Ljudi zanima me da li se isplati upisati istoriju da li ima posla posle tog fakulteta ili ipak informatika na privatnom, a istoriju u slobodno vreme individualno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako voliš i želiš da radiš sa decom, onda mislim da i nije tolika propast da upišeš istoriju jer ćeš verovatno da završiš u školi, ali ako hoćeš da studiraš istoriju ljubavi radi, bolje batali jer ćeš posao van škole teško naći. Takođe, ako se nadaš da ćeš naći posao van prosvete, imaj u vidu da ćeš verovatno morati da upišeš doktorske studije, što znači da ćeš da se školuješ bar do tridesete, i da ćeš verovatno morati sam da finansiraš studije.Ljudi zanima me da li se isplati upisati istoriju da li ima posla posle tog fakulteta ili ipak informatika na privatnom, a istoriju u slobodno vreme individualno
divno<3posle toga na selo,naravno da se isplatiLjudi zanima me da li se isplati upisati istoriju da li ima posla posle tog fakulteta ili ipak informatika na privatnom, a istoriju u slobodno vreme individualno
Hvala na odgovorima ljudi. Zanima me jos sta mislite o tome kakav bi bio društveni život jednog profesora istorije ili programera stim da je mnogo teže doći do profesora istorije danas.
Hvala na odgovorima ljudi. Zanima me jos sta mislite o tome kakav bi bio društveni život jednog profesora istorije ili programera stim da je mnogo teže doći do profesora istorije danas.
Recimo ovako, Kao profesor istorije imas vise vremena ali daleko manje novca za drustveni zivot. Kao IT imas manje vremena ali i mnogo vise novca da to slobodno vreme mozes da iskoristis svrsishodno.
уписуј програмирање без размишљањаLjudi zanima me da li se isplati upisati istoriju da li ima posla posle tog fakulteta ili ipak informatika na privatnom, a istoriju u slobodno vreme individualno
Izvinite samo jedno pitanje.Zavrsio sam trogodisnji smer redovno.Takodje sam zavrsio i tri godine vanredno da li bih ja s tom srednjom skokom mogao da upisem istoriju?Hvala u napred.https://forum.krstarica.com/showthread.php/300924-Istorija-na-filozofskom-fakultetu-u-Beogradu/page2
Писао сам већ овде, ако те нешто конкретно занима о студијама историје (на Филозофском факултету у Београду) контактирај ме. Нема потребе да се распитујеш превише финансијска исплативост је готово никаква. Ако ти је циљ студија да после њих можеш да оствариш пристојну добит заобиђи. Ако ти је циљ да се уопште запослиш такође заобиђи.
Поздрав и извини на закаснелом одговору. Мораш да имаш завршену четворогодишњу средњу школу да би био у могућности да упишеш било који факултет на београдском универзитету.Izvinite samo jedno pitanje.Zavrsio sam trogodisnji smer redovno.Takodje sam zavrsio i tri godine vanredno da li bih ja s tom srednjom skokom mogao da upisem istoriju?Hvala u napred.