Imam utisak da bi ovi ostrašćeni simpatizeri studentsko - blokaderske revolucije bili spremni na strasnu žurku u Jasenovcu sa sve takmičenjem u zamahivanju maljem ako bi to kojim slučajem odobrovoljilo hrvatske domaćine.
Dakle, ponizno i jadno dodvoravanje hrvatskom nacionalizmu i povlađivanje njihovim nacionalnim kompleksima koje se ogleda u uklanjanju ćirilice jer smeta hrvatskim “domoljubima”, izbegavanje poseta spomen kompleksu Jasenovac u komemorativne svrhe jer to posebno smeta hrvatskim “domoljubima”, odbijanje prisustvovanju tehno žurci na mestu konc logora jer bi se naljutili hrvatski domaćini...I sve se to pokušava opravdati time što su nekad Srbi išli na more u Dalmaciju ili na rad u Nemačku. Neverovatno.
U bivšoj Jugoslaviji su školske ekskurzije u Jasenovac bile obavezne, a svako izjednačavanje čitavih naroda sa ozloglašenim kvislinzima zakonski kažnjivo.
Pa u kakvoj je onda vezi odlazak na more u Dalmaciju sa ovim današnjim žalosnim povlađivanjem hrvatskim nacionalnim kompleksima. Da li vi zaista vidite sve Hrvate kao ustaše i spremni ste da povlađujete ustaštvu da ne bi uvredili Hrvate? Da li je to kompleks inferiornosti prema Hrvatima? Da li ste i sami Hrvati? Pomozite mi da shvatim jer mi je neshvatljivo da jedna iole normalna osoba može da piše to što vi pišete.