STROGOST RODITELJA

• Začetnik teme Začetnik teme _mis_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eeee, ja iz istog razloga ne izlazim cesto...mislim na izlaske tipa tog izlaska...

kad izadjem, obicno odem u knez mihailovu, sto se tice muzike, ima tamo jedan na ulici sto svira extra, taman za moj ukus, i iz svake prodavnice diskova se cuje druga muzika...tako da, maltene imam sve na tanjiru (sto se tice muzike)
meni je na primer zadovoljstvo da odem u knjizaru i tamo blejim ne trepcujuci nad naslovima i pamtim cene...i tako se malo gubimo i trazimo na terazijama i dalje...

meni muzika nije nikakav problem......

juce sam bila na extra zurezi.....kafic je podignut, jedan deo ima 3 zida, a ostalo ima samo krov, otvoreno, kao u spotu vlade georgieva...:mrgreen:
sad me boli ovo levo od kicme, ubila me promaja :mrgreen:
al' sta cu...lepo sam se provela ...... xexe

i onda obujem patike, neke pantalone, prvu majcu koju nadjem i idem tamo....pustaju se sve sami mixevi, fina muzika....

sledeci vikend stanem na stikle, obucem uske farmerke, kratku majcu, nasminkam se i palim negde gde pustaju nerodnjake, pa ide uzivo muzika...onda sledeci sednem sa medom bzwz u neki kafic popijemo kafu, onda sednemo u park, pricemo, blejimo.....

pa, onda bude neka house party, gde je skroz drugacija atmosfera...

i tako...:mrgreen:

a kod mene je:

ja: idem u grad
mama: gdje cesh biti
ja: u parku ili Evergreen-u
mama: kad se vracash
ja: oko 11.30, je l' ok?
mama: s kim idesh?
ja: kao i uvijek
mama: pazi se i budi dobra
ja: 'ocu

~to je samo kada sama idem u grad tj bez sestre (:

inache kad sam s njom onad nishta ne pitaju :)

kod mene je ovako:

tata: gde ces?
- u grad
-kad se vracas?
-vraticu se.......
-imas kljuceve, mobilni, pare?
-imam
-daj mi pare
-ne dam
-vratice ti tata
-uz kamatu...
-lepo se provedi sine
-do svitanja*...

*dosvidaniya pa sam od toga napravila, kao do svitanja... u principu se nikad nisam vratila na dorucak...
a mama bi me u hag poslala na ispitivanje....

jao blago vama kad su vam roditelji tako liberalni.. ;p
kod mene ima i gdje si, i s kim si , i do tad i tad mozhesh ostati, al' onda uglavnom zovnem u neka doba 'etoo, tajo, mogul josh da ostanem pjiiiiz' 'ae, ostani..' :mrgreen:
al' zato imam najkull djeda na svijetu, kad kod njega nocjim samo kazhe 'ponesi kljuch, nemoj da me budish' :mrgreen:
i kad mi ujutro bude muka od alkohola napravi mi chaj i taaako.. :mrgreen:

kad smo vec kod tih razgovora .......

2 faze ....... zavisi kako kad ...

1.

ja: tata , daj pare ....
tata : sta , a prosli put , aaa....a..... evo ti ....

2.

ja : tata , uzeo sam ti 20 e iz torbice , odoh ja ....
vrata : puffff......

*Aurora_Borealis*:
*ako slusa gov*na od muzike i ako ti prosipas zeludac na to (ne bukv) kako moze da ti bude naj ortak? pogotovo ako tako vredjas njegovu muziku? ovo i nije tema za to zato sorry, ali i ne postoji muzika koju neko ne moze da uvredi... *
on zna dobro shta ja mislim o njegovim povracjkama koje slusha, tako da nemamo s time problema. 'ebala vas muzika.
mislim shta ako slusha go.vno od muzike ne mozhe da mi bude ortak? koja je poenta tvoje priche?

ja: idem
keva: kad se vracas
ja: oko jedan
keva: imas para?
ja:nemam
keva: evo ti, imas goriva?
ja: ne
keva: evo ti, i nemoj da kasnis, pazi se, ima pijanih budala......
ja: da,da.....ajd zdravo

Back