Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

Sta bi moglo da bude?
Niko od studenata i gradjana nije pokazao nikakvu agresiju
Je li bilo neceg ispred rts ono kad je blokiran?
A botovi digli frku * napasce rts *

Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.

Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.

.
Jel' ovo da prostite, neka zahebancija??! :rtfm:

Ova tema, ukoliko je yaista dobio 10, je zapravo pohvala profesora !

Ovaj profesor je dao ocenu koja nije ni po babu ni po stričevima!

Tema bi bila da je pao ispit od profesora blokadera.. A ovo je samo plus za profesora.
Plus za Profesora je upitan ne znajuci pozadinu, posto medju pobunjenim prosvetnim kadrovima ima poprilicno ubacenih.

Plus je i za Ćacilend jer ga ponovo rekonstruisu sa jos vecim zarom gde ce se primerom odlikasa nositi neki novi ćaciji.

Ispada da je ucenje u Parku itekako korsino po duh onih koji tamo uce.

Tema bi bila da je pao ispit od profesora blokadera.. A ovo je samo plus za profesora.

То је дух БУ, које врховни командант Ћаци Вучић хоће да укине.

Зашто БГ да буде бољи од Чипуљића, када су оданле ситничави и завидни титоисти дошли 1944 у БГ

Plus za Profesora je upitan ne znajuci pozadinu, posto medju pobunjenim prosvetnim kadrovima ima poprilicno ubacenih.

Plus je i za Ćacilend jer ga ponovo rekonstruisu sa jos vecim zarom gde ce se primerom odlikasa nositi neki novi ćaciji.

Ispada da je ucenje u Parku itekako korsino po duh onih koji tamo uce.

Ne pristajem na to da se kolegama koji su ok prišivaju zadnje namere. Uopšte ne mislim da je ovaj student u milosti kadrova sa Medicisnkog fakulteta, naprotiv ceo faks je bio za proteste i blokade. To što smo počeli da radimo ne znači da smo odustali od ideja, samo je promenjen način da bismo zadržali rad fakulteta i akreditaciju, da se ne zatvori. Tako da ... pretpostavljam znajući sebe da su kolege sad u velikom iskušenju da ga kazne, ali ipak se suzdržavaju.

Rečeno je da je on dobar student bio i do sada. Tako da ne vidim što bi se sumnjalo u ocenu 10. KAžem, treba videti šta stoj u zapisniku sa ispita, on je jedino merodavan pravno gledajući, a ne indeks. Ali što d ne zna dečko, ne vidim tu problem. Nije kod njega problem bio kakav je student već to što se dao u ruke Vučiću.

I sad, kada je javno dokazano da mu fakultet radi, kao što smo već naveli više puta, bilo bi extra da sklone svoje šatore iz centra grada !

Зашто ?

То су праунуци од оних који су окупирали Србију и Београд 1944.г.

Нека буду што видљивији какву олош структуру и номенклатуру бране

Ne pristajem na to da se kolegama koji su ok prišivaju zadnje namere. Uopšte ne mislim da je ovaj student u milosti kadrova sa Medicisnkog fakulteta, naprotiv ceo faks je bio za proteste i blokade. To što smo počeli da radimo ne znači da smo odustali od ideja, samo je promenjen način da bismo zadržali rad fakulteta i akreditaciju, da se ne zatvori. Tako da ... pretpostavljam znajući sebe da su kolege sad u velikom iskušenju da ga kazne, ali ipak se suzdržavaju.

Rečeno je da je on dobar student bio i do sada. Tako da ne vidim što bi se sumnjalo u ocenu 10. KAžem, treba videti šta stoj u zapisniku sa ispita, on je jedino merodavan pravno gledajući, a ne indeks. Ali što d ne zna dečko, ne vidim tu problem. Nije kod njega problem bio kakav je student već to što se dao u ruke Vučiću.
Znajuci kakvi su specijalizanti lekari koje guraju u svaki Klinicki centar, a lekari koji imaju iskustvo i znaju o materiji koja im je profesija rade privatno, ova ocena 10 moze ulivati poverenje samo onima koji veruju u ocenu 10 prve glave Drzave Srbije.

Зашто ?

