Štrumfeta

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Dakle, da li bi vam godilo forumašice da se nađete u ulozi jedine ženske u selu? :malav:

smurfs3.jpg

Ja i dalje nisam siguran kako se Strumfovi razmnozavaju. U pocetku su svi bili muskarci, Stumfeta je napravljena u labaratoriji, a ovi svi popadali za njom. Posle se tu pojave i zenski stumfovi, a koja je logika ne znam. Valjda je i pre bilo zenskih stumfova onda, a sto se parenja tice, e to je zeznuto, ispada da su svi polubraca.

strumfetu je napravio Gargamel, da bi unistio strumfove i selo, a ona je trebala da bude zla
nisam gledala ovaj zadnji crtac, ne znam celu pricu

uh, pa desava se da budem jedina u drustvu zensko a njih 5,6 drugara
i nije to sto mislite :lol:

strumfetu je napravio Gargamel, da bi unistio strumfove i selo, a ona je trebala da bude zla
nisam gledala ovaj zadnji crtac, ne znam celu pricu

uh, pa desava se da budem jedina u drustvu zensko a njih 5,6 drugara
i nije to sto mislite :lol:

Jao gledao sam ovaj poslednji dugometražni ... glupo do bola :roll:...

Nego ja nisam mislio ni na šta, a na šta sam trebao :think:

Мислим да би свакој женској особи пријала пажња мушкараца да се нађе у улози Штрумфете, мада с друге стране то и није неки успех пошто нема конкуренцију.

Мислим да би свакој женској особи пријала пажња мушкараца да се нађе у улози Штрумфете, мада с друге стране то и није неки успех пошто нема конкуренцију.

Nešto ko onaj vic o tipu na pustom ostrvu što je kresnuo neku extra ribu pa se smorio .... jer nikome nema da se pohvali :hahaha: . Tako i ova ima ih sve ali nema ko da bude ljubomoran na njen uspeh :lol:

- - - - - - - - - -

jel? nisam gledala, onaj prethodni im nije bio los
ovaj kazu da su jos i sinhronizovali :(

nista nista

Pih kakva si nećeš da mi kažeš na šta sam trebao da mislim :lol:

p.s. Sinhronizacija je da se naježiš od muke, a komplet scenario je totalna budalaština :roll:

Nešto ko onaj vic o tipu na pustom ostrvu što je kresnuo neku extra ribu pa se smorio .... jer nikome nema da se pohvali :hahaha: . Tako i ova ima ih sve ali nema ko da bude ljubomoran na njen uspeh :lol:

- - - - - - - - - -

Pih kakva si nećeš da mi kažeš na šta sam trebao da mislim :lol:

p.s. Sinhronizacija je da se naježiš od muke, a komplet scenario je totalna budalaština :roll:
:tajna:

Back