Studenti: Beograd i Novi Sad staju, blokade najavljene u još nekoliko gradova

Ma znamo da te zabole, samo seruckaš teoretski kako je trebalo ovo, trebalo ono, a ustvari ne bi ni izašla na izbore da ih je bilo.

izasla bih, da je bilo slicno kao sto je bilo 2000. da je postojala neka prica, lider. na stranu sto je to bila prevara, ali eto jos jednom. zadovoljna stanjem u zemlji nisam, a ne verujem ni da cu biti, ko god bio na vlasti. sad i da budu izbori posle svega, pa svakako necu izaci. izasla sam pre par godina i glasala za monarhiste, iako za monarhiju nisam, ali eto da dam glas da mi sns ne drpi.
sad sam jos nezadovoljnija zbog blokiranja.

Сети се колико је било 15.03

Шта мислиш ...да ли ће једино Београд бити Блокиран ?

protest-beograd-696x464.jpg
eh kad sam bio mlad

pametnije bi bilo da su odavno optužili Vučića da je direktno krivac za nadstrešnicu jer je direktorki infrastruktura naređeno da glumi fikus a da projekat vode Vesić i ljudi iz njegovog kabineta, da je on isistirao da se zgrada pusti u rad dok je još bila u statusu gradilišta bez upotrebne dozvole, da je on sredio da projekat dobije nestručna firma Starting čiji je vlasnik neka frizerka da bi se preko te firme delile pare po naduvanim cenama ili za fiktivan rad režimskim firmama....

pametnije bi bilo da su napravili video sa razobličenim svim lažima i manipulacijama Vučića....

ove blokade samo iritiraju ljude koji negde moraju da idu naprimer na posao
Tačno je to da iritiraju .
Zato je neko rekao zašto nije subotom i nedeljom , a da faxovi funkcionisu radnim danom .
Ali , do "duvara" srbin trpi laži do odredjenog trenutka a kad prekipi , kraj priče .
Sad je kraj priče , voda je barem u pet ambalaži jeftina , može da se rashladi ko hoće da nosi vodu sa sobom .

nudio je zimus izbore.

Понављате као папагајке/и

Коме је понуђено?

Схватате ли да 'нема коме и не треба и немашта 'да нуди'' '

За изборе је надлежан АВ да распише јер је влада реконструсана.

То је МОРАО да уради ..а не хоћели неће ли

Тхнички јеВучић незаконито 'реконструисао' владу ..и сада одједном 'све је добро'

У својим незаконитим и против устанивним деловањима имапуну пдршку судстваСрбије и то је огроман проблем

Убице после годину дана наногице бивају ослобођени

Poslednja izmena:
izasla bih, da je bilo slicno kao sto je bilo 2000. da je postojala neka prica, lider. na stranu sto je to bila prevara, ali eto jos jednom. zadovoljna stanjem u zemlji nisam, a ne verujem ni da cu biti, ko god bio na vlasti. sad i da budu izbori posle svega, pa svakako necu izaci. izasla sam pre par godina i glasala za monarhiste, iako za monarhiju nisam, ali eto da dam glas da mi sns ne drpi.
sad sam jos nezadovoljnija zbog blokiranja.
Ma znam, da je ovo 1944. ti bi Beograd oslobađala šarcem.

Nego ti se ne sviđa ova priča.

te blokade ce opet da gadjaju privatni sektor, jer ovi sto su na budzetu dobice svoju punu platu sve i da ne rade mesec dana...taman malo da odmore od svakodnevnog odmora i nerada (cast izuzecima).

Пријави случајеве овде који приватници су угрожени

@miso6207 тврди да му посао иде као никад пре .....

Само лансирате нове и нове лажи

Ma znam, da je ovo 1944. ti bi Beograd oslobađala šarcem.

Nego ti se ne sviđa ova priča.

jel da crtam? mozete grad da blokirate i celo leto, onaj ko radi u drzavnoj firmi dobijace punu platu i to ce se vucic potruditi svojski da isplati tu platu. ja koja radim u privatnom sektoru ne zaradjujem, ako ne radim.....jasno i jednostavno.
zrtvujete samo jednu stranu i to onu slabiju.

te blokade ce opet da gadjaju privatni sektor, jer ovi sto su na budzetu dobice svoju punu platu sve i da ne rade mesec dana...taman malo da odmore od svakodnevnog odmora i nerada (cast izuzecima).
Privatni sektor ne moze i da hoce da blokira. Oni ne mogu da se izbore za veće plate i svoja prava.

Back