Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 80.980
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kapiramo, Stole, zbog što se izražavaš jako figurativno, kao da si pesnik.Pogadja, a?
daj neke objave s one strane uma![]()
Вучић их је већ све пребројао.Zna li se tacan broj huligana koji su se okupili oko RTS-a?
Dajte neku sliku snimakВучић их је већ све пребројао.![]()
To vam je kao da Crvenkapa neće kod babe a vuk i lovac kartaju šaha dok im baba kuva kafuNe kapiramo, Stole, zbog što se izražavaš jako figurativno, kao da si pesnik.![]()
Тачкасти софтвер је све снимио.Dajte neku sliku snimak
Ne treba softver moze golim okom da se brojiТачкасти софтвер је све снимио.![]()
Narod je željanDajte neku sliku snimak
Jel stigo odgovor iz UN-a?Тачкасти софтвер је све снимио.![]()
E kad bi znao koliko je tesko zavrsiti drzavni fakultet u Beogradu.Nazalost nece, svi ce visiti po kladionicama i kockarnicama, sta da se radi. Nismo prva takva zemlja, samo cemo se prilagoditi globalnoj vecini.
Чека да ФБИ заврши истрагу.Jel stigo odgovor iz UN-a?
Šta veli Kofi Anan?![]()
Treba ti ta brojka? preduzećeš nešto?Zna li se tacan broj huligana koji su se okupili oko RTS-a?
Tesko je zbog zaostalog sistema studiranja i bezobraznog kadra kome je jedini cilj da upropasti studente, trenutne blokade su samo kruna togaE kad bi znao koliko je tesko zavrsiti drzavni fakultet u Beogradu.
Treba ugasiti akademske institucije i zadržati samo JKPTesko je zbog zaostalog sistema studiranja i bezobraznog kadra kome je jedini cilj da upropasti studente, ove blokade su samo kruna toga
Nema institucija u ovoj drzavi koje su toliko trule kao akademske
Glavni zahtev bi moralo da bude uskladjivanje proseka studiranja sa zapadnoevropskim standardimaTreba ugasiti akademske institucije i zadržati samo JKP![]()
Nema huligana tj ima na tv informeru.Zna li se tacan broj huligana koji su se okupili oko RTS-a?
Tako je. I zadržati mišljenje svih JKP, To je budućnost ove zemlje!Glavni zahtev bi moralo da bude uskladjivanje proseka studiranja sa zapadnoevropskim standardima
Čujem da su uzeli nekoliko uzoraka do sadaЧека да ФБИ заврши истрагу.![]()
Ja sam uvek mislio da su vama radikalima uzor afrika i ljudožderiGlavni zahtev bi moralo da bude uskladjivanje proseka studiranja sa zapadnoevropskim standardima
Tebi ne valja zapadnoevropski sistem obrazovanja? Mi smo i usvolji Bolonju sa cijem da budemo kao oni. Ali taj cilj je nemoguce dostici dok se ne promene komunisticki kadrovi.Tako je. I zadržati mišljenje svih JKP, To je budućnost ove zemlje!
Ćuti tu i dinstaj seJa sam uvek mislio da su vama radikalima uzor afrika i ljudožderi![]()
Jkp akademija za sns lidereTreba ugasiti akademske institucije i zadržati samo JKP![]()
Čak ni u Bolonji ne praktikuju "Bolonju"Tebi ne valja zapadnoevropski sistem obrazovanja? Mi smo i usvolji Bolonju sa cijem da budemo kao oni. Ali taj cilj je nemoguce dostici dok se ne promene komunisticki kadrovi.
Tako je! Zato treba potražiti mišljenje u JKP! Šta kmunalac misli o stanju u državi. To treba ispuniti i povesti državu na pravi put!Tebi ne valja zapadnoevropski sistem obrazovanja? Mi smo i usvolji Bolonju sa cijem da budemo kao oni. Ali taj cilj je nemoguce dostici dok se ne promene komunisticki kadrovi.