nervira me shto ne mogu da listam sliku po sliku nego moram da se vracam..znachi pazi na tu navigaciju
mislim sjajno izgleda sajt itd...mislim da je bolji nego slike. da su ti slike odlichno profi uradjene tehnichki..ali nikad necesh biti van gog. ok ovo je loshe reci..ali kad bi ovako nastavio recimo. zaradices od slika jer su tehnichki do OO ali proracunate su... sajt je zato 1. liga meni bar mashtovito ali moras da pazis na navigaciju. vishe si mi racionalan um???? kao bolji bi mi bio da pravish ovakve sajtove i da ih projektujesh a za slike bi morao samo da crtash i da zivish u tome
u stvari za ove potrebe pre bih uzela neki prostiji da mogu da IZLISTAM SLIKE a ne ovako sad nemam zhivaca da ih listam, dok se one sastave..ili da stavis manje slika! lepo je uradjen inache.. ovo je zaneshto drugo volim takve sajtove inache. i ja ne razumem tvoje slike. mogu da ih vidim u nekoj kancelariji

)) ok ja sam crtala kao dete pa sam mozhda kompleksirana
ma lepe su kao nekako su jasne i matematichke.
ok ti je ona zhena zelena.
mogao bi da crtash stripove, podseca me na neke "tripozne" stripove kao mrachnije...znaci kao
je l ti inspiracija milic od machve???
mogao bi da pravish igrice!!!!
hnaha nekako mi iza svega ovog stoji kompjuterash tako vidim : ))
aha slika 9 galerija 1. i one posle nje
vidim da si prodoran i kako to bozjom voljom si rodjen. a ostali ljudi su chijom.
ja sam mozhda zla ali ovo je samo mishljenje pa mozhda je i obojeno trenutnim stanjem, a mozda bih da ih vidim negde na zidu mislila durgachije. znachi to sto si imao izlozbe svuda ne znachi da si car nego OK crtash i umes da prodjesh. eto to