Duskwood
Iskusan
- Poruka
- 6.329
Ponavljam.Jel se zna kada su u Bratislavi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponavljam.Jel se zna kada su u Bratislavi?
Baljezgarija.dos je stvorio uslove da jos tada sve krene nizbrdo tako da sledeci srpski vladar nije mogao mnogo tu da uradi ..
Snosi i odgovornost sto je stradalo 16 ljudi u novoj zgradi RTS-a jer je znao da ce biti bombardovana te noci kao i ostali koji su cutali.Vučić je te 1999. godine bio ministar informisanja i kao takav deli odgovornost za prepuštanje Kosova NATO paktu i Albancima.
Šta je on tada radio dok su heroji ginulu na Kosovu? Oslobodio stan od 150 kvadrata na NBGD.
Beleg nositi svi koji izdajniku dajete podršku.
moja država je država bez žvaaalavog kasapina, bez lezbače kamenjarke, bez onog što je konju ukrao glavu, bez roze narkomana i sa vama botovima u zabeliKoja je tvoja država?
Ne postoji takva država.moja država je država bez žvaaalavog kasapina, bez lezbače kamenjarke, bez onog što je konju ukrao glavu, bez roze narkomana i sa vama botovima u zabeli
znam da je to san, ali svako ima svoje snove, jel te?
НЕ ПОСТОЈИ Држава као што је Наша под овим Лопурдама и Лажовима..сагласан.Ne postoji takva država.
Vidiš da nam toleriše svakakve bezobrazluke.Pa gde to ima?НЕ ПОСТОЈИ Држава као што је Наша под овим Лопурдама и Лажовима..сагласан.
A šta ću?ЈааО писмен ћацииИ.. Шта ћеш ти међу њима несрећо?!!
Особе женског пола треба да се јаве мени ради тестирања.Gde se prijavljuje za đovakovu biciklo?
Зашто остали немају??!
kakve to veze ima sa rutom studenata
Pogresio sam temu umesto da objedine u jedne ili dve oni otvaraju 100 teme.kakve to veze ima sa rutom studenata
To je taj odmetnuti deo koji je vezan za prozapadni opoziciju i evroagendu.Samo da čisti bude jasno, ovo je akcija Novog Sada.
Ostali nemaju veze sa ovim.
130 km dnevno...a vecina su amateri?Nimalo naivna tura, i nazalost, kako cujem, prijavili su se mnogi koji uopste nisu u formi.
Ovo je oko 130km dnevno. I to svakog dana, od pocetka do cilja, bez odmora.
Ovo je zahtevno i za ljude koji svaki dan bicikliraju.
Od srca im zelim sve najbolje, ali ne zelim da na ovo krece neko ko nije spreman.
Dzaba želje i jako srce kada telo izda.
Ne znam130 km dnevno...a vecina su amateri?
To je suludo.Ko ih nagovori na tu glupost?
Na stranu politika sad,ali to nije normalno.
Gledace ih kao poslednje budale, podrska u inostranstvu im je 0. Mada verovatno ce misliti da su neki nebitni aktivisti ili turisti.Prolazak kroz veće evropske gradove takođe je jedan od ciljeva akcije, gde bi studenti ukazali na podršku naših ljudi van granica Republike Srbije, kao i uspostavljanje međunarodnih međustudentskih odnosa u univerzitetskim gradovima kroz koje će proći.link