aleksandrica_k
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
Moze, samo da si dala uslov za upis u narednu godinu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ipak verujem da ako ispunis uslove 99% ne vracas. Jer jednom sam otisla do studentske sluzbe Univerzal banke i u razgovoru pomenula da nisam htela da uzimam kredit jer cu morati da ga vratim, a zena mi je rekla "Ma zasto biste ga vracali, ispunicete uslove"
Gde si citala te uslove?
Mene buni samo jedna stvar: izasao je konkurs za kredite i stipendije za ovu godinu i pise da studenti koji su jednom obnovili godinu mogu da dobiju kredit. Da li to znaci da i za njih vaze opsti uslovi prema kojima ako zavrse sa 8.5 ne vracaju?
Znam, komplikovano pitanje, ali mozda neko slucajno nesto zna ili je negde procitao...![]()
Da li neko moze da mi kaze da li u onom obrascu za prijavu treba da upisem stvarne prihode (nisu nesto veliki ali su svakako veci od minimalnca koji mislim da je 7000 po clanu) i da li se to proverava? Pitam za stipendiju, da ne budem odbijena zbog "previsokih" prihoda...
Ali ipak verujem da ako ispunis uslove 99% ne vracas. Jer jednom sam otisla do studentske sluzbe Univerzal banke i u razgovoru pomenula da nisam htela da uzimam kredit jer cu morati da ga vratim, a zena mi je rekla "Ma zasto biste ga vracali, ispunicete uslove"
Gde si citala te uslove?
Mene buni samo jedna stvar: izasao je konkurs za kredite i stipendije za ovu godinu i pise da studenti koji su jednom obnovili godinu mogu da dobiju kredit. Da li to znaci da i za njih vaze opsti uslovi prema kojima ako zavrse sa 8.5 ne vracaju?
Znam, komplikovano pitanje, ali mozda neko slucajno nesto zna ili je negde procitao...![]()
za stipendiju ti uopste nece proveravati prihode jer je za stipendiju jedino bitno redovno studiranje, prosek i ociscena godina, tako da ne brini
i da treba uvek da uneses stvarne prihode, zato sto jednom treba da se prekine sa muljanjem u ovoj zemlji. izvini molim te nije mi namera da tebe licno prozovem, nego mi je muka od muljanja i kradje u srbiji in general
izvini molim te zaista nista licno nego me je inspirisao tvoj post
univerzal banka je jedna zelenaska institucija i jedino cime se moze pohvaliti je nevaspitano nekulturno i neprofesionalno osoblje sto preko telefona, sto uzivo
Da li mogu da dobijem kredit/stipendiju ako sam vec nesto studirao?
Tek na ovo niko ne zna tacan odgovor. U konkursu, doduse, STOJI da se stipendija/kredit moze odobriti studentu koji je promenio fakultet, ali u praksi ne znam nikoga ko je na taj nacin dobio stipendiju/kredit (ja, na primer, nisam dobila stipendiju sa prosekom 9,7 zbog toga). Ali, probajte.