Stroze kazne i moj ban

Memnom

Elita
Poruka
20.952
Ovim postom se ne mislim proglasiti zrtvom niti pretjerano pristojnim forumasem nego se radi o spremanjem na prihvacanjem odgovornosti u nedolicnom ponasanju.

Konkretno pisem o slucaju kada mi je @pti ber spomenuo majku. Obitelj je svetinja barem za mene. Znam i ja svasta napisati da se ne lazemo samo roditelje nikome ne spominjem. Prvo iz pristojnosti, a drugo iz postovanja jer su nas (smatram vecinu nas) stavili na ispravan put i omogucili nam da lakse krenemo u zivot.

Pisao sam tabu za ban4life, ali ocito je prezaposlen trolanjem nego da u dva klika rijesi stvar. pa mu to i ovim putem spominjem To me automatski veze i na stanje u drzavi jer kako ocekivati da nesto funkcionira kada ni oni koji bi trebali raditi svoj posao ga ne rade. U ovom slucaju je to @TAB.

Nadalje, ne mislim da bi trebalo sad radi mog upisa banirati @pti ber nego da to bude pouka za buducnost jer samim time se pokazuje da forum drzi do svojih stavova i do svojih korisnika.

Nije mi bilo lose ovdje i upoznao sam u AFK par dobrih i zanimljivih ljudi. Preveliki sam zivac da bi dopustao takvo ponasanje, a uvjeren sam da se @pti ber ni iko drugi ne bi usudio pricati na taj nacin kada bi stajali jedan nasuprot drugog. S druge strane trebao bi se uhvatiti i drugog posla, imam jos mjesta za boravljenje na netu, tako da nije to jedini razlog mog odlaska nego sam samo dobio veci poticaj.

Pozdrav Memnom, a do rjesenja tipkam

Poslednja izmena:
Upvote 0
O tome i pisem. Naljutim se malo kada mi neko nesto napise, ali me brzo prode.

na ljisu. Tema se zove nahranjeni muskarac. Obrisani su postovi. Prijavio sam. Razlog je taj sta sam pitao koja je to lujka. Ne poznam ja te starletice ili sta god da jesu.
А зашто тамо у опште залазиш?
Ја само једном, не мојом жељом. Тема, у којој сам учествовао, тамо пребачена
Тамо је горе него на фарми и паровима а теме су за повраћање. И наш Таб тамо виси па ти зато то није третирао као увреду. Навикао човек на тај менталитет. С ким си такав си.

Тамо је горе него на фарми и паровима а теме су за повраћање. И наш Таб тамо виси па ти зато то није третирао као увреду. Навикао човек на тај менталитет. С ким си такав си.
Ovaj tekst moze se jedino shvatiti kao teska ironija s obzirom da dolazi od jednog od najvecih, pa mozda i najveceg trola krstarice.

:mrgreen:

Radi toga jer se radi tehnicke mogucnosti ne moze dobiti parcijala na odredeni pdf, a ne mogu da ne pisem. Jednostavno

Molio bi da se zakljuca tema i pobrise, meni da se da ban4life i gotovo.
Moze @TAB @Ivan @Stevcina zabica @Nina @Lorelajn
Vama neka se diraju majke ako dozvoljavate moja familija nece. Niti se zelim zadrzavati na takvom mjestu.

Trazis da ti blokira pristup na odredjenom delu gde ti nesto smeta i gotovo, ja sam pre par dana trazio jer necu da me niko ponizava.
Trazio sam jos davno da mi se blokira politika pa su mi rekli da je tehnicki neizvedivo

Poslednja izmena:
Ja takve stvari drugima ne pisem, ali sto ljudi sto cudi.
Kada dolazis na forum, moras biti spreman na svasta.
Ponasas je sada jednako kao onaj koji je prijetio Krompiru i meni kada smo trolali Ultravioletinu temu, a trolez bila blaga da blaza nije mogla biti, on poceo pisati da ce nas razbit.

Lepo da sam priznaš.

🐈 🐈 🐈

Ja takve stvari drugima ne pisem, ali sto ljudi sto cudi.
Kada dolazis na forum, moras biti spreman na svasta.
Ponasas je sada jednako kao onaj koji je prijetio Krompiru i meni kada smo trolali Ultravioletinu temu, a trolez bila blaga da blaza nije mogla biti, on poceo pisati da ce nas razbit.

Ovaj dodatak nisam ni vidio. Na trolanje se nasmijem, ali na spominjanje obitelji sam doslovno spreman lomiti ruke.

Lepo da sam priznaš.

🐈 🐈 🐈
Pa to je bilo vise od dragosti, kada je teatralno najavljivala odlazak s foruma, ja napisao - sretan put, ionako se vidimo za pet-sest dana kada ispustis paru iz usiju (tako je i bilo, dosla nazad, cak mislim da sam je skuzio da pise pod klonom u medjuvremenu), Krompir se tu nesto nadovezao, skroz lagana zafrkancija i od jednog i drugog, kad li iz vedra neba ulijece taj, iskezio ocnjake, krv siklja iz ociju, da kada nas vidi uzivo, rodjena mater nas nece prepoznati...

:rotf:

Vidim i shvacam trolanje sad. Zato bi vas zamolio da i vi mene shvatite. Imam zescih psihickih problema, a bez obzira na to ne spominjem majku ikome.
Zamolio bi vas da prestanete s trolanjem, da se tema pobrise, a meni da se da ban4life.

Ovaj dodatak nisam ni vidio. Na trolanje se nasmijem, ali na spominjanje obitelji sam doslovno spreman lomiti ruke.
Pa sta onda ides na forum?
Psovanje clanova obitelji na takvim mjestima sasvim je uobicajena stvar.

To je isto kao svake noci provoditi vrijeme u kafani, kad tad ce doci do krsa i loma, iako je deklaratorno zabranjeno.

Ovo sto ti zazivas otvara Pandorinu kutiju da se svima umanji pravo lajanja i trolanja, a time bi bili pogodjeni i mi koji nikada nikome nista nismo opsovali.

Samim time je manja steta da odes ti ako ti toliko smeta, vec da zbog tebe drugi ispastaju.

To je isto kao svake noci provoditi vrijeme u kafani, kad tad ce doci do krsa i loma, iako je deklaratorno zabranjeno.

Ovo sto ti zazivas otvara Pandorinu kutiju da se svima umanji pravo lajanja i trolanja, a time bi bili pogodjeni i mi koji nikada nikome nista nismo opsovali.

Samim time je manja steta da odes ti ako ti toliko smeta, vec da zbog tebe drugi ispastaju.
Šta ti sad sereš ? Sta si ti neki glas savesti ?

Da li ti uopce citas sta ti se pise? Ti si vjerojatno jos palac sisao dok sam ja tipkao :) Na chatu i forumu sam od '97 i samo sam imao jednu neugodnost. Sve drugo sam imao normalne odnose od kojih neke i jos dan danas odrzavam.

Back