То су праунуци од оних који су окупирали Србију и Београд 1944.г.

Нека буду што видљивији какву олош структуру и номенклатуру бране
Okupirali.

Pa streljali.

Kao u Kragujevcu.

Puscani metak uvek ima ime. Ne mora biti stranog porekla.

Тако је. фах-идиоти су први који хрле на факултет. .. то је ок , и то су најбољи студенти

"Идеја Србија" за њих је непозната космичка мистерија ... и то нема везе са оценом и знањем

Znajuci kakvi su specijalizanti lekari koje guraju u svaki Klinicki centar, a lekari koji imaju iskustvo i znaju o materiji koja im je profesija rade privatno, ova ocena 10 moze ulivati poverenje samo onima koji veruju u ocenu 10 prve glave Drzave Srbije.

То не интересује супер-фах-идиота са просечном оценом 10

Ybg, tu je profesor blokader koji ga je ispitivao pa nek demantuje ako je ovaj falsifikovao ocenu. Tačno je da je ovaj predmet smešan što se struke tiče.
Ne baš..

Cilj predmeta

Osnovni ciljevi predmeta Medicinska statistika i informatika su da omogući studentima, budućim doktorima medicine, sticanje bazičnih znanja i veština statistike i informatike u medicini: (a) neophodnih za razumevanje mehanizama prisutnih u zdravih i bolesnih ljudi (grupa); (b) u medicinskom/zdravstvenom odlučivanju koje je nezaobilazno u dijagnozi, terapiji i prevenciji; i (v) potrebnih za sistemski pristup organizaciji, obradi i komunikaciji podataka, informacija i znanja u zdravstvenom sistemu.

Ishod predmeta

Ovladavanje znanjima i veštinama kreiranja i prikupljanja medicinskih podataka, analize i donošenja zaključaka, generisanja, prenosa, čuvanja i korišćenja informacija u cilju rešavanja zdravstvenih problema. Znanje stečeno u toku nastave omogućava doktoru medicine da bude aktivni učesnik u informatizaciji zdravstvenog sistema, da evaluira sopstveni rad na osnovu podataka i informacija dobijenih iz prakse, i za učenje (posebno stalno medicinsko usavršavanje). Stečena znanja i veštine se koriste u svim medicinskim disciplinama u toku i po završetku studija.

Зато су најпаметнији, најквалификованији на свим позицијама на власти у СНСу...
Pogledajte prilog 1754260
Alo.rs
https://www.alo.rs › vip › rijaliti › tijana-nisam...

"Nisam pročitala nijednu knjigu, a evo dokle sam dogurala" (FOTO)

I.. šta ćemo sad? :think:

Najveća ljudska osobina je priznati grešku, izviniti se, pokajati.. pa da vas vidim :rtfm:

Jao ajde sad da udarimo na ratna dešavanja :mrgreen: I da, baš dva al zašto bih ja tebi nešto uopšte objašnjavala kada si već dokazao da si jako isključiv sagovornik...
Da ti nacrtam posto takvi drugačije ne razumeju.
Ja dan danas žalim zbog toga što nisam to završio zbog situacija koje su bile.ti si završila 2?blago tebi zavidim ti ali ne pada mi napamet da dozvolim da moje dete napravi tu moju grešku.
Ako treba da se borim protiv takvih kao ti ok nije problem.nemoj posle da cvilite samo.

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.

Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.

.
Šta mu vrede desetke kad je govedo glupo? 🤔
Možeš misliti vesti. Dva moja prijatelja su doktori na poliklinici. Dobri doktori. Jedna je završila sa 10.0 faks, drugi sa 9.70 nešto. Podržavaju studente. I šta ćemo s time sad? 🤨

Šta mu vrede desetke kad je govedo glupo? 🤔
Možeš misliti vesti. Dva moja prijatelja su doktori na poliklinici. Dobri doktori. Jedna je završila sa 10.0 faks, drugi sa 9.70 nešto. Podržavaju studente. I šta ćemo s time sad? 🤨

Па, јасно ти је да никада неће постати директори поликлинике?

А јасно ти је и ко хоће? :lol:

Pohvala sistemu.
Sistem je dobar zato profesor mora da radi savesno i profesionalno.. :)

Back