BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
A ima li neshto vegetarijansko na ovom vashem meniju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imali smo negde "studentski meni" ili nesto slicno, pa pogledaj i tamo.Nedavno sam se osamostalila i suocila sam se sa novim izazovom :"Sta za rucak?"
Dok sam zivela sa mojima nisam imala problem ostajanja klope,koja mi sada najcesce propada. Buduci da sad imam mnogo manji prostor za spremanje i cuvanje hrane,kuvanje mi vise ne predstavlja zadovoljstvo kao ranije.![]()
Kakva su vasa iskustva po tom pitanju? I bilo bi fino kad bi ubacili i neki recept. U celoj prici mi veliku pometnju stvara i nedostatak vremena, jer sam sad najvise fokusirana na obaveze na fakultetu.
Nedavno sam se osamostalila i suocila sam se sa novim izazovom :"Sta za rucak?"
Dok sam zivela sa mojima nisam imala problem ostajanja klope,koja mi sada najcesce propada. Buduci da sad imam mnogo manji prostor za spremanje i cuvanje hrane,kuvanje mi vise ne predstavlja zadovoljstvo kao ranije.![]()
Kakva su vasa iskustva po tom pitanju? I bilo bi fino kad bi ubacili i neki recept. U celoj prici mi veliku pometnju stvara i nedostatak vremena, jer sam sad najvise fokusirana na obaveze na fakultetu.
koji tip vegeterijanstva? vegan ili nesto drugo???
znam brdo ukusnih recepata![]()