Studenti u blokadi su najveća politička podvala u istoriji srpskog višestranačja

Zar je ovo što gledamo na ulicama NORMALNO PONAŠANJE?Prozivanje svakog ko se ne slaže sa tim je takođe normalno? Nazivati nekoga ko ne da teritoriju naše države izdajnikom je normalno?!Komunikacija sa Piculom i Hrvatima je normalna?Komunikacija sa političarima iz država koje su pokušale da nam uzmu deo države je po vama normalno ponašanje? Pozivanje da se uvedu sankcije našim funkcionerima je takođe,po vama normalno?
Pričaš o Nepalcima, Pakistancima koji ''oće normalnu Srbiju'' ? Pričaš o pismima Europi i molbi da EU sredi blokadere? Pričaš o blokadi blokadera? Pričaš o Kosovu koje je poklonjena teritorija od strane vlasti? Pričaš o Republici Srpskoj koju takođe polako predaje? Pričaš o tenderu sa Kinezima gde se konačno uvtrdilo da nenonrmala Eu ipak nije učestvovala u gradnji nadstrešnice? Pričaš o laganju u razgovoru sa stranim diplomatama i njihovim protestnim notama upućenim vođi što laže o njihovim izjavama? Pričaš o sastancima sa svima koji su direktno ili indirektno radili protiv Srbije? E, pa slažem se s tobom,nenormalno je.
:mrgreen:

СНС мафија је највећа политичка подвала у историји српског вишестраначја.

Самим тим што је рођена из противприродног блуда жутих и радикала.

Свако, ко није члан дотичне криминалне организације, или плаћеник исте, а то не види,и дотичне подржава, је будалетина на енти степен.

visestranacje, veoma diskutabilno,,,prvo su nas kralj Aleksandar i Nikola Pasic, uvalili u problem, koji je definitivno unistio srpski narod...onda su stigli komunisti i poceli svoj biznis, sa srpskim narodom...posle nam UDBA, organizovala demokratiju...uvalise nam presvucene komuniste i novog vodju Milosevica...narod srpski, dobro je preveslan jeftinim forama za decu iz obdanista...tako dodjosmo do danasnjih dana, gde su potomci udbasa, ponovo vodje srpskog naroda...po meni, najveca sansa za nekakav spas srpskog naroda, bio je 9 mart, 1991g...samo, rada je UDBA, izvela tenkove JNA na ulice Beograda...verujem, da bi zapucali na srpski narod, koji je bio protiv udbaske bande...puna podrska za srpske studente

Pričaš o Nepalcima, Pakistancima koji ''oće normalnu Srbiju'' ? Pričaš o pismima Europi i molbi da EU sredi blokadere? Pričaš o blokadi blokadera? Pričaš o Kosovu koje je poklonjena teritorija od strane vlasti? Pričaš o Republici Srpskoj koju takođe polako predaje? Pričaš o tenderu sa Kinezima gde se konačno uvtrdilo da nenonrmala Eu ipak nije učestvovala u gradnji nadstrešnice? Pričaš o laganju u razgovoru sa stranim diplomatama i njihovim protestnim notama upućenim vođi što laže o njihovim izjavama? Pričaš o sastancima sa svima koji su direktno ili indirektno radili protiv Srbije? E, pa slažem se s tobom,nenormalno je.
Samo kad se ti brines o Republici Srpskoj!😂
Pokazala si svoju brigu dovoljno,imali smo prilike da cujemo i osjetimo tu tvoju ljubav.
Licemjerko!

Samo kad se ti brines o Republici Srpskoj!😂
Pokazala si svoju brigu dovoljno,imali smo prilike da cujemo i osjetimo tu tvoju ljubav.
Licemjerko!
Opet imaš napad mržnje? Nije to zdravo :( možda da častite za novog predsednika, Hrvata, jer te ja iz Šumadije mrzim?

Nakon skoro godinu dana protesta protiv aktuelne vlasti, mogu da izrazim svoje skromno misljenje - da po meni, studenti u blokadi su najveca politicka podvala u istoriji srpskog visestranacja.

Smisao ovog pokreta jeste da se Srbiji nametne vlast autosovinista i srbomrzaca, koji prirodno nikada takvi kakvi su ne mogu dobiti vecinu glasova gradjana, koji za cilj imaju sprovodjenje agende globalista a to je sto se nas tice agenda priznavanja Kosova kao posebne drzave, pristanak na unistenje Republike Srpske i presecanje svih odnosa sa Rusijom i Kinom, uvodjenje sankcija Rusiji i Kini i potpuno okretanje zapadu i slepo sprovodjenje globalisticke ideologije u nasoj zemlji koja za cilj ima da unisti i Srbe kao narod i srpsku porodicu kao osnovnu celiju drustva.

Jovo Bakic jedan od glavnih ideologa plenumasa blokadera kaze da ce na sledecim izborima kada budu , blokaderi ici u dve kolone - jednu opozicionu koju ce da predvode Djilas i Ponos i drugu "nazovu studentsku listu" . Cilj je da te dve liste odnesu preko 50% glasova, a dolaskom na vlast oni najavljuju potpuno unistenje svih koji drugacije misle i imaju drugacije politicke stavove i zabranu svih stranaka koje ne slede njihovu politicku agendu pod izgovorom borbe protiv korupcije.

U praksi to znaci uvodjenje blokaderskog autosovinistickog terora u Srbiji i povratak Srbije u vreme najcrnjeg komunizma i jednoumlja.

Jer kao sto smo videi u prethodnih skoro 12 meseci, plenumasi ne trpe drugacije misljenje cak ni u sopstvenim redovima.

Smem da potpisem kad i ako dodju na vlast da ce nivo korupcije u zemlji biti isti kao i danas i u periodu 2000-2012 samo lova nece da ide u naprednjacke vec u blokaderske dzepove.

Ono sto je sustina obicnom narodu bice mnogo gore, jer da bi bilo bolje mi sa svim velikim silama moramo biti u dobrim odnosima, ne moze se sedeti samo na jednu stolicu, tu nema prosperiteta.

Dokazite da nisam u pravu.

Autorska tema.
Za tri dana 80 poruka. Idi radi nešto čoveče, ne prosipaj nešto što si čuo od drugih, pa ponavljaš k'o mantru.

Opet imaš napad mržnje? Nije to zdravo :( možda da častite za novog predsednika, Hrvata, jer te ja iz Šumadije mrzim?
Uciteljice,trebala bi razlikovati mrznju i razotkrivanje tvog licemjerstva!
Navodno braniti Republiku Srpsku,a istovremeno na mnogim temama,pljuvati po Srbima iz iste, je odlika licemjerstva!
Nemoj samo reci...citiraj gdje sam to ja pljuvala.😂
I mene apsolutno ne dotice to odakle si ti,nego to sta pises.Ne moras isticati svoje porijeklo u svakoj recenici.

Ono što sam mislio to sam i rekao a ti pokušaj da razumeš.
Kosovo nije nikome poklonjeno jer je zona pod upravom UN.
Blokiranje blokadera je trebalo odraditi mnogo ranije.Pad nadstrešnice nema baš nikakve veze sa garniturom koja je na vlasti,potraži na internetu ko su odgovorna lica infrastrukture železnice Srbije.Onaj vaš dekan Đokić je šurovao sa svima njima,čak i sa tužiocem.Loše,skroz loše spremljena revolucija,išlo se na osećanja prema "našoj neiskvarenoj mladosti" gospodi studentima koji su u suštini svršeni srednjoškolci i nemaju ni životnog ni radnog iskustva a zaklinjete se u njih da vam oni sastave listu kandidata za izbore.Sada vidimo da su ta ista deca veoma agresivna na ulicama,a takvi nam ne trebaju nikako.

Uciteljice,trebala bi razlikovati mrznju i razotkrivanje tvog licemjerstva!
Navodno braniti Republiku Srpsku,a istovremeno na mnogim temama,pljuvati po Srbima iz iste, je odlika licemjerstva!
Nemoj samo reci...citiraj gdje sam to ja pljuvala.😂
I mene apsolutno ne dotice to odakle si ti,nego to sta pises.Ne moras isticati svoje porijeklo u svakoj recenici.
Pljujem ja po Srbima i odavde al to ne znači da ih mrzim. I svoju decu kritikujem i besnim kad rade nešto loše po sebe ali takođe ne znači da ih mrzim. Moram isticati jer ste me naveli da pomislim kako smo mi u Šumadiji jadne kukavice koje ne znaju svoje poreklo i koji su manje Srbi no neki drugi Srbi. Ako tebe vređa to kada kažem da se žrtve ne broje pa mi na nos nabijaš Jasenovac i mene vređa vaše objašnjenje da su u KG Nemci ubijali pa se zato te žrtve ne računaju isto kao žrtve u Jasenovcu. Dok nisam došla na ovaj forum mislila sam da smo svi Srbi, Srbi. A onda ste me ubeđivali da su neki Srbi "srpskiji" od nas iz Šumadije. Zato ću svaki put ponosno nagalasiti svoje poreklo.

Pljujem ja po Srbima i odavde al to ne znači da ih mrzim. I svoju decu kritikujem i besnim kad rade nešto loše po sebe ali takođe ne znači da ih mrzim. Moram isticati jer ste me naveli da pomislim kako smo mi u Šumadiji jadne kukavice koje ne znaju svoje poreklo i koji su manje Srbi no neki drugi Srbi. Ako tebe vređa to kada kažem da se žrtve ne broje pa mi na nos nabijaš Jasenovac i mene vređa vaše objašnjenje da su u KG Nemci ubijali pa se zato te žrtve ne računaju isto kao žrtve u Jasenovcu. Dok nisam došla na ovaj forum mislila sam da smo svi Srbi, Srbi. A onda ste me ubeđivali da su neki Srbi "srpskiji" od nas iz Šumadije. Zato ću svaki put ponosno nagalasiti svoje poreklo.
Da li tako uvijek iskrivljujes necije rijeci i podmeces nesto sto niko nije rekao?
Ako tako ucis i djecu,svaka ti cast!
Ja nemam vise ni zivaca ni volje da polemisem sa takvim!
Samo cu reci da je sve sto si u ovom postu rekla iskljucivo tvoja izmisljotina!

Da li tako uvijek iskrivljujes necije rijeci i podmeces nesto sto niko nije rekao?
Ako tako ucis i djecu,svaka ti cast!
Ja nemam vise ni zivaca ni volje da polemisem sa takvim!
Samo cu reci da je sve sto si u ovom postu rekla iskljucivo tvoja izmisljotina!
Da ne postoji mogućnost čitanja svih postova upućenih meni, možda bih ti i poverovala i možda se i izvinila. Ali msilim da ti ne koristiš tu reč kada nisi u pravu pa će te ostaviti u tvom uverenju o svojoj inferiornosti na polju tvoje "istine". Na stranu još jedan pokušaj vređanja moje profesionalnosti za koji ćeš posle da kažeš da sam izmislila

evo i danas su dokazali ono sto sam naveo u uvodnom postu
1000009752.webp

Back