- Poruka
- 60.291
Dakle, da li bi vam godilo forumašice da se nađete u ulozi jedine ženske u selu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Контам да би.
A ako se napiju pa se celo selo izređa na tebi
strumfetu je napravio Gargamel, da bi unistio strumfove i selo, a ona je trebala da bude zla
nisam gledala ovaj zadnji crtac, ne znam celu pricu
uh, pa desava se da budem jedina u drustvu zensko a njih 5,6 drugara
i nije to sto mislite![]()
Dakle, da li bi vam godilo forumašice da se nađete u ulozi jedine ženske u selu?
![]()
![]()
strumfetu je napravio Gargamel, da bi unistio strumfove i selo, a ona je trebala da bude zla
nisam gledala ovaj zadnji crtac, ne znam celu pricu
uh, pa desava se da budem jedina u drustvu zensko a njih 5,6 drugara
i nije to sto mislite![]()
a el mora selo? ja selo ne podnosim, izvinite, nadam se da necu da budem pogresno shvacena,,,
ajde recimo pusto ostrvo ili neki manji grad i sl.
DA!!!!![]()
Jao gledao sam ovaj poslednji dugometražni ... glupo do bola...
Nego ja nisam mislio ni na šta, a na šta sam trebao![]()
![]()
Мислим да би свакој женској особи пријала пажња мушкараца да се нађе у улози Штрумфете, мада с друге стране то и није неки успех пошто нема конкуренцију.
jel? nisam gledala, onaj prethodni im nije bio los
ovaj kazu da su jos i sinhronizovali
nista nista
Nešto ko onaj vic o tipu na pustom ostrvu što je kresnuo neku extra ribu pa se smorio .... jer nikome nema da se pohvali. Tako i ova ima ih sve ali nema ko da bude ljubomoran na njen uspeh
- - - - - - - - - -
Pih kakva si nećeš da mi kažeš na šta sam trebao da mislim
p.s. Sinhronizacija je da se naježiš od muke, a komplet scenario je totalna budalaština![]()
Nešto ko onaj vic o tipu na pustom ostrvu što je kresnuo neku extra ribu pa se smorio .... jer nikome nema da se pohvali. Tako i ova ima ih sve ali nema ko da bude ljubomoran na njen uspeh
![]()