Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

Uvek kada u diskusiji neko naglasi da te stavlja na ignor listu, pravilo je da ima drugi nik sa kojim ce da te vredja.

Toliko neskolovan znam o forumima, jer vaspitan covek koga nerviraju tvoji stavovi stavice te na ignor listu i to nece potencirati.

Alo ćaciji su uzeli pelcer od Vrhovnog, sta da se radi, mora da potenciraju svoju odluku, da dreknu da ih svi cuju, da opale i pecat, a ako to nikog ne dotice onda ce i da se histericno valjaju.

Kakav je to degenerik od čoveka. U dvadesetim godinam trudi se da liči na drugog degenerika, Pusilipsa. Hulju!

Umesto da želi da bude seks simbol fakulteta kao što sam ja bio, kao student.
Da, to je zanimljivo sa psihijatrijskog stanovista, jer ranije je takve trebalo traziti svecom a danas im mediji daju svo blago ovog sveta reanimirajuci njihovo ludilo.

Uzgred kao frajer je 1-2, ribe se ne loze na takve sa kockastim glavama i malim usnama, jer se zna odmah kakav je to tip muske osobe.

Dileja ima koliko hoces,ali nije to kriterijum.
Za mene je to jedini.

Nebitna mi je cak i polna odrednica i seksualna orijentacija, vera, nacionalnost, politicka naklonost.

Dileja je univerzalna kvantifikovana odlika osobe koja nije ni za sta drugo osim prezira.

Dečko ređa desetke i to je odavno poznato.
To što se plenumaši, bez ijednog položenog ispita, krevelje po tviteru ne može to da pobije.

Ovde je od njegove desetke mnogo bitnije da su blokaderi skinuli gaće na fakultetu i da ih je Ćaci politički rešio.. :)
On je ništarija koja simulira da je u bolovima kad vidi da mu se kamere približavaju.
Navukao je sebi lošu karmu, tu desetke ne pomažu. Osim vama za propagandu. I toliko vredi Ćaci Turšija, da bude iskorišćen za propagandu, a potom odbačen kao upotrebljen kurton, da prostiš.

Dečko ređa desetke i to je odavno poznato.
To što se plenumaši, bez ijednog položenog ispita, krevelje po tviteru ne može to da pobije.

Ovde je od njegove desetke mnogo bitnije da su blokaderi skinuli gaće na fakultetu i da ih je Ćaci politički rešio.. :)
Sa desetke spade tema na gace blokadera koje su im spale, a u guzatog Milosa gace koji vrcka u Aveovom krilu su predmet humora u celoj Srbiji.

On je ništarija koja simulira da je u bolovima kad vidi da mu se kamere približavaju.
Navukao je sebi lošu karmu, tu desetke ne pomažu. Osim vama za propagandu. I toliko vredi Ćaci Turšija, da bude iskorišćen za propagandu, a potom odbačen kao upotrebljen kurton, da prostiš.
Sto da prostis?

Ne zalis ga valjda?

Lepo je što veruješ u karmu bata Aleksije ali karma je po pravoslavlju jeres i bogohuljenje.

Okadi gajbu dok nije kasno, isteraj Dinko Gruhonjić i Nataša Kandić đavole iz stana.
Đavo nikad ne spava i uzme te pod svoje ako sa njim tikve sadiš.. :)

Lepo je što veruješ u karmu bata Aleksije ali karma je po pravoslavlju jeres i bogohuljenje.

Okadi gajbu dok nije kasno, isteraj Dinko Gruhonjić i Nataša Kandić đavole iz stana.
Đavo nikad ne spava i uzme te pod svoke ako sa njim tikve sadiš.. :)
A ko je pravoslavan?

Av-e? Sekta oko njega?

Đavo nikad ne spava i uzme te pod svoje ako sa njim tikve sadiš.. :)
Kad neko ko podržava ava, hulju, pusilipsa skreće pažnju na pravoslavlje, đavola, Kandićku, Dinka, i sl. to nikako drugačije ne mogu da shvatim osim kao cinizam.

Back