Studenti biciklisti: Đoković nam nije donirao bicikle

Ukupan iznos donacija koje su dobili do sada, po vama?

• Dva miliona evra, bicikli su glavni deo

glasova: 1 12,5%
  • Vise od 5 miliona

glasova: 0 0,0%
  • Vise od 10 miliona

• Vise od 50 miliona

• Vise od 100 miliona

• Vise od 200 miliona

glasova: 4 50,0%

• Ukupno glasova
    8

Studenti biciklisti: Đoković nam nije donirao bicikle

„Nažalost, vest da nam je Đoković bilo šta donirao je u potpunosti netačna”, naveli su oni uz obrazloženje da svakako „imaju sve što im je potrebno zahvaljujući donacijama ostatka Srbije i dijaspore na čijim krilima jezde ka cilju“.

Iznesite misljenje u anketi - koliko im je ukupno love leglo do sada, iz raznih izvora?:kafa:
Pogledajte prilog 1710439
Ko samo posmatra, a ko ozbiljno plenumasi?
Love leglo kao nikada. Ispostavilo se da je bolje biti protiv AV, nego za njega. Svi koji smo protiv, ćemo nakon ovoga biti bogataši. A vama ostade dnevnica i sendvič. Pa ti vidi gde je bolje biti :cepanje:

Love leglo kao nikada. Ispostavilo se da je bolje biti protiv AV, nego za njega. Svi koji smo protiv, ćemo nakon ovoga biti bogataši. A vama ostade dnevnica i sendvič. Pa ti vidi gde je bolje biti :cepanje:
Poenta je da i niste protiv AV, samo ste za lovu... jer on ce i dalje biti tu, a vi bogati... lepa promena.

Da sam znao da je tako i ja bih vam se pridruzio, sad je kasno.

Izmuzli ste sve srpske neprijatelje i plus dijasporu.

Hocu ja da idem do strazbura biciklom ali elektricnom, ipak sam skoro imao operaciju...
A nisam uopste bezopasan, poznajem pravnu nauku , vodio par procesa, radio kao savetnik znaci pravno mogu reci da sam pismen...
Ekonomski isto , vodio firme...TEO ali nije ni to za bacanje..
Diplomatski povezan, poznajem puno ljudi iz sluzbi , razlicitih , to vise navodim kao fleksibilnost pri potrebni za saradnjom, nego kao karakternu osobinu...
I za razliku od svih koji se prijavljuju negde, ja za moje sposobnosti ne lazem, cak i ne kazem sta sve posedujem kao sposobnost, ionako mi ne bi verovali...ovo je Srbija, tu su direktori kao Gasic i Grcic...tako da je smesno opisivati sebe potpuno u njihovom drustvu...to su totalno neveziva ocekivanja...

Poenta je da i niste protiv AV, samo ste za lovu... jer on ce i dalje biti tu, a vi bogati... lepa promena.

Da sam znao da je tako i ja bih vam se pridruzio, sad je kasno.
Eto, zeznuo si se. No, on neće večno biti tu. Kada sklizne, pitaćeš se šta ćeš i kako ćeš dalje u životu. Tražićeš neku kintu na zajam. A ja ću se setiti na kojoj strani si bio, dok smo mi delili kintu :cepanje:

Znaci motivisete ih da se bore protiv korupcije tako sto im saljete pare :cool:
1744030791965.jpeg

Plenum je institucija a biti plenumas funkcija. Oni su ti koji donose odluke o necemu - slanjem love ih podsticete sta da odluce

Plenumas ne postoji :D

Plenum je skupstina bez posrednih predstavnika koje mozes da podmitis, plenum je direktna demokratija.

Zato se vi, korumpirani SNS-ovci, najvise plasite takve organizacije jer tu ne mozete da primenite jedina dva oruzja koja imate: podmicivanje i pretnje.

LOL :D

Back