Studenti: Beograd i Novi Sad staju, blokade najavljene u još nekoliko gradova

U Nišu protestna vožnja bajkera​

U Nišu se večeras organizuje protestna vožnja bajkera od 21h. Kolona kreće od marketa Lidl na Somborskom bulevaru.

"Protestna vožnja Niških bajkera zbog oduzimanja motora,nepoštovanja zakona,policijske brutalnosti i loše organizacije države u borbi protiv požara", naveli su u saopštenju.

Planirano je da se izvrši i prikupljanje priloga za ljude postradale u požarima.

Dogorelo do nokata"​

Užičani najavljuju nova okupljanja za večeras od 19.30.

"Oblici građanske neposlušnosti moraju da budu na nivou cele Srbije. Govorim o oblicima građanske neposlušnosti koji ne podrazumevaju sukob, ne podrazumevaju bilo kakvu fizičku borbu. Ta građanska neposlušnost podrazumeva da se ne radi, podrazumeva da sve stane, a na to nas stduenti pozivaju već više od sedam, osam meseci. Dogorelo je do nokata", navodi užički advokat Mihailo Krstić.

dobro si me potsetio , ja sam u vreme zatvaranja imao veliko dvoriste i setkao sam i dvoristem i ulicama kad god mi se setkalo , a uvece sam isao u prodavnicu, kad je najmanja guzva i naravno nisam dobio covid...

ali zanimljivo je da su me kkomsije koje takodje imaju veliko dvoriste nekoliko puta prijavljivali i nikad nisu izasli u to dvoriste, a profil im je pozeraj seljaci...ali zive u BG, to je vazno za njih , i on kupuje bmw da bi navatao klinkice mindzi kad se ponudi da ih vozi sa posla...ali nesto tu nije kako valja jer bilo bi repetea, da je dobro...
Ah da , polovni krntije bmw...bas krntije..

Dakle u svakom trenutku se ipak pokaze ko je kakav , bio covid ili normal...
I u covidu sam predlagao nacin krretanja ali nije to za Srbiju...
Iskreno ne zbog kulture nego zbog prosecne inteligencije...dakle uslovljeno je to , kultura nam zavisi od te prosecne inteligencije...

To se sigurno vidi i kod protesta...nema sanse da tako znacajna stavka ne utice na tok i razvoj protesta..

Back