Stroze kazne i moj ban

Memnom

Elita
Poruka
20.270
Ovim postom se ne mislim proglasiti zrtvom niti pretjerano pristojnim forumasem nego se radi o spremanjem na prihvacanjem odgovornosti u nedolicnom ponasanju.

Konkretno pisem o slucaju kada mi je @pti ber spomenuo majku. Obitelj je svetinja barem za mene. Znam i ja svasta napisati da se ne lazemo samo roditelje nikome ne spominjem. Prvo iz pristojnosti, a drugo iz postovanja jer su nas (smatram vecinu nas) stavili na ispravan put i omogucili nam da lakse krenemo u zivot.

Pisao sam tabu za ban4life, ali ocito je prezaposlen trolanjem nego da u dva klika rijesi stvar. pa mu to i ovim putem spominjem To me automatski veze i na stanje u drzavi jer kako ocekivati da nesto funkcionira kada ni oni koji bi trebali raditi svoj posao ga ne rade. U ovom slucaju je to @TAB.

Nadalje, ne mislim da bi trebalo sad radi mog upisa banirati @pti ber nego da to bude pouka za buducnost jer samim time se pokazuje da forum drzi do svojih stavova i do svojih korisnika.

Nije mi bilo lose ovdje i upoznao sam u AFK par dobrih i zanimljivih ljudi. Preveliki sam zivac da bi dopustao takvo ponasanje, a uvjeren sam da se @pti ber ni iko drugi ne bi usudio pricati na taj nacin kada bi stajali jedan nasuprot drugog. S druge strane trebao bi se uhvatiti i drugog posla, imam jos mjesta za boravljenje na netu, tako da nije to jedini razlog mog odlaska nego sam samo dobio veci poticaj.

Pozdrav Memnom, a do rjesenja tipkam

Poslednja izmena:
Upvote 0
Jao, koja cinkerijada.
Zbog mene su u jedno dva ili tri navrata otvarali teme, iako iz drugih razloga.

Pa meni bude stoput gore kada me netko proglasi Zidovom, liberalom, demokratom, SDP-njarom, Zutim (u odnosu na to mi je psovanje matere ili prijetnja nasiljem poput prijateljskog pozdrava), pa svejedno ne prijavljujem, a pogotovo ne otvaram teme o tome.

Odmahnes rukom i odes svojim poslom.

Ti sad kao GoT fanovi, takni im se u seriju i obmah dizu nos do neba... ili Bosanke sa svojom pricom o magicnom burek siru....

ooooo.gif

A kako se odnosis na ulici kad dodje do istog problema?
Mene kontrolori u javnom prijevoznu znaju zaobilazit i ne pitat me kartu, a ne svercam se. :rotf: Da li ti to sta znaci?
Svercao sam se u Bg lani, ali ni to ne bi nazvao svercanjem jer sam mu ponudio 2k dinara pa kaze nemam sitno.
Desavalo mi se kada smo bili mulci.

Jao, koja cinkerijada.
Zbog mene su u jedno dva ili tri navrata otvarali teme, iako iz drugih razloga.

Pa meni bude stoput gore kada me netko proglasi Zidovom, liberalom, demokratom, SDP-njarom, Zutim (u odnosu na to mi je psovanje matere ili prijetnja nasiljem poput prijateljskog pozdrava), pa svejedno ne prijavljujem, a pogotovo ne otvaram teme o tome.

Odmahnes rukom i odes svojim poslom.

Ti sad kao GoT fanovi, takni im se u seriju i obmah dizu nos do neba.
Zato ti i sluzi zastita od monitora jer kao i onaj ne bi tako govorio da sam ispred tebe, vjeruj mi. A ako tebi nije obitelj je svetinja

Zato ti i sluzi zastita od monitora jer kao i onaj ne bi tako govorio da sam ispred tebe, vjeruj mi. A ako tebi nije obitelj je svetinja
Ja takve stvari drugima ne pisem, ali sto ljudi sto cudi.
Kada dolazis na forum, moras biti spreman na svasta.
Ponasas je sada jednako kao onaj koji je prijetio Krompiru i meni kada smo trolali Ultravioletinu temu, a trolez bila blaga da blaza nije mogla biti, on poceo pisati da ce nas razbit.

:mrgreen:

Mene kontrolori u javnom prijevoznu znaju zaobilazit i ne pitat me kartu, a ne svercam se. :rotf: Da li ti to sta znaci?
Svercao sam se u Bg lani, ali ni to ne bi nazvao svercanjem jer sam mu ponudio 2k dinara pa kaze nemam sitno.
Desavalo mi se kada smo bili mulci.

Ali ako se svi počnu povlačiti pred ljudima koji se sa nepoštovanjem odnose ima da preuzmu forum. E pa ja se ne mičem za inat!
Da bi zlo zavladalo dovoljno je da dobri ljudi ne učine ništa.

Ja takve stvari drugima ne pisem, ali sto ljudi sto cudi.
Kada dolazis na forum, moras biti spreman na svasta.
Sta meni to pricas? Decko moj moj net staz je od 97. Na Krstarici sam novi. Samo sam jednom imao problema s jednim na pocetku svoje chat "karijere" i kada sam mu napisao sve svoje osobne podatke i pozvao ga da se nademo nikad ga vise nisam cuo. :rotf:

da li si prijavio post?
Jesam i obrisan je. Ne trazim ja sad s ovim da se njega kazni nego upucujem na stroze kaznjavanje u buducnosti. Kaznjava se ne znam radi cega sve ne, ali kada se dira porodica se samo ibrise post.

Ali ako se svi počnu povlačiti pred ljudima koji se sa nepoštovanjem odnose ima da preuzmu forum. E pa ja se ne mičem za inat!
Da bi zlo zavladalo dovoljno je da dobri ljudi ne učine ništa.
Ako cu zanemarit druge razloge ja se povlacim jer sam nemocan. 100% sam uvjeren da mi niko ne bi spomenuo majku kada bi stao ispred njega. Miran sam godinama, ali...

Kako mislis na kom forumu? Ovdje. Nisam slinavac da se zalim jer imam problem na drugom forumu.
Da mogu to sam rijesti rijesio bi ali ne mogu i zato pisem da bi se u buducnosti (ne za ovo) trebali drugacije postaviti.
Batice, tebi bi prijao jedan C3 da malo odmoris od foruma.

ooooo.gif

Prestani vise zazivati stroze kaznjavanje.

Ja znam da se pokacim na forumu ali striktno izbegavam psovanje familije i uze porodice, to mi je ispod casti.
O tome i pisem. Naljutim se malo kada mi neko nesto napise, ali me brzo prode.
na kom forumu je to bilo?
na ljisu. Tema se zove nahranjeni muskarac. Obrisani su postovi. Prijavio sam. Razlog je taj sta sam pitao koja je to lujka. Ne poznam ja te starletice ili sta god da jesu.

Back