STROGOST RODITELJA

• Začetnik teme Začetnik teme _mis_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa otprilike.
ko moj drug shto nosi plastichnu dzezvu svud sa sobom.
dopizdeo nam espreso (a samo to imash u kaficjima) pa sad je varijanta - udjemo na faks il bilo gde de ima utichnica, skuvamo kafu, onda napolje na klupu, bilo gde :)

Anele:
pa ima muzike dobre a da nisu ni narodnjaci ni metal, jednostavno slusajte ono sto je najnovije,sto svi slusaju ...bla bla bla... hocu reci nesto normalno sto je za svacije usi....

Ono vole rap, ja volim heavy metal. Nema nista izmedju sto i ja i oni volimo slusati.

Evo sinoc smo isli sa mojim autom i slusali smo Metallicu celo vece. Veceras idemo sa drugovim autom i verovatno cemo slusati rap (koji meni glavobolju zadaje).

zato se iskljuchi muzika.
moj najbolji drug slusha gov.na od muzike, one nashe nove nalickane fensi bendove koji imitiraju vladu georgijeva i chija je svaka pesma ukenjana baladica od koje mi dodje da prospem zheludac, pa zato nishta ni ne slushamo. kad smo zajedno valjda cjemo da prichamo. mislim....

Meni dozvoljavaju sve, nikad me ne zovu uveche na mobilni gde se nalazim i radim shta ocu i kad ocu jedino shto ne smem je da ih za ishta lazhem inache sam naebao ko da sam pochinio masovno ubistvo ili tako nesho.. i tako je od moje 12 godine... nishta se ne menja.. ;)

ne spominji mi to. prekjuce,u subotu izasli mi i pridruzili nam se momci iz osnovne. Kao mali skup u cast prve godisnjice od mature. I u fazonu "pilo se".Nakupovali vina i piva i k`o stoke poceli piti.Fuj. Ja pila malu kolu od pola litre popola sa drugom koji ne pije :)

Back