Strije

Nov balon je gladak. Kada ga naduvas opet je gladak. Kada ga izduvas postaje smezuran.
Tako i koza. Rastezanjem pa vracanjen na staro cesto puca, Te strije od rasta prodju, bar su meni. Imala sam na grudima oko bradavica kao krake sunca :lol: iako ni nemam grudi :lol: u 5.- 6. razredu pa su nestale. Nakon trudnoce na stomaku nisam dobila, sve je odmah nakon porodjaja bilo kao i da nisam bila trudna, mogla sam odmah sa porodjajnog stola u kupaci iz dva dela i na plazu. Tako sam gradjena, nemam stomak, imam struk i bez znoja blago definisan stomak.
Ali! :lol: :sad2: Moja muka su recimo zadnjica i butine. Tu se gojim kada se gojim, tu i mrsavim kada mrsavim. I zbog najcescih oscilacija u tezini u tom delu imam strije tu. Nije strasno ni da padam u ocaj ali ih ima i znam da im nema pomoci. A sto Cicak kaze, previse bi bilo da smo savrseni :p :rotf:

Nekako, stekla sam utisak da oni debelokosci :lol: bez obzira i na kilazu i na gradju i na fizicku aktivnost, najmanje imaju problema sa strijama i celulitom. Koza se teze razvlaci a i teze se vidi masno tkivo pod njom.

Imam jedan problem koji mi jako smeta. U toku moje trudnoce doslo je do promene hormona i pocele su da mi nastaju strije, nakon trudnoce su se malo i povecale, a volela bi da znam kako mogu da ih uklonim i da li je ista korisno za uklanjanje strija?

thiomucase.
jeftinije je od tretmana u salonu.
naravno pod uslovom da nisi dobila tridesetpet kila u trudnoći

Back