- Poruka
- 33.374
Tuži me kome god hoćeš, jedino što ćeš dobiti je brisanje i kazna za ono što si napisao a ja tolerisala i poslala ti samo opomenu za ubuduće...Da te tuzim administratoru sajta da pretis?
U svakom slucaju si i dalje na ignore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuži me kome god hoćeš, jedino što ćeš dobiti je brisanje i kazna za ono što si napisao a ja tolerisala i poslala ti samo opomenu za ubuduće...Da te tuzim administratoru sajta da pretis?
U svakom slucaju si i dalje na ignore.
Meni ne smeta, takvi su mi duhovna hrana, jer sto je vise takvih pre ce sve zavrsiti posto ih je nervoza dobro nacela.Tuži me kome god hoćeš, jedino što ćeš dobiti je brisanje i kazna za ono što si napisao a ja tolerisala i poslala ti samo opomenu za ubuduće...
Da se ne trudis, sam cu sebe da banujem, gde ja gubim vreme i sa kim. Na kraju si uspela, primetio sam da postojisTuži me kome god hoćeš, jedino što ćeš dobiti je brisanje i kazna za ono što si napisao a ja tolerisala i poslala ti samo opomenu za ubuduće...
Da, to je zanimljivo sa psihijatrijskog stanovista, jer ranije je takve trebalo traziti svecom a danas im mediji daju svo blago ovog sveta reanimirajuci njihovo ludilo.Kakav je to degenerik od čoveka. U dvadesetim godinam trudi se da liči na drugog degenerika, Pusilipsa. Hulju!
Umesto da želi da bude seks simbol fakulteta kao što sam ja bio, kao student.
On jeste student,ma sta ti pricao.Ne troluj!On nije nikakav student, vec politicki bosanski radnik koji u zivotu nece raditi bilo koji klinicki posao.
Moze da ima prosek 11, on je dileja.On jeste student,ma sta ti pricao.Ne troluj!
Dileja ima koliko hoces,ali nije to kriterijum.Moze da ima prosek 11, on je dileja.
On nije nikakav student, vec politicki bosanski radnik koji u zivotu nece raditi bilo koji klinicki posao.
Za mene je to jedini.Dileja ima koliko hoces,ali nije to kriterijum.
Sve je to tvoje subjektivno misljenje.Nije univerzalni kriterijum.Za mene je to jedini.
Nebitna mi je cak i polna odrednica i seksualna orijentacija, vera, nacionalnost, politicka naklonost.
Dileja je univerzalna kvantifikovana odlika osobe koja nije ni za sta drugo osim prezira.
A tvoje je objektivno i vise nego univerzalno.Sve je to tvoje subjektivno misljenje.Nije univerzalni kriterijum.
On je ništarija koja simulira da je u bolovima kad vidi da mu se kamere približavaju.Dečko ređa desetke i to je odavno poznato.
To što se plenumaši, bez ijednog položenog ispita, krevelje po tviteru ne može to da pobije.
Ovde je od njegove desetke mnogo bitnije da su blokaderi skinuli gaće na fakultetu i da ih je Ćaci politički rešio..![]()
Sa desetke spade tema na gace blokadera koje su im spale, a u guzatog Milosa gace koji vrcka u Aveovom krilu su predmet humora u celoj Srbiji.Dečko ređa desetke i to je odavno poznato.
To što se plenumaši, bez ijednog položenog ispita, krevelje po tviteru ne može to da pobije.
Ovde je od njegove desetke mnogo bitnije da su blokaderi skinuli gaće na fakultetu i da ih je Ćaci politički rešio..![]()
Sto da prostis?On je ništarija koja simulira da je u bolovima kad vidi da mu se kamere približavaju.
Navukao je sebi lošu karmu, tu desetke ne pomažu. Osim vama za propagandu. I toliko vredi Ćaci Turšija, da bude iskorišćen za propagandu, a potom odbačen kao upotrebljen kurton, da prostiš.
Pa nije kulturno reći "kurton", a kad već nemam drugu reč, izvinim se što sam bio prost.Sto da prostis?
Ne zalis ga valjda?
On je ništarija koja simulira da je u bolovima kad vidi da mu se kamere približavaju.
Navukao je sebi lošu karmu, tu desetke ne pomažu. Osim vama za propagandu. I toliko vredi Ćaci Turšija, da bude iskorišćen za propagandu, a potom odbačen kao upotrebljen kurton, da prostiš.
A ko je pravoslavan?Lepo je što veruješ u karmu bata Aleksije ali karma je po pravoslavlju jeres i bogohuljenje.
Okadi gajbu dok nije kasno, isteraj Dinko Gruhonjić i Nataša Kandić đavole iz stana.
Đavo nikad ne spava i uzme te pod svoke ako sa njim tikve sadiš..![]()
Kad neko ko podržava ava, hulju, pusilipsa skreće pažnju na pravoslavlje, đavola, Kandićku, Dinka, i sl. to nikako drugačije ne mogu da shvatim osim kao cinizam.Lepo je što veruješ u karmu bata Aleksije ali karma je po pravoslavlju jeres i bogohuljenje.
Okadi gajbu dok nije kasno, isteraj Dinko Gruhonjić i Nataša Kandić đavole iz stana.
Đavo nikad ne spava i uzme te pod svoje ako sa njim tikve sadiš..![]()