ZeNoN
Zainteresovan član
- Poruka
- 422
Hteo bih da vas pitam kakva su vam iskustva, da li se placa i ako se placa da li je jeftinije?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost moram da se pridruzim losim iskustvima iznad mene.Za gnojnu anginu grla sa temperaturom su mi rekli da ispiram grlo zalfijom i da ce proci!?!Nakon toga sam kod privatnog lekara dobila inekcije i lezela 2 nedelje.Mislim,sta reci?
Ti izgleda pises postove samo posle 3h nocu??? Spavaj malo,zdravo je to ...
Pozdrav
Nazalost moram da se pridruzim losim iskustvima iznad mene.Za gnojnu anginu grla sa temperaturom su mi rekli da ispiram grlo zalfijom i da ce proci!?!Nakon toga sam kod privatnog lekara dobila inekcije i lezela 2 nedelje.Mislim,sta reci?
Dobro, a koliko kosta pregled u Poliklinici sa neoverenom knjizicom? (imam 26 god, sto znaci da nemam prava na zdravstveno, a student sam).
Taj plan zvuci sjajno, ali ne moze da se izvede posto ne mogu da se prijavim na biro jer su mi dokumenta na fakultetu. Sve i da ih privremeno podignem, na njima je pecat da sam upisala fakultet.
A sto se tice toga da "ne sme" da se studira preko 26. godina... no comment (ja sam, na primer, upisala sa 24, naravno da cu sa 26 jos da budem student).