Studentski domovi

Ali proveri i informaciju da li mogu drzavljani CG ali mislim gotovo sam ubedjen da mogu ;)

Uspeo sam da odem na sajt i zarazim komp, ali barem imam informacije. Dakle, dzavljani srpske manjine iz zemlaja u okruzenju, mogu da konkurishu, ali uz svu dokumentaciju potrebna je izjava o nacionalnosti (koja s uzima u opshtini u kojoj zivish).

Tako da, Patrise, budi moj.

Ljudi Patris je extra evo ja sam sada u njemu. Prvo sam mislio sve najgore jos kada sam video da ide samo jedan bus do njega (65) zgrozio sam se ali on ide na svakih 10 min.. Sobe su ok nov je namestaj doneto sa Univerzijade ali nista to nije bitno najbitnije je drustvo tj. ljudi koje sam upoznao ovde..

interesuje me kakve su sanse da dobijem jednokrevetnu eventualno dvokrevetnu sobu u 4.aprilu. upala sam na budzet,ma fpn-u i imam prosek iz skole 37,02,ali ne znam da li se racuna samo prosek iz skole ili i sa prijemnog..

e,ovako ljudi.Zavrsila sam prvu god imam prosek oko 9,4 uslov sam dala u junu,ostao mi jos jedan ispit za septembar,max na primanja.Kakve su mi sanse za jednokrevetnu sobu?Na koji bih dom mogla da racunam?
I jos jedno pitanjce za ovaj ispit sto mi je ostao za septembar da li se za njega oduzimaju 2 boda posto sam tako cula,meni je skroz nelogicno:dontunderstand:?

@tamara..jednokrevetna nikako, dvokrevetna cini mi se isto tako

@ivana
zavisi koliko tvoj fax dobija samica i koliko ljudi je ispred tebe na listi...oduzimaju ti se bodovi za taj ispit..kako bi inace raylikovali ljude koji su dali godinu u junu i ove koji ostavljaju ispite

e,ovako ljudi.Zavrsila sam prvu god imam prosek oko 9,4 uslov sam dala u junu,ostao mi jos jedan ispit za septembar,max na primanja.Kakve su mi sanse za jednokrevetnu sobu?Na koji bih dom mogla da racunam?
I jos jedno pitanjce za ovaj ispit sto mi je ostao za septembar da li se za njega oduzimaju 2 boda posto sam tako cula,meni je skroz nelogicno:dontunderstand:?

to je procedura nema sta da ti ne bude jasno tako gledaju :p

a sto se tice statistike, zbog primanja bas ne znam :confused: jednokrevetno tesko .... moje misljenje .

A gde si to videla,ne verujem da ce to da ukinu,ne bi bilo fer?

На сајту Студентског центра Београда, па тамо може да се скине текст конкурса. Нисам сигурна, могуће да сам лоше прочитала (и надам се да јесам), па зато и питам да ли је још неко видео...

Да, раније је било два бода од 0-50%, један бод од 50-100% и нула бодова преко 100%.

А заостали испити су вероватно они који се преносе у наредну годину, мада ми није баш јасно како ће то да утврде нпр. првог септембра, када на већини факултета испитни рокови трају до почетка октобра.

Баш је глупо ово, јер сада све зависи од просека и од тога тога на којој си години студија. Мислим, не кажем да не треба да зависи највише од просека, наравно, али се поново правила нека градација између оних који су завршили у јуну и оних који су завршили у октобру 2.

interesuje me kakve su sanse da dobijem jednokrevetnu eventualno dvokrevetnu sobu u 4.aprilu. upala sam na budzet,ma fpn-u i imam prosek iz skole 37,02,ali ne znam da li se racuna samo prosek iz skole ili i sa prijemnog..

Колико се сећам, бруцоши не добијају једнокреветне собе. Бар је до сада тако било, ако нису нешто променили...

imam par pitanja :D

vukovac sam,ali imam visok prosek primanja...da li imam shanse da upadnem u dom?
kako se rasporedjuju ljudi u domove?chula sam da gledaju da stave ljude iz istog grada u istu sobu (pa chak i to da su prosle godine sve zrenjanince stavili u patris)...i da li mozhemo da menjamo sobu, npr. drugarica i ja upadnemo u isti dom i hocemo da se menjamo sa nekim, da budemo u istoj sobi.
i na kraju (mozhda glupo pitanje :) ) da li dobijamo kljuch sobe? :D

Zna li neko mozda da li postoji rang lista proslogodisnja za dom, ako ima neko neka postavi link.
I jos jedno pitanje ima li veze to sto sam ocistio godinu u junu posto na konkursu nisam nasao koliko se dobija bodova za to?

Back