Студенту из Мисурија оптуженом да је запалио „Теслине” аутомобиле прети вишедеценијска затворска казна

Nema tu ni trunke paranoje.
Paranoični smo, znači, svi koji smo provalili tvoj modus operandi, ali ti si nevinašce i eto, "samo prenosiš" :D

LOL :D

Prvo, svi su te provalili da si SNS-ovac, i to udbaš, i da svakodnevno otvaras gomilu tema iskljucivo sa ciljem širenja njihove propagande, a trenutno je zadatak ocrniti studente na koji god način. Inače, ne postoji ni razlog zašto bi ovde prenosio neku irelevantnu temu o nekom slučaju negde Bogu iza nogu.

Drugo, irelevantno je koja je tema, ali je relevatna generalizacija i narativ koji je ovde jako prisutan i to iskljucivo u temama koje otvaras ti licno i ostali dokazani SNS botovi.

I trece, jadan ti je pokusaj relativizacije i uporedjivanja ovoga sa kovid pandemijom i vakcinama.

Tema je zlonamerna. Naslov je zlonameran.

I zato svaki slobodan građanin treba da na to ukaže i da udbašku propagandu prokaže.

Pumpanje i jeste prokazivanje svog zla udbaško-sns diktature.
Ti si epitom neukog pokušaja da se sistem promeni. Mašiš na široko i na dugačko

Osim što je originalni naslov u Politici bez toga

Оптуженом студенту да је запалио „Теслине” аутомобиле прети вишедеценијска затворска казна

i ja bih izbacio iz originala iz dva razloga
1. Da prekratim naslov
2. Da zainteresujem narod da otvore temu da vide o čemu se radi

Pa si iz čitavog naslova izbacio najbitniji detalj, gde se to odigralo. Čisto da bi skratio jer bi ti bio predugačak naslov, jel? Kako si samo naivan i dobronameran. Kao otrovna žaba u amazonskoj džungli.
Nisi iz naslova izbacio ni čime se optuženi bavi, ni šta je uradio, ni kolika kazna mu preti nego baš odakle je, samo da bi zainteresovao narod da vidi o čemu se radi.

Студент (19) из Масачусетса суочава се са вишедеценијском затворском казном након што је оптужен да је запалио два „Тесла” возила и оштетио пуњаче у „Теслином” салону у Мизурију.

Према саопштењу америчког Министарства правде, Овен Мекинтајер, студент Универзитета Масачусетс у Бостону, оптужен је да је 17. марта око 23.16 часова молотовљевим коктелом запалио два "тесла сајбертрак" возила, вредна више од 100.000 долара, и да је оштетио два пуњача чија је вредност процењена на 550 долара по комаду, пише "Индепендент".

Pogledajte prilog 1717489
https://www.politika.rs/scc/clanak/...tomobile-preti-visedecenijska-zatvorska-kazna
Vauuuuu...Sad si pravi ćaci u očima neandreja

Pa si iz čitavog naslova izbacio najbitniji detalj, gde se to odigralo. Čisto da bi skratio jer bi ti bio predugačak naslov, jel? Kako si samo naivan i dobronameran. Kao otrovna žaba u amazonskoj džungli.
Nisi iz naslova izbacio ni čime se optuženi bavi, ni šta je uradio, ni kolika kazna mu preti nego baš odakle je, samo da bi zainteresovao narod da vidi o čemu se radi.
Ne rekoh li ti da sam preneo originalan naslov iz Politike? Doduše, u neko doba sam prepravio gramatičku grešku u tom naslovu.

Nisi iz naslova izbacio ni čime se optuženi bavi, ni šta je uradio, ni kolika kazna mu preti nego baš odakle je, samo da bi zainteresovao narod da vidi o čemu se r
Još jedan ćaci u nizu.

I dalje ne shvatam o čemu sam to neobavešten
Vidim da ne shvatas. Ne mogu da ti objasnjavam jer imam druga posla.
Ne znas kako funkcionise sta ni u Srbiji, a ti sudis i znas sta je u Americi?
Bio si tamo, ziveo? Osetio si kako sistem funkcionise?

Ni na tv-u nisi video jer gledas pink I rts.
Sorry Sensei, ali pojma nemas.

Ne rekoh li ti da sam preneo originalan naslov iz Politike? Doduše, u neko doba sam prepravio gramatičku grešku u tom naslovu.

Politika, misliš ono SNS propagandno smeće? Pa na istom ste zadatku i ti i oni. To mi je zanemarljiv podatak što je originalni naslov iz politike.

Vidim da ne shvatas. Ne mogu da ti objasnjavam jer imam druga posla.
Ne znas kako funkcionise sta ni u Srbiji, a ti sudis i znas sta je u Americi?
Bio si tamo, ziveo? Osetio si kako sistem funkcionise?

Ni na tv-u nisi video jer gledas pink I rts.
Sorry Sensei, ali pojma nemas.
A ti izgleda znaš kako je tamo?

Politika, misliš ono SNS propagandno smeće? Pa na istom ste zadatku i ti i oni. To mi je zanemarljiv podatak što je originalni naslov iz politike.
Politika je na spisku odobrenih izvora za vesti na krstarici. Kao i srbin.info
Ko si ti da braniš?

Студент (19) из Масачусетса суочава се са вишедеценијском затворском казном након што је оптужен да је запалио два „Тесла” возила и оштетио пуњаче у „Теслином” салону у Мизурију.

Према саопштењу америчког Министарства правде, Овен Мекинтајер, студент Универзитета Масачусетс у Бостону, оптужен је да је 17. марта око 23.16 часова молотовљевим коктелом запалио два "тесла сајбертрак" возила, вредна више од 100.000 долара, и да је оштетио два пуњача чија је вредност процењена на 550 долара по комаду, пише "Индепендент".

Pogledajte prilog 1717489
https://www.politika.rs/scc/clanak/...tomobile-preti-visedecenijska-zatvorska-kazna
Poslaćemo mi jedno iljadu studenata da blokiraju sud, održe studentski plenum i proglase sirotog američkog kolegu nevinim. Neće znati Ameri šta ih je snašlo.

Ako je ikako moguće, srediti mu robijanje u Angoli, da se neradnički jebivetar malo nauči molitvi i radu.
Mislim da savezne države čak graniče, a ako i ne graniče, nije predaleko.
Doživotna je previše, 20 godina je potaman, pa nismo neljudi.
Ora et labora!

Poslaćemo mi jedno iljadu studenata da blokiraju sud, održe studentski plenum i proglase sirotog američkog kolegu nevinim. Neće znati Ameri šta ih je snašlo.
Studenti tamo štrajkuju još pre nego su naši i pomislili na to

Studenti tamo štrajkuju još pre nego su naši i pomislili na to
Jesu li osnovali i studentske plenume kao najviši zakonodavni organ u državi? Nisu. Onda nemaju oni pojma. Bedni amateri.😁

Back