Studenti na ispitima

Kad se sve ovo zavrsi, kako ce regaovati profesori kojima studenti nisu davali da udju na fakultete ili zbog kojih su imali smanjenje plate kad im ti studenti dodju na ispit? :think:

Da li mislite da ce biti revansizma?

Спровешћемо реваншизам према сваком професору који није подржао своје студенте.

mislis da ce ga rasformirati?
to ne moze.. svaka zemlja ima drzavni fakultet.

jedino moze da mu sroza vrednost diplome.

Надај се !

ИМТ су сје6ала деца комунизма, где БУ неће ови унуци !

Све чега се дотакну иструли !

И тако од 1944.г. идемо у рупу...

meni je zanimljivo da svi polaze od pretpostavke da ce doci do promene..
ne kazem da nece, ali trenutna situacija gde opada pritisak ne ide u tom smeru..vise zvuci kao uveravanje samog sebe. bice...

dajte malo odgovora i sta ce se desiti ako ostane stanje kakvo je sad.

citam polazu u novom sadu neki studenti ispite, a policija ih cuva od njihovih kolega koji nece da polazu ispite. cirkus.....realno. ako neces da polazes ostavi druge koji to hoce. pogotovo sto je neki dogovor oko ispita i prijemnih ispita za upis postignut.

Imaćemo privatne fakultete neke drugorazredne, gde će moći da se dobiju "usputne" diplome tako da će svi Ćaci moći da opravdaju svoje postavljanje na neke bitne funkcije. O znanju i stručnosti neće biti ni reči jer će te diplome zapušiti usta neistomišljenicima. Kvalitet će otići iz ove zemlje a ostaće oni koji se prodaju za novac, koji prodaju svoju državu za male pare. Očekuje se i poprilična inflacija tako da više niko neće ni misliti na fakultete već na način kako preživeti..

Retki profani ce uvek biti jajare, ama bas uvek, i bez ikakvih protesta....

A neki su jajare samo kad je lova u pitanju i kad su ucenjeni , a to zna da bude i 20% u nekim trenucima vremena..

Jajare ucenjene su manje opasni od onih koji su stalno jajare, naravno iskustvo u jajarizmu i pakosti , ali mogu biti jako opasni..

Naravno sebi sve objasne da su oni casni i posteni , npr znao sam profesore koji se lozio da je vojnicina, samo zato sto je bio godinu dana u Zarkovu..

Niti je vojnicina, niti je nesto razlicito od pitchke kao osoba...ali se stalno drzi da je kao vojnicina i kao dosledan, ali se samo tako drzi...
Prvi susret i vec puca , nanjuse ga studenti , ali pristup ponasanju mu je kao da je vojnnicina i mozda bi prevario raju , boraniju..
Ja sam bas gledao kako ga neki studenti provale odmah , a nisam ja jos...posto ja ne provaljujem to na taj nacin pogledom, ali oni provaljuju..

Ali cim je pokazao sumnjive reakcije, sujeta mu se upalila zbog nekog studenta, pa je poceo da maltretira sve studente, na moj komentar da se smiri , da ne bruka sebe zbog nervoze....covek je pokazao sve ono sto su mu procenili ovi maheri studenti..

Toliko je podao , ali i uplasen, da je poceo da neka jadna i bedna kola parkira ispred prozora svoje katedre mimo parkinga koji je odredjen, pokusava da se svalerise sa bibliotekarkom a ne zna da trazi kao musko nego sve ako mu sedne u krilo ,
Ja ga slucajno uhvatio u naletu , crven kao rak, sto je uhvacen, a bacim pogled ka bibliotekarki , ona se nasmesi jer je videla da sam provali a da sam onaj koji trazi....ne ceka da se neko saplete....

meni je zanimljivo da svi polaze od pretpostavke da ce doci do promene..
ne kazem da nece, ali trenutna situacija gde opada pritisak ne ide u tom smeru..vise zvuci kao uveravanje samog sebe. bice...

dajte malo odgovora i sta ce se desiti ako ostane stanje kakvo je sad.
Pa receno ti je centralna uprava ce sugerirati svojim uposlenicima da ih uzmu na zub a posto nitko vise ne zarezuje bas ni njihove gorile ne znam Kako ce im sva ta zastrasivanja proci

Back