Studentski domovi

E, a koji se dom daje za one sa dna tabele, posto pretpostavljam da cu biti na dnu :-) ako uopste budem upao, posto mi je rekla ona zena sto radi tamo na prijemu dokumenata za dom da je prosle godine donja granica bila prosek 4,52, a moj je prosek 4,58, pa me bas zanima koj bi dom mogao da mi zapadne, kazem jos jednom, ako mi bilo sta zapadne...:-) Jos da napomenem, a sto se i iz teksta moze zakljuciti, da sam brucos.

Evo stize jos jedan brucos:mrgreen: e sad ako budem primljen,cemu se nadam ,sta dobijam a sta ponesem od kuce,msm sta u vezi posteljina prekrivaca....onda kako funkcionise ovo sa praonicama ako i moze ko objasniti...inace prosek iz skole 4,76 plus maksimalna 2 na primanjima rodidelja.Cemu se nadati,koji na rang listi,kakav dom,soba?????
Izvinite nama brucosima sto ovako gnjavimo:rumenko:

Predala dokumenta,pa sad sta bude.
Inace za ekonomsku cenu konkurs je sredinom oktobra,a mi brucosi sto smo se predali dokumentaciju sada,ako ne upadnemo sad u dom,posle za taj konkurs ne treba da predajemo ponovo dokumentaciju,vec samo treba da odemo u sluzbu smestaja da popunimo prijavu.Krajem novembra je valjda rang lista,prioritet imaju stariji studenti,a nama sta ostane.

E, a koji se dom daje za one sa dna tabele, posto pretpostavljam da cu biti na dnu :-) ako uopste budem upao, posto mi je rekla ona zena sto radi tamo na prijemu dokumenata za dom da je prosle godine donja granica bila prosek 4,52, a moj je prosek 4,58, pa me bas zanima koj bi dom mogao da mi zapadne, kazem jos jednom, ako mi bilo sta zapadne...:-) Jos da napomenem, a sto se i iz teksta moze zakljuciti, da sam brucos.

Sad ne znam kako funkcionise kod vas muskaraca,ali za one koji su pri dnu uglavnom ostaje Zarko Marinkovic.Znam da prvo ode nesto malo soba u Studenjaku,4.aprilu,pa Karaburma,Patris,na kraju Zarko Marinkovic.Dobija se i Kosutnjak,ali opet nisam sigurna kako sve to ide.

@petak13
u domu mozes da uzmes jastuk, jastucnicu i 2 carsava, 2 cebeta...posteljinu mozes da menjas jednom nedeljno
u karaburmi, mozes da uzmes odjednom 2 masine, jedno pranje kosta 150din (moze i susenje da se uzme, oko 100din je)....cekas ujutru da uzmes na salteru, ima 4 termina, izaberes koji ti odgovara i tada odneses (nabavi neku kesu, torbu) u veseraj....na tebi je da kupis omeksivac a prasak se dobija...tetkica ti kaze kad da dodjes po ves i to je to
nadam se da sam pomogla =)

Poslednja izmena:
@andja_stay_cool
O,pomogla si jos kako:super: e sada ja bi imao kako sam upravo nesto racunao 62 iz skole i eto +1 il 2 kolko vec bude max.na primanja,znaci sa 63-64 cemu da se nadam...
Jesmo li svi u sobi brucosi ili su sa nama i studenti starijih godina msm u sobi i bogati kokilo nas po broju koristi ta spratna kupatila i na sta to lici sto se higijene tople vode itd .tice???

npr. u karaburmi, patrisu, aprilu...zajedno si sa brucosima
u karaburmi su citavi spratovi samo brucosi, sto je sjajno, najbolje je druzenje =)
kupatila su podeljena na 3 dela..u jednom delu nsu tusevi..ima oko 6 kabina, u drugom su wc solje i 2 lavaboa a u trecem 'pojilo' i dosta lavaboa
topla voda je radnim danima od oko 11-14 pa posle od 17-20, subotom dolazi oko 15 pa je ima do oko 20, a nedeljom tek oko 17..e sad, sve ovo zavisi od godisnjeg doba i koliko ljudi se tusira, i koliko cesto =)
u karaburmi je oko 40 ljudi na spratu

Pa ja cu da se ubijem. Jedino mi preostaje ispod mosta da zivim. :(
Koliko je sigurno da kupim od nekog mesto?

Ne znam šta podrazumevaš pod sigurnim. Ljudi to rade, ali ako te uhvate, gubiš pravo na dom do kraja školovanja. Raspitaj se u kom je domu najmanje proveravanja i slično.

Uostalom, za pare koje bi dala za ekonomsku cenu možeš s nekim da iznajmiš stan, garsonjeru, šta već.

edit: izvinjavam se, izgleda da ipak možeš: http://www.sc.rs/userfiles/file/recepcija_2010.pdf

ali, kao što piše, apsolutnu prednost imaju budžetlije, što znači da bi ti upala u dom kad bi bilo mesta posle svih budžetskih. Što se verovatno i dešava, jer inače ne bi stavili. :mrgreen: Elem, pozovi ti njih lepo da se raspitaš šta, kako i gde. I srećno!

Poslednja izmena:

Back