011. u 05:30 - Studije u Atini #29 Da li postoje master studije na engleskom jeziku za oblast prava...završavam Pravni fakultet a ova destinacija mi je idealna... U suštini ne znam ništa tako da bi mi svaka informacija dobro došla!!! Unapred hvala
Da li postoje master studije na engleskom jeziku za oblast prava...završavam Pravni fakultet a ova destinacija mi je idealna... U suštini ne znam ništa tako da bi mi svaka informacija dobro došla!!! Unapred hvala
L lauratrifunovic Početnik Poruka 1 08.01.2012. u 13:26 - Studije u Atini #30 mene jako zanima sta mi treba za studiranje u atini!?
A AristotelSRB Aktivan član Poruka 1.362 11.04.2013. u 20:48 - Studije u Atini #31 Jesu jaki Fakulteti što se tiče Filozofije u Grčkoj uopšte, jer logički gledano trebalo bi da je tamo najbolje.
Jesu jaki Fakulteti što se tiče Filozofije u Grčkoj uopšte, jer logički gledano trebalo bi da je tamo najbolje.
Wisdomseeker Početnik Poruka 32 26.04.2013. u 16:14 - Studije u Atini #32 Nadam se da nisam zakasnio interesuje me Filozofski fakultet u Atini ako ima neko vise informacija javite.
Nadam se da nisam zakasnio interesuje me Filozofski fakultet u Atini ako ima neko vise informacija javite